• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

haklısın canım çalışalım keşke çalışsaydık demiyelim. annem diyorki kızım allah bu noktaya kadar getirdiyse iş de verir mutlaka yeterki iste allahtan. ben de hepimiz için istiyorum kpss yi kazanıp atanmamızı.

günaydın kızlar.
derse başlamadan bi bakılıyım dedim.
birazdan derse oturucam bende.
muhasebe çalışcam.kimse umudunu kaybetmesin bol bol çalışalım
hadi herkese kolay gelsin

şekerler günaydın kocacımı işe gönderdikten sonra biraz soru çözdüm matematikten şimdide öğrencim var o cadıyla uğraşıyorum öğleden sonra da temizlik yapıcam akşamda dinlenme yani bugün benim mola günüm gibi bişey kızlar öğlen girerim yine görüşürüz

gunaydııın
benımde dun modüler setim geldı
kıtapları gorunce ders calısma ıstahım kabardı umarım tez zamanda sönmez-tatlicadiarzu-
bugunden ıtıbaren baslıyorum calısmayaa
yanıma matematık kıtabımı aldım bugun bı konu bıtırmeyı dusunuyorum
hadiyin kızlaar canlanınnhihoyyyt
kpss de neymişş hepimiz üstesinden gelicez alimallh
:lepi:

hala uyuyanlarmı var cabukkk kalkın calısmaya baslayın hadı bakayım canlarımkaydirigubbakcemile

ben de okuldayım ıste fırsat buldukca soru çözuyorm fırsat yartamaya calısyorum 75 öğrenme sorusu cözdm sabahtan berı son testım kaldı öğrenme psıkoljısının davranıscı öğrenme bölumunden ne uzun bi konuymus su davranıscı öğrenme soruları da masallh bı kıtapta sadce öğrenme psıkoljısının davranıscı öğrenmesınde 37 test vardı 25er sorudan. tabı hepsını çözuverdım son 1test kaldı kaydirigubbakcemile2

günaydınnn
gece kızım uyutmadı uykusuzum yinede dikkatimi toplamaya çalışıyorum ara verdim şimdi
öğrenme çalışmaya devam biraz konu sonu sorularını çözdüm bide fdd den tekrar okudum
başak hangi kitaptan çözüyosun soruları bende yediiklim var ama konu sonlarında 60 70 tane spru var ben daha edimseli .alışıyorum
bu sene olcak kızlar inş gayret edelim sıkı çalışalım

suus konu bıtıkten sonra farklı kaynaklardan sorular çözuyırm suankı çözdgum gecen seneden bi kıtaptı pegemın 5000 soruluk kıtabı zaten yalnız öğrenmeden 1250 soru var

kızlaaarrr merhabaa
bugün geç kalktım biraz
gece çok geç yatmıştım
sizler napıyosunuz
nasıl gidiyor çalışmalar
yediiklimin setini sipariş vericem kredi kartımın kesilmesini bekliyorum
onalr gelince biraz daha kabarır çalışma iştahım zemuszemus

tünaydın kızlaaar :)
ben de işteyim
Allahın izniyle bugün sıkıntım hafifliycek işle ilgili..
Tamamladım yapmam gerekenleri
artık 2 hafta sonra yine bir yoğunluk başlar
ben yarın başlıycam tekrar çalışmalara
kolay gelsin şekerler

bugün tarihe çalşacağım..ilk orta Asya Türk Devletleri ve ılk ıslam devletlerine..soru da çözeceğim.bu günlük planım bu......

tünaydın kızlaaar :)
ben de işteyim
Allahın izniyle bugün sıkıntım hafifliycek işle ilgili..
Tamamladım yapmam gerekenleri
artık 2 hafta sonra yine bir yoğunluk başlar
ben yarın başlıycam tekrar çalışmalara
kolay gelsin şekerler

özgecım kolay gelsnnopuyorumnanaktan

kızlar bende muhasebe çalışıyorum halen çıkmış sorulara bakıyorum.(banka sınavı için)yapamadığım var bi sürü.şimdi ara verdim
5-10 dakika sonra tekrar başlıcam.
başakcım azmine hayranım benide tetikliyosun çok saol.
özgecim hadi sende başla artık ders çalışmaya az kaldı sınava:)) çalışma havasına gir diye söylüyorum canım

ben de bugun 100 soru çözdm okulda bu kız okulda hiçbi iş yapmıyomu acaba dıceksınz banakaydirigubbakcemile3

smdı eve geldm işte acaba bıraz uysammı dıe düşünuyorm sonra matematıge calıscam dun ilk defa matematıge basladm

merhaba arkadaşlar bende bu sene gireceğim sınava ama hiç çalışmadım daha:( kitabımda yok bu pazar alacağım kitap fuarından aynı zamanda açıköğretim 4.sınıftayım onunda dersleri var işim çok zor geçmi kaldım çalışmak için siz ağustosta başlamışsınız ağlamak istiyorum:(dershaneye yazıldım murat açıköğretimin kpss sine oda ocakta başlıyor

merhaba arkadaşlar bende bu sene gireceğim sınava ama hiç çalışmadım daha:( kitabımda yok bu pazar alacağım kitap fuarından aynı zamanda açıköğretim 4.sınıftayım onunda dersleri var işim çok zor geçmi kaldım çalışmak için siz ağustosta başlamışsınız ağlamak istiyorum:(dershaneye yazıldım murat açıköğretimin kpss sine oda ocakta başlıyor

cnm hoşgeldin
bizler de yoğun olarak yeni başladık sayılır çalışmaya
sadece gk gy ten mi gireceksin sınava?

Back