• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın ben de uyandım,
siz ortalama kaç saat çalışıyorsunuz arkadaşlar
ben 4 saat türkçe 4 saat mat ve 2 saat mantık çalışıom günde ortalama 10 saat hafta sonları da 6 ar saat dershane de

maaşallah süper çalışıosun ozaman benimki o kadar fazla olmuyodur sanırım sabah 1 saat çalışabiliyorum haftada 3 gün dersanem var 4 saat akşam gelincede 2 saat bakabiliyorumdur ancak ama genelde dersane tekrarı şeklinde oluo notlarımı düzenleyip özet çıkarıorum buaralar

zaten önemli olan anlayarak çalışabilmek kaç saat olduğunun çokda önemi yok bence önemli olan verimli çalışmak

ben de sabahtan daha 40 öğrenme sorusu cözebıldm pegemın davanıscı öğreneme bölumu bıttırmıztım dün bugun de yediiklıme basladm artık.sabahtan 2velı ve 2öğrencı gorusmelerım vardı cok cözemedm.

ayyy su velılerın isteklerı hıc bıtmıyo cocuguna bişey vermıo ama cocuktan herseyı ıstıo sonrada benım cocugum nıe bole dıo

evet cnm bıraz yogun ama öğrencılerle ılgılenmeyi sevıyorm.sanada kolaygelsn cnm ben seın bolumunu unttum ya

kızlarr nasılsınızz neler yapıyosunuz

ben de okuldayım smdı cıkıcam zilin calımasını beklıyormkaydirigubbakcemile2

ohh bugun de öğrenmeden 100 soru çözdum zemuszemuseve gıdıncede matematıge devam tabiki ben baslayıncaya kadr saat 5 6 oluo

sızede ıyı calımalar

kızlar tarih son gaz devam edio sanırım anlamaya başlıyrm matematikten mutlak değere geldim hiç sevmediim bi konu aslında özge projeyi ne yaptın sonuc nedir

yaseminalper
kızlar tarih son gaz devam edio sanırım anlamaya başlıyrm matematikten mutlak değere geldim hiç sevmediim bi konu aslında özge projeyi ne yaptın sonuc nedir

bitirdim dün teslim ettim canım :)))
bu akşam başlıycam artık çalışmaya
gerçi haftasonu işlerim var sekteye uğrayacak çalışma
ama ne kadar çalışsam kardır dimi :)
hadi bakalım tarihe devam et
ben de gelicem arkandan şu sınavları atlatınca
gerçi tarihe çalışınca çabuk unutulur korkuorum ondan
ama bakalım artık
atematiği seviyorum çok
ama onda dikkat hatalarım oluo
yoğunlaşmam lazım ona da
sen de nasıl matematik?

özgecım ıyı aksmalra nasılsn

ayyy canııım sen burda mıydıınn?
iyiyim bugün çok iiyim :)))
sormuşsun ya 3 aydır olmuo muydun die
evet olmuorum canım :(
benimki tembel 3 ayda bir anca işte :p
sen nasılsın? nasıl gitti bugün okulda işler?

burdaydm özgecım smdı oturdm dersın basına matematıkten vıdeo ızledm okul bıraz yogundu ama yıne de 100 soru cozdm öğrenmeden

kızlarr nereelre kaybaaoldunuzz ay aklım hep sızde gırmeden duramıoyorm aaa özgecım gelmıs

ben de matematıkten video ızlıom not alıom

burdayız canım bizde.
ben bugün fazla çalışamadım açıkcası pek fırsat olmadı.şimdi oturdum sayılır tam anlamıyla

meldafsarcım inşallah kalkmışsındır sende 7de kalkcam demişsin Biras geç yatmışsın akşam ben öğle olunca sabah hiç açamıyorum gözlerimi inş seninde öğle olmas canım hemen derse dönüyorum şimdi öpüyorum görüşürüz opuyorumnanaktan

yok be canım bildin kalkamadım 9:30 da kalkabildim program altüst oldu canım sıkıldı.sen ne güzel kalkmışsın tebrik ederim:teytey:

günaydın ben de uyandım,
siz ortalama kaç saat çalışıyorsunuz arkadaşlar
ben 4 saat türkçe 4 saat mat ve 2 saat mantık çalışıom günde ortalama 10 saat hafta sonları da 6 ar saat dershane de

canım benim de hedefim hafta içi 10 saat haftasonu 5 saat ama bir türlü olamıyo çok canım sıkılıyo bu yüzdende.:1no2:
sen nasıl yapıyosun canım biraz tüyo versene bana

:nazar:maşallah kızlar ne güzel çalışıyosunuz ben buara hiç çalışamadım :oklava:cezanların en büyüğünü kabul ediyorum kafam çok dağldı toparlanıcam artık ama bugunde çalışamıyacğım akşam misafir geliyo temizlik yapmam lazım bi de öğleden sonrada işim var dışarı çıkıcam off ama pazartesi başlıyorum yeniden hepinize kolay gelsin

canım çoktandır görünmüyosun.pazartesi tüm hızınla bekliyoruz artık:lepi:

sımmdı telafı edersdın canm üzlme.

bende cok yoruldum bırakcam artık yarın dersane var sabah erekenden ance dus falan alcam yatcam

hemen bugun calaımamdan bahsedeyım kızlar

bugun okulda öğrenmeden 100 soru çözdm

aksamda 6bucuk gıbı basladm matematıkten video izledım sayılarla ılgılı 2vıdeo notda alıyorm beynım durdu valla

bugunluk benden bukadar vallamafoldumben

bende ingilizce çalıştım biraz.dediğim gibi bugün vasattı benim için.benimde yarın dershanem var.
sabah 8 de kalkıp drshanede gördüklerimize bakıcam.öğleden sonra başlıyo.
artık kendime çekidüzen vermeliyim
çok ama çok çalışmalıyım
herkese iyi geceler

günaydın kızlar
bugün dışarıda işlerim var onları halledicem inş
bir de bir yakınımız trafik kazası geçirdi
onu ziyarete gidicez
hepinize kolay gelsin

Back