• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gunaydın kızlarr ben de okuldayım yanımda öğrenme kıtabıyla turkce kıtabımı getrdm zaman bulldkca test çözıcem

kızlar benım yediiklimın davranıscı öğrenme bolumunden 3testım kalmıstı onu bıtrdm 60 soru çözdm kaydirigubbakcemile2

smdı bıraz okulun işlerını yapayım sonra turkceden soru çözmeye baslıcam

günaydın arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışmalar bende bugün başlıyorum ders çalışmaya inşallah ihtiyaç yayınlarının setini aldım fuardan bide yediiklimmin dergilerini sipariş verdim onları çalışıncada bol bol soru bankası satınalıcam sizinde desteğinizle bende kazanıcam.

he bide rakrak yayınları varmış gk gy seti cd si işyerindede onu dinliycem faydası olur hiç yoktan iyidir dedim haftasonuda öğretmen bi akrabam matematik çalıştırcak bana umarım başarırız

slmm kızlar herkese bol sorulu konulu günler... üslü sayılar bitti matematikten tarihten balkan savaşlaına geçtim onlar bana bakıo ben onlara efff ya

kızlar videoları nereden izliyosunuz? bide şu soru yazdım demişsiniz ya faktöriyelle ilgili nereye yazdınız bende bakabilirmiyimm..

slm kızlar
ben haftasonları çalışamıyorum kızım ve ev işleri derken
bugün oturdum önce notlarımı çıkarken cumadan kalan sonra öğrenmeye deva mettim ama pek verimli olmadı zaten eskidende bu konuyu anlamazdım başak thorndike guthrie sevmiyorum bu adamları ben yaa sen nasıl hallettin uçup gidiyo onlarla ilgili herşey çözdüğüm sorularda bunu gösterdi zaten

canım bende seninle aynı durumdayım henüz sadece eğitim çalışıyorum tarihe başlııcam ama önce öğrenmeyi bi bitereyim diyorum hepsi üstüste binecek dergiden çalışrken ne güzeldi her hafta bi dergi tüm dersleri birden götürüyodum

kızlar mat sorularınıza bende cevap verebilirim burdan hem bende öyle çalışmış olurum en sona onu bırakmayı düşünüyorum da kaç sene oldu çalışmayalı unuttuğum şeyler var yada hızlanmam lazım

mrb kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum dersaneye gitmedim evde matematikten işlediğimiz konuları tekrar ediyorum. eşimde nöbette halsiz keyifsiz bi gündeyim bi nedende yok ama anlayamadım kendimi :umursamaz:

teşekkür ederiim bulup üye oldum :)

bu arada coğrafya sıfırdan başlamak isteyenler için gugıl amcaya meb radyo coğrafya diyin, açıköğretim lisesi için ders mp3leri var onları indirip dinleyebilirsiniz, tarihte aynı şekilde var, kulak aşinalığı yaratıyo..

KIZLAR hepı nıze merhaba ayy okuldan geldm dınlencektım 2saatr bılgısayraın basındayım kpss soruları vıdeoları olan sıtelere goz atıyodm ayy necok sey varya sankı kıtapları bitrdm de ıntrentten sorular falan bakıom ayy sınır oldm kendıme 2saaat oylesıne gectı keske dınlenseydm desm artık uyuyamam bu saatten sonra bı 6da falan calısmaya baslarım galıba

yaf kıslar yaa ben yargı ve gecen yılın yedi iklim dergi ve kitaplarına calısıom birde pegemin eğitim bilimleri soru bankasını aldım sizce nasıl onun soruları yetetrlimş bunlar sizce sizin calıstıklarınız neler yargının bu seneki setlerini begenmedim cok teferruatlı yaaa hele eğitim bilimleri cok karıısık yaa

meraba kızlar.ben pek çalışamadım bugün.pzartesi günleri böyle oluyo hep.
bugün hem halsiz hem de rahatsızdım biraz.şimdi daha iyiyim
hemen derse oturuyorum şimdi gece 12 ye kadar hukuk çalışcam.herkese kolay gelsin

kızlaaaar ya kaç gündür net bozuk hiç yazmaadım şimdi de başka yerden giriyorum hemen yazayım dedim.ceza almayalım sonra :P program geliştirme beklediğimden uzun sürdü ama sindire sindire bitirdim sonunda çok şükür.tembellik yapıyorum zannetmeyin diye yazayım dedim :) eğitime yoğunlaştım buara yalnızca.cuma günü de memlekete gidiyorum inşallah orada da tekrar yaparım biraz.hepimize kolay gelsinnnn

yaf kıslar yaa ben yargı ve gecen yılın yedi iklim dergi ve kitaplarına calısıom birde pegemin eğitim bilimleri soru bankasını aldım sizce nasıl onun soruları yetetrlimş bunlar sizce sizin calıstıklarınız neler yargının bu seneki setlerini begenmedim cok teferruatlı yaaa hele eğitim bilimleri cok karıısık yaa[/QUcnm elındakı kaynaklar guzel yayın ayrımı yapmadan buldgun butun soruları çöz derım ben bendede yargı ıhtıyac yediilklim pegem var

kızlarr merhaba ayy ben bugun cok garıbım basım fema agrıodu zorla kalktım smdı derse oturyom matematıkten vıdeo izlicem ardısık sayılar

szler napıosnz

Back