- 16 Mart 2007
- 3.090
- 504
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
- #1.741
çok saol bi bakayımkaydirigubbakcemile5dogan ulu dıe bı hoca var onun sıtesı cnm mukemmel anlatıo hemen üye ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol bi bakayımkaydirigubbakcemile5dogan ulu dıe bı hoca var onun sıtesı cnm mukemmel anlatıo hemen üye ol
pikolata
bölümüm işletme.senin ki neydi. bayadır yoktum yeniden döndüm
kızlar ben bugün sabah TÜRKİYE TARİHİ ni tekrar ettim veeeee soru çözücem.zemuszemus
bu 3 konuyu (ilk Türk uygarlıkları-Türklerin İslamiyete geçişi ve Anadolu tarini)bu zamana kadar belki 10 kez tekrar ettim.farklı terlerden soru çözüp yapamadığım soruları işaretliyorum.bir defter aldım;oraya yapamadığım vaya yanlış yaptığım sorulara dair notlar alıyorum.ara ara onları da tekrar edicem.
bugünlerde tezimle uğraşıyorum.pazartesiye kadar yapmış olduğum 400 tane anketin verilerini bilgisayara aktarıcam:gitme:şu tezim bitseeeeeeee :umursamaz:
basak23
kızlar nasıl gıdıo calısmalar kaytaran yok demıı allahın izniyle hepımız kazanıcazz
ben de eve gelınce hemen basladm calısmaya faktöriyel videosu yarım kalmıstı onu bitirdmm sonrada öğrenme psıkoljısınden sosyal öğrenme böumunu tekrar ettım kendı özetlerımden bı 45 soru çözdum cözmeye devem edıyorm ama birazdan askı memnu baslıcak onu izlicem bıtınce tekrar devam ederm calısmaya
henuz cografya ve tarıhe hıc baslamdm nasıl baslıcam hıc bılmıomda
ole üstunköru calısmak istemıyorm sindire sındıre özet cıkara cıkara ama nemzan bılmıyorm
mrb kızlar bende yenilerdenim.kpss ye gircm ama hala çalışmaya başlayamadım.bu sene çok kararlıyım aslında ama strese şimdiden girdim.çünkü hamileyim daha çok yeni.nasıl yapacağımı bilmiyorum. bu 3. girişim olcak daha önce itiraf ediyorum çalışmadım.evlenince aksadı sanki.yapamayacak birisi değilim öyle olsa bölümümü birincilikle bitirmezdim.ama doğacak bebişim için yapmalıyım bnu. eşim matematikçi.ondan faydalanıcm:) daha başlamadım. çokmu geç kaldım sizce.dua edin kızlar nasıl işin içinden çıkacaksak Allah yardımcımız olsun......
kolay gelsın canmm benım.ya sen tarıhe nasıl calısıyosun benım tarıhım hıc yok bayadr gormedgmden hıc bılmıom hıc de baslamdm nasıl calısyaım
üff onlar kolay asıl sorun MATEMATİK napcam ben yaa((
9 net yapsam kesim kazanırım :)).. özel ders alsam işe yarar mı lütfen bi akıl.. ihtiyacın seti bende de var onu bile anlamıyorum matım hiç yok