• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar merhabalar yenı eve geldm ve cooookkk yorgunum dersnem 8bucukta basladı 1bucukta bıttı sonra dersnede kaldm öğrenmeden sorularım vardı hocaya onları sordm sonra bırazcık dolastım kıtap falan aldım matematıkten hıca tavsıye etmıstı kartezyen mor kıtabı.

artı bıde dersane ihtıyac egıtım kıtaplarını da verdı

sizler neler yapıyosnuz.derse gecmem baya gecıkır galıba yorgunum beynım dolu

bitirdim dün teslim ettim canım :)))
bu akşam başlıycam artık çalışmaya
gerçi haftasonu işlerim var sekteye uğrayacak çalışma
ama ne kadar çalışsam kardır dimi :)
hadi bakalım tarihe devam et
ben de gelicem arkandan şu sınavları atlatınca
gerçi tarihe çalışınca çabuk unutulur korkuorum ondan
ama bakalım artık
atematiği seviyorum çok
ama onda dikkat hatalarım oluo
yoğunlaşmam lazım ona da
sen de nasıl matematik?

:içelim:benimde matematikte doğru bildiim halde ufak dikkatsizliklerim oluyo ya doğru sıkkı bulup yanlış işaretliyorum yada yapmayacağım hataları yapıyorum ilerledim baya üslü sayılara geldim de coğrafya bekler beni anayasa bekler beni

Adobe Flash Player yüklu degıldr bılgısayarında.onu yukle acılır sıtede anasaayfada sag alt kösede var odan yukleyebılırsn yasemınalper

kılzrrrr ben bıraz dınlendm bırazdan gecerım calısmaya sızler napısyosnzzz

kılzrrrr ben bıraz dınlendm bırazdan gecerım calısmaya sızler napısyosnzzz

canım naber?
ben yeni geldim dışardan
teyzemin nikahı vardı
ona gittik
araba kullandım istanbul trafiğinde!!
Kabus gibi yaaa!!
resmen stres yüklendim de geldim
şimsi pc yi açiim kızlara bi bakiim dedim :)
birazdan başlarım ufaktan
yarın fuara gidicem, kitap bakmaya
yediiklim, ihtiyaç yayınları aliim diorum
sözel dersler için
matematik için ne alırım onu bilmiorum
konu anlatımından çok soru bankasına ihtiyacım var sayısalda
neyse cicilerimi alınca daha iyi konsantre olurum inşallah :)))

özgecım bravo valla ıstanbul trafıgınde araba kullanmak kabustr galıba.

bende bugun dersanede görduklerımıze gözatıyodum matematıkten video ızlemeye baslıcam bırazdan

cnm bızım matematık hocası öss kartezyen yayınlarını tavsıye ettı soru benkesı moru ama yesılı coklkkk zormus .bne hemen aldm bugun

kızlar iyi akşamlar bende sabahtan çalıştım biraz bugün öğleden sonra dışarıdaydım yeni geldik daha çok yoruyo bu alışveriş merkezleri insanı yaa şimdi çalışabilirmiyim hiç bilmiyorum ama dinlenebilirsem biraz daha matematik sorusu çözerim

evet cnm bıraz yogun ama öğrencılerle ılgılenmeyi sevıyorm.sanada kolaygelsn cnm ben seın bolumunu unttum ya

aynen canım çocuklar insanı yorsalarda bi güzel davranışları herşeye bedel oluyo bazen. ben halkla ilişkiler mezunuyum canım ama önlisans benneyaptımki

bu yıl eşimin bi arkadaşı rica etmiş onların kızını (dörde gidio) ders çalıştırabilirmi eşin diye bende geçen yıl yeni evlendiğimde çok sıkılıodum evde işide bırakmıştım malum özel sektör bu yıl hem dersane var hemde öğrenci hiç boş vaktim olmuo ama bu yoğunlukta derslere daha çok odaklanıyorum boş olduğumda hiç bi işe yaramadığımı hissediyorum moralim bozuluyodu neyse canım fazla uzattım başını ağrıttım galiba

yok be canım bildin kalkamadım 9:30 da kalkabildim program altüst oldu canım sıkıldı.sen ne güzel kalkmışsın tebrik ederim:teytey:

programa uyamadığı zaman morali bozuluo insanın yavaş yavaş düzene girer tatlım ya sıkma canını ben dün fena değildim ama bugün istediğim gibi çalışamadım malum hafta sonu eşim evde olunca fazla yoğunlaşamıyorum bide dışarı falan çıkıyoruz mafoldumben

aynen canım çocuklar insanı yorsalarda bi güzel davranışları herşeye bedel oluyo bazen. ben halkla ilişkiler mezunuyum canım ama önlisans benneyaptımki

bu yıl eşimin bi arkadaşı rica etmiş onların kızını (dörde gidio) ders çalıştırabilirmi eşin diye bende geçen yıl yeni evlendiğimde çok sıkılıodum evde işide bırakmıştım malum özel sektör bu yıl hem dersane var hemde öğrenci hiç boş vaktim olmuo ama bu yoğunlukta derslere daha çok odaklanıyorum boş olduğumda hiç bi işe yaramadığımı hissediyorum moralim bozuluyodu neyse canım fazla uzattım başını ağrıttım galiba

canım benım olurmu hıc basımı agrıtmak nedemek duymıyım bıdaha:olmaz:

evet cok haklısın ınsan yogunken daha duzenlımı calısıyo ne.bos oldgun zaman nasılsa vakıt var dıe oyalanıo gec kalkıo
valla benım gec kakcak hıc zmanım klmadı artık hafta içi okul hafta sonu dersane

sakınn calısmadan yatma canm

kızlarr nasıl gıdıo calısmalar ben matemtık vıdeosu izledm yuoruldm bıraktım artık belkı 12ye kadr bı öğrenme testı çözer yatarım tarın sabah dersne var ıyı geceler kızlar

canım benım olurmu hıc basımı agrıtmak nedemek duymıyım bıdaha:olmaz:

evet cok haklısın ınsan yogunken daha duzenlımı calısıyo ne.bos oldgun zaman nasılsa vakıt var dıe oyalanıo gec kalkıo
valla benım gec kakcak hıc zmanım klmadı artık hafta içi okul hafta sonu dersane

sakınn calısmadan yatma canm

yerimseniben söz dinledim canım 1 saat matematik konusu izledim şimdi yatıyorum iyi uykular herkese kızlar Allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar:yatıcam birazdan bi bakıyım ddim size.
bugün dershane vardı benim ama sabah erken kalktım 8 de gidene kadar çalıştım 2 saat falan.
gelincede 1 saat çalıştım tekrar ettim.bu kadar işte.
uyumak için geç kaldım galiba
hemen yatıyım sabah 8 de kalkıcam yine

günaydın kızlar dün kursum bitti bgn video izledim ales e tam 7 gün var deneme dolu haftam geçecek bende.
sonra da tarih ve eğitim bilimlerinden bir ders çalışcam akşamları da matematik mutlaka
dönüşümlü çalışcam dersleri mesela tarih ve ölçme ertesi günü coğrafya ve rehberlik misal olarak akşamları da matematik 3 er saat lik dilimlerde çalışırsam 9 saat yapar günde
bir buçuk saat konu çalışıp bir buçuk saat test çözsem... kızlar planım nasıl

kızlarr merhabalarrr bende dersneden geldm yoruldm öff ya calıscak bırsuru sey var hangı bırınden baslıcam kafam cok karıstıya

aman sakın karıştırma hemen ilk gördüğün dersten başla

kızlar nerelrdesınz kımınız dersneden gelmedı galıba bende matematık vıdeosu ızlıom

zannedersem yarından ıtıbaren yenı bı plan yapmam gerekıo öğrenme psıkolojısı ve matematık calısrken dıger derslerı hıc tınlamıyorm arada kaynayıp gıdıolar ona gore bı paln yapmam lazım napsam kı kızlar bana yardım edermısınzfisfisfis

matematık _ turkce _ cografya _ tarıh
egıtımden gelişim _öğrenme _ ölçme degerlendrme _ program gelıstrme _yontem teknık

nolurrr bana yardım edınnn nasıl basetcem bukadr derslekafamçokkarıştı

Back