• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar merhabalar ben bugun 3bucukta eve gelınce hemen basladm calısamaya dünden kalan faktorıyel vıdeosu yarım kalmıstı onu izli

kızlar ben bugün sabah TÜRKİYE TARİHİ ni tekrar ettim veeeee soru çözücem.zemuszemus
bu 3 konuyu (ilk Türk uygarlıkları-Türklerin İslamiyete geçişi ve Anadolu tarini)bu zamana kadar belki 10 kez tekrar ettim.farklı terlerden soru çözüp yapamadığım soruları işaretliyorum.bir defter aldım;oraya yapamadığım vaya yanlış yaptığım sorulara dair notlar alıyorum.ara ara onları da tekrar edicem.
bugünlerde tezimle uğraşıyorum.pazartesiye kadar yapmış olduğum 400 tane anketin verilerini bilgisayara aktarıcam:gitme:şu tezim bitseeeeeeee :umursamaz:

kolay gelsın canmm benım.ya sen tarıhe nasıl calısıyosun benım tarıhım hıc yok bayadr gormedgmden hıc bılmıom hıc de baslamdm nasıl calısyaım

ya ben koptum çalışamıyorum hiç motive olayım diye yazdıklarınızı okuyorum ama
offf çalışmadıkca içim sıkılıyo çok rahatsız oluyorum ama yinede çalışmıyorum nasıl başlıyacağım yeniden:sinifsinif:

merhabalar herkesee a.s.
tam internete kavuştum derken bu sefer de memlekete gidiyorum yarın kızlar ama orda da çalışcam söz valla :) dersleri tek tek bitirmenizi tavsiye ederim çok tecrübem olmasa da bence düzenli gitmesi ve dağılmamak açısından daha mantıklı hele eğitim için bölünmeye hiç gerek yok derim yani sırayla gelişim öğrenme.. diye gitmek daha mantıklı ama tabi sindire sindire.herkesin içine sinen yöntem farklı da olabilir tabi.iki gündür çok bakamadım bu gece yine iyi çalışmam lazım :hulya:

kızlar nasıl gıdıo calısmalar kaytaran yok demıı allahın izniyle hepımız kazanıcazz:Saruboceq:

ben de eve gelınce hemen basladm calısmaya faktöriyel videosu yarım kalmıstı onu bitirdmm sonrada öğrenme psıkoljısınden sosyal öğrenme böumunu tekrar ettım kendı özetlerımden bı 45 soru çözdum cözmeye devem edıyorm ama birazdan askı memnu baslıcak onu izlicem bıtınce tekrar devam ederm calısmaya

henuz cografya ve tarıhe hıc baslamdm nasıl baslıcam hıc bılmıomda
ole üstunköru calısmak istemıyorm sindire sındıre özet cıkara cıkara ama nemzan bılmıyorm

basak23

kızlar nasıl gıdıo calısmalar kaytaran yok demıı allahın izniyle hepımız kazanıcazz

ben de eve gelınce hemen basladm calısmaya faktöriyel videosu yarım kalmıstı onu bitirdmm sonrada öğrenme psıkoljısınden sosyal öğrenme böumunu tekrar ettım kendı özetlerımden bı 45 soru çözdum cözmeye devem edıyorm ama birazdan askı memnu baslıcak onu izlicem bıtınce tekrar devam ederm calısmaya

henuz cografya ve tarıhe hıc baslamdm nasıl baslıcam hıc bılmıomda
ole üstunköru calısmak istemıyorm sindire sındıre özet cıkara cıkara ama nemzan bılmıyorm

Kazanıcaz inşallah tabiii :)
tarihle coğrafyaya da dediğin gibi sindirerek
özetler çıkarıp bol bol soru ve tekrarlar yaparak çalışmalıyız bence...
Ben öyle yapıcam :))
Hadi iyi seyirler, ben de izliicem sonra çalışıcam :))

herkes dizi izlemeye gitmiş.bende braz izledim ama derse oturdum şimdi.maliye çalışıyorum.bugünde çalıştım idre edecek şekilde.şimdide devam

mrb kızlar bende yenilerdenim.kpss ye gircm ama hala çalışmaya başlayamadım.bu sene çok kararlıyım aslında ama strese şimdiden girdim.çünkü hamileyim daha çok yeni.nasıl yapacağımı bilmiyorum. bu 3. girişim olcak daha önce itiraf ediyorum çalışmadım.evlenince aksadı sanki.yapamayacak birisi değilim öyle olsa bölümümü birincilikle bitirmezdim.ama doğacak bebişim için yapmalıyım bnu. eşim matematikçi.ondan faydalanıcm:) daha başlamadım. çokmu geç kaldım sizce.dua edin kızlar nasıl işin içinden çıkacaksak Allah yardımcımız olsun......

hoşgeldin canım aramıza.canım bende hamileyim 6 aylık.inan bebiş şansıyla gelir diye umuyorum ben.bende bu yıl çok azimliyim kursada gidiyorum pek rahatsız etmiyo benim oğluşum
ama senin daha yeniymiş belki ara ara bulantılar olabilir takma kafana çbuk atlatılıyo Allah yardım ediyo

kolay gelsın canmm benım.ya sen tarıhe nasıl calısıyosun benım tarıhım hıc yok bayadr gormedgmden hıc bılmıom hıc de baslamdm nasıl calısyaım

hiç korkma benim tarih ve coğrafyam o kadar kötüydü ki anlatamam.ezberim de sıfır...okuduğumu sabah unuturumkaydirigubbakcemile3
tarihten özet çıkardım farklı kaynaklardan.her özetin sonuna önemli yerleri grafik şeklinde özetliyorum.mesela gazneliler Dandanakan savaşı sonrası yıkıldı(sanırsam öyleydi) gazneliler yazıp üzerine kocaman çarpı işareti koyuyorum tepesine Dandanakan yazıyorum.
test çözerek öğrenme pekişiyor,çözdüğüm sorularda yeni öğrendiğim ya da kafama takılan bir şey varsa hemen not alıyorum.sırf bunun için yeni bir defter aldım.yapamadığım ya da yanlış yaptığım tüm soruları buraya not alıyorum.bunları sık sık tekrar edip pekiştiricem.ayrıca bol bol özetleri okumak gerek.ben haftada 1 kez okuyorum,emeklerimiz boşa gitmesin tabiyerimseniben

kızlar ya 4 saattir bilgisayarın başında tezimle uğraşıyorum,yatmadan önce marmara bölgesini tekrar edip tarihten 40 soru çözcem.yani inşallah:gitme:
bu arada dershaneye yazılmayanlar üzülmesin ben gidiyorum ama hiç oradaki hocalara bağlı kalmıyorum.çok yavaş işleniyo konular.2 haftadır açılar bitmedi.tarih hocası hiç iyi değil....matematiği de beğenmedim...

üff onlar kolay asıl sorun MATEMATİK napcam ben yaa :(((

hiç sorma benimde rezaletti matemetiğim biraz düzeldi.şöyle yaptımkaydirigubbakcemile4
güvenderin öss konu anlatımlı kit.aldım ve sindire sindire 1 kez bitirdim (sayılır).ne gaz varmış bende nasıl bitirdim hala şaşıyorumkafamçokkarıştı
sonra ekol hoca nın sitesinden konu anlatımı dinlerdim.biraz yapı oluştu.tüm bunları 1 ayda falan yaptım.
bu kitabı sınava kadar 3 kez daha bitireyim diyorum.şuan ihtiyacın konu anlatımını çözmeye başlıycam,en temelden başlamış anlatmaya.
sonuç: 2 hafta önceki Türkiye geneli sınavdan 9 net yaptım:roflol:ama yılmıyorum,iyi ki çok yanlış yapmışım hatalarımı görüyorum bu sayede.pes etmek yokhihoyyyt

9 net yapsam kesim kazanırım :)).. özel ders alsam işe yarar mı lütfen bi akıl.. ihtiyacın seti bende de var onu bile anlamıyorum matım hiç yok

kızlar dizi bitti gitti 2 saat:çok üzgünüm:

pikocum ınsaalh sagsalım su tez işini bitirirsın

kesınlkletarıh cografyayı özet cıkarrak calıscam ama nezman balsıcam bılemıyorm ben birazdaha calısayım barı sonra yarın gıycem kıyafetleımı hazırlar yatarım

kızlar ben bıraktım calısmayı bugun matemtık calıstım faktörıyl bıde sosyal öğrenmeyı tekrar edıp 177 soru cözdm hepınıze ıyı gecelr

bende yatarım belki birazdan.bende banka sınavı için çıkmış sorulara baktım
4.5 saat çalıştım hala uykum yok sabah 9:30 da kalktım ondandır belki.
bugün maliye hukuk muhasebe ve ingilizce sorularına baktım biraz daha devam edip yatarım.
herkese iyi geceler

Günayydıııınnnnn kızlaarr
Ben dün diziden sonra yatıp uyudum yaaa :((
başakcım tebrik ederim, iyiki çalışmışsın
izleyip izleyip suçluluk duyuyo insan dimi?

9 net yapsam kesim kazanırım :)).. özel ders alsam işe yarar mı lütfen bi akıl.. ihtiyacın seti bende de var onu bile anlamıyorum matım hiç yok

güvenderin öss kitabına bak bir de.bence o daha iyi.ya da oks kitaplarına bakabilirsin.olmadı özel ders alırsın ama üzerine düş,matematik olmadan hiç bir şey olmuyor malesef.

Back