- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.581
bitirdim dün teslim ettim canım :)))
bu akşam başlıycam artık çalışmaya
gerçi haftasonu işlerim var sekteye uğrayacak çalışma
ama ne kadar çalışsam kardır dimi :)
hadi bakalım tarihe devam et
ben de gelicem arkandan şu sınavları atlatınca
gerçi tarihe çalışınca çabuk unutulur korkuorum ondan
ama bakalım artık
atematiği seviyorum çok
ama onda dikkat hatalarım oluo
yoğunlaşmam lazım ona da
sen de nasıl matematik?
kılzrrrr ben bıraz dınlendm bırazdan gecerım calısmaya sızler napısyosnzzz
evet cnm bıraz yogun ama öğrencılerle ılgılenmeyi sevıyorm.sanada kolaygelsn cnm ben seın bolumunu unttum ya
yok be canım bildin kalkamadım 9:30 da kalkabildim program altüst oldu canım sıkıldı.sen ne güzel kalkmışsın tebrik ederim:teytey:
aynen canım çocuklar insanı yorsalarda bi güzel davranışları herşeye bedel oluyo bazen. ben halkla ilişkiler mezunuyum canım ama önlisans benneyaptımki
bu yıl eşimin bi arkadaşı rica etmiş onların kızını (dörde gidio) ders çalıştırabilirmi eşin diye bende geçen yıl yeni evlendiğimde çok sıkılıodum evde işide bırakmıştım malum özel sektör bu yıl hem dersane var hemde öğrenci hiç boş vaktim olmuo ama bu yoğunlukta derslere daha çok odaklanıyorum boş olduğumda hiç bi işe yaramadığımı hissediyorum moralim bozuluyodu neyse canım fazla uzattım başını ağrıttım galiba
canım benım olurmu hıc basımı agrıtmak nedemek duymıyım bıdahalmaz:
evet cok haklısın ınsan yogunken daha duzenlımı calısıyo ne.bos oldgun zaman nasılsa vakıt var dıe oyalanıo gec kalkıo
valla benım gec kakcak hıc zmanım klmadı artık hafta içi okul hafta sonu dersane
sakınn calısmadan yatma canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?