• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlarr ben ders calısmaya baslıyorum matematıkten video izlicem kolay gelsn herkase

başak ben de mat çalıştım test çözdüm :) dolu dolu dolu. ama sayısal mantık çözerken iyi neden diğerleri zor gelio bana

Son düzenleme:
kolay gelsin başakcım
Allah zihin açıkılığı versin opuyorumnanaktan

başakcım kızların dediği gibi süpersin gerçekten hergün 100 sorudan aşağı düştüğün yok Matematik nasıl gidio başlamışsın sende Beni mahvetti matematik ve tarih uff hele tarih çok sıkıcı ama zorlaya zorlaya çalışıyorum bende sadece ikisine çalışıyorum diğerlerine bunlar bitince başlıcam mat.tan önce konularala ilgili bütün soru tiplerine bakıyorum sonra aynı soru tarzlarından tekrar tekrar çözüyorum beynime kazınsın diye daha kalıcı oluo canım

başakcım kızların dediği gibi süpersin gerçekten hergün 100 sorudan aşağı düştüğün yok Matematik nasıl gidio başlamışsın sende Beni mahvetti matematik ve tarih uff hele tarih çok sıkıcı ama zorlaya zorlaya çalışıyorum bende sadece ikisine çalışıyorum diğerlerine bunlar bitince başlıcam mat.tan önce konularala ilgili bütün soru tiplerine bakıyorum sonra aynı soru tarzlarından tekrar tekrar çözüyorum beynime kazınsın diye daha kalıcı oluo canım

cnm benım basına gecınce çözuzüluverıo hemen.belkı dıger derslerden olsa bukadar cok cözemem konuyu öğrendm ya zevklı gelıo öğrenme psıkoljısı.

matematıknasıl gıdııooo:1closedeyes: iyi gıbı yenı basladm ıste dersnede ılk dersı gorduk sayılar smdıde sıteden tekrar yapcam cnm

özgecım hosgeldn napısun eve geldın galıba

ben de matematıkten video izliyodum yoruldum valla 2saati gectı galıba..smdı askı memnuya bakcam artık

hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
geldim, yemeğimi yedim
amaaa hiç çalışamıycam bu akşam
sölemesi ayıp regl oldum :(
3aydan sonra
nedense ağrılı oldu...
dinlen,orum bende
ufff yaaa

başakcım çalışıosun galibaaa?
hadi kolay gelsin
Allah yardımcımız olsun hepimizin....

yok özgecım calısmıyorum bıraktım dızı ızlıyorm.

gecmıs olsun tatlım ayy benımde cok agrım olur.nıe 3aydır olmuyomuusn

kızlarrr uyudunuzmu bakayım ben bugun öğrenmeden 100 soru çözdum okulda

aksamda dogan ulunun sitesınden matematık vıdeosu izledım 2 saat

sonrada dizi izledım

dizi bıttıkten sonrada uykum gelmedı ihtıyactan matematık sorusu çözdum hatta hala çözuyorm bı sıze bakayım dedım 35 tane falan çözdm aslnda okadarda berbat degılmıs matematıgım.

birazcıkdaha çözup yatıcam yarın iş var

emınım sizde calısmıssınzdr

iyigecelr kızlarrrrropuyorumnanaktan

yok canım daha uyumadım ben.çalışmalarım bitti bi bakıyım dedim.belki bende çalışırım biraz daha uykum yok.ben muhasebe ve ekonomi sorularına baktım çıkmış sorulara.bilgisayardan çalışıyorum artık.
yarın sabahta erken kalkcam inş.7 de kalkmak istiyorum ama çok zor oluyo

merhaba arkadaşlar bende bu sene gireceğim sınava ama hiç çalışmadım daha:( kitabımda yok bu pazar alacağım kitap fuarından aynı zamanda açıköğretim 4.sınıftayım onunda dersleri var işim çok zor geçmi kaldım çalışmak için siz ağustosta başlamışsınız ağlamak istiyorum:(dershaneye yazıldım murat açıköğretimin kpss sine oda ocakta başlıyor

hoşgeldin canım aramıza.daha geç kalmadın bizde yeni yeni motive oluyoruz.
şimdiden sıkı tut bence kursuna daha varmış hadi kolay gelsin hepimize.

herkese günaydın dün akşam sinemadan vazgeçtik ve matematik çalıştım yorgun olduğum için çalıştıktan sonra içim rahat rahat uyudum bira erken yattım

şimdi yine ders başındayım 9.00a kadar çalışcam sonra öğrencim gelicek öğleden sonrada matematikten bu zamana kadar işlediğim bütün konulardan tekrar yapıp soru çözücem yerimseniben

meldafsarcım inşallah kalkmışsındır sende 7de kalkcam demişsin Biras geç yatmışsın akşam ben öğle olunca sabah hiç açamıyorum gözlerimi inş seninde öğle olmas canım hemen derse dönüyorum şimdi öpüyorum görüşürüz opuyorumnanaktan

günaydın ben de uyandım,
siz ortalama kaç saat çalışıyorsunuz arkadaşlar
ben 4 saat türkçe 4 saat mat ve 2 saat mantık çalışıom günde ortalama 10 saat hafta sonları da 6 ar saat dershane de

:nazar:maşallah kızlar ne güzel çalışıyosunuz ben buara hiç çalışamadım :oklava:cezanların en büyüğünü kabul ediyorum kafam çok dağldı toparlanıcam artık ama bugunde çalışamıyacğım akşam misafir geliyo temizlik yapmam lazım bi de öğleden sonrada işim var dışarı çıkıcam off ama pazartesi başlıyorum yeniden hepinize kolay gelsin

Back