• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar günaydınopuyorumnanaktan
şimdi kendime geldim,kahvaltımı yaptım tezimin başına geçicem.dün de tarih sorusu falan çözemedim:umursamaz:marmara bölgesini tekrar edicektim o da kaldımafoldumbenbu gün yapıcam inşallah.

günaydın kızlar ben bugüne çok güzel başlamıştım sabah eşim gittikten sonra uyumayıp biraz çalıştım mutlu mutlu ama sonra uykum geldi biraz dinleniyim dedim tekrar uyuyup kaldım 11.00de uyandım tekrar ama şimdi başlıcam yine çalışmaya matematikle başıyorum yine belki günün ilerleyen saatlerinde tarihle devam ederim

işi olmayanlar hadii başlayın artık sizde kaydirigubbakcemile

gunaydın kızlar benım halk egıtımde toplantı vardı ona gttım smdı okula geldım calısma adına henuz bısey yapmadım bırazdan bı yemek yıyıp öğreme psıkoljısınden bilşsel öğrenmeyı tekrar etcem kendı özetımden
özgecım evet ızledıkten sonra pısman oluo ama cok da merak edıom ızlemeyıncekaydirigubbakcemile3

kızlar 1 buçuk saat tezime baktım,şimdi dersimin başına geçiyorum.yazdıklarınızı okudukça gaza geliyorumdelikafadulden
hepinize Allah zihin açıklığı versin.

başakcım matematikten dersanede işlediklerimi geçiriodum şimdi mola verdim biraz dinlenip başlarım tekrar canım kolay gelsin sanada Allah zihin açıklığı versin hepimize opuyorumnanaktan

slm kızlar bağlantı sorunum vardı geçti çok şükür valla yokluğunuzu hissediom bağışlıklık kazandım yani:)
ama bu arada boş durmadın matematikten problemleri yarıladım bugün bitiririm de tarihe bakamıyorum gelmiyor içimden daha coğrafyası anayasası var bunun effff

başakcım matematikten dersanede işlediklerimi geçiriodum şimdi mola verdim biraz dinlenip başlarım tekrar canım kolay gelsin sanada Allah zihin açıklığı versin hepimize opuyorumnanaktan

kolay gelsın dılekcım ay ben bugun baslayamdım daha calısmaya cıkcam sımdı okuldan artıık eve gıdınce calısırm

slm arkadaşlar..ben lise mezunuyum 2006 mezunlarından meslek lisesi tekstil bölümü kpss sınavına hiç girmedim ..yaşadığım yerde halk eğitim kpss kursu veriyor yazılmak istiyorum ama açıkcası ne kadar puanla nerelere yerleşilir en basitinde ne olunabilir hiç bir fikrim yok..bani bilgilendirecek arkadaşlar yazarlarsa sevinirim çok

hoşgeldin canım aramıza.canım bende hamileyim 6 aylık.inan bebiş şansıyla gelir diye umuyorum ben.bende bu yıl çok azimliyim kursada gidiyorum pek rahatsız etmiyo benim oğluşum
ama senin daha yeniymiş belki ara ara bulantılar olabilir takma kafana çbuk atlatılıyo Allah yardım ediyo

hoşbulduk güzelim sagol evet bende onun şansı olur inş.diyorum.bende rahatım şu anlık. bi sorn olmuyo ama kursa gitmiyorum ben artık eşimden matematik alıcam diğerleride bana kalmış.neyse canım inanıyorum bende Allah yardım edcek bze

hoşbulduk güzelim sagol evet bende onun şansı olur inş.diyorum.bende rahatım şu anlık. bi sorn olmuyo ama kursa gitmiyorum ben artık eşimden matematik alıcam diğerleride bana kalmış.neyse canım inanıyorum bende Allah yardım edcek bze

cnm sizin kazanmanız için ayrı dua edıcem:Saruboceq:

kızlar ben de bugün 54 matematik, 52 tarih sorusu çözdüm. şimdi tezime bakıcam.yarında akşama kadar matemetik çalışmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2
hepimize Allah kolaylık versinzemuszemus

kızlarrrrrrrrrrrrrr biz yemekten sonra alısverıs merkezıne gttık alısverıs yaparken vakıt gecmıss yenı geldık eve hıcbısı calısamdım:çok üzgünüm:

tarıhe baslıcaktm tarıhe smdı baslamam artık

yarın sabah 8bucuktada dersane var
ama 1saat baska bısı calısırım hıc calısmadn ıcım rahat etmez
sız nele yaptınz

ben bugün fazla bişey yapamadım açıkcası
ingilizce çalıştım ondanda soruları yapamayınca canım sıkıldı.
yarında dershane var.onun derslerine bakmam lazım.
banka sınavına da 1 hafta kaldı. ingilizcem vardı aslında benim ama soruları çok zor yapamıyorum.bayada soru çıkıyo ne yapcam bilmiyorum

ben bankacılık ve sigorta mezunuyum bu yıl ilk kez gireceğim matematikten çok korkuyorum çünkü meslek lisesi mezunuyum yardımcı olurmusunuz????

Back