• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Günaydınlar kızlaaaaar :))
melek elif bayıldım valla yazılanlara..
kim yazmışsa haklı valla!!!
ayyy iyice bi gaza geldim,
yapılmayacak şey değil
ben sürekli bahanelere üreten biri olarak
utandım resmen!!!
neyse bugünkü çalışmamı yapiim de
rahatliim bari..
Görüşürüüüüüüzzz :)))

günaydın kızlar dün akşam girememiştim matematik ve tarih çalıştım herzamanki gibi bu sabahda erken kalkamadım 9.30da ancak uyanabildim. öğleden sonrada dersaneye gidicem

melek elif yazı mükemmeldi neden yapılamasın diye kendime güvenimgeldi biraz daha. çok teşekkürler...

pikolata, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz

dalincim geçmiş olsun inş. biran önce iyileşirsin

akşam görüşürüz öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar merhaba bende biraz geç ama bu gün başlıycam çalışmaya... melekelifcim aynı şehirdeniz ne kadar güzel yazmışsın hem insanın azmi artıyor hemdeeee ne kadar külfetli bir iş diyesi geliyor insanın... bi gayretle başlıycam artık çalışmalara....

--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar kızlar merhaba bende biraz geç ama bu gün başlıycam çalışmaya... melekelifcim aynı şehirdeniz ne kadar güzel yazmışsın hem insanın azmi artıyor hemdeeee ne kadar külfetli bir iş diyesi geliyor insanın... bi gayretle başlıycam artık çalışmalara....

hoşgeldin gelevera a.s.
maratona hoşgeldin

selam kızlaaaar
şuana kadar 4 türkçe-sözcükte anlam testi (35 soru fln) çözdüm
1 tane de mat.- temel sayılar yaprak testlerimden :)
birazdan ekonomiye bakarım
hadi bakalım görüşürük

kızlar merhabalr yenı gelen arkadslar hosgeldınız

bende simdı okuldan geldm bugun yogundum neyazııkı okulda bişi calısmadım

özgecım tebrık ederm ıyı gıdıyosun

bende bıraz dınlenır calısmaya ole baslarım öptm hepınızı gorusrz zannedersem 5gıbı baslarım yada 5bucuk haber verırım baslarken

kızlarr merhaba melek elıfcım yazıyı gorunce gözun korktu valla

ama bırazdan okucam hemen

kızlar ben geldm okuldan yooruldm bıraz yattıp dınlencem en gec 6da dersın basına gecmıs olurum ınsaalh daha erlken olur bugun okulda cok calısmadım 45 turkce sorusu çözdum

aaaaa pikocummmm hosgeldın kız nerelrdesnn gezentı senı
sorma baya gezdim tozdum şimdide konsantre olamıyorum.akannehir
dershane başladı ama konuları çok yavaş işliyoruz ben de oradaki müfredata bağlı kalmadan ilerliyorum.
videoyu nerden izliyorsun?

bugün coğrafyadan karadeniz bölgesini tekrar ediyim diyorum.
tarihten Türklerin islamiyete geçişini takrar edicem.
matematik konusunda kararsızım:1rolleyes:

kızlar selam ben yeniyim benim biraz agza ihtiyavım var kamu yönetimi mezunuyum haftaya halkbankası sınavı var alan derslerine 2 ay önce başladım ama dahada hızlanmalıyımm azıcıkk gazza geleme gerek bu arada çalışıyorum ve yoğun bir işdeyim akşamalrı bayılıyorummm böööömafoldumben

kızlar ben yavas yavas bsalıyorm artık calısmaya matematıkten faktöriyel videosunu izlicem 3vıdeo 3unu de ızleyemem heralde sonra bıraz öğrenme calsımayı düşünuom

szler nezman baslıyosunz hadı bakayım canlarım gecıkmeyınkaydirigubbakcemile

arkadaşlar bende kpssyi kazanmış biri olarak sölüyorum çok çalışmaktan daha önemlisi sistemli olmak ve farklı kaynaklardan farklı soru tiplerini görmek

Back