- Konu Sahibi Pimpirikli
- #1.461
günaydınnnnn kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
bende şimdi başlıyorum öğrenme özet çıkarıp konu sonu sorularını çözüp devam konu çalışmaya
başakcım harikasın valla bravo sana
ben de kpss ye çalışcam ama 16.dan sonra başlıycam ales e gireceğim de bir nevi çalışmış sayılıyorum kpss ye de türkçe ve matematik. Ben almanca öğretmeniyim dolayısıyla sayısalım oldukça zayıf. ihtiyaç akademiye gitmek istiom ama sadece hafta içi akşam grubunda boş yer kalmış kararsız kaldım yüksek lisans da olursa yetişir mi diye kararsız kaldımevde çalışamam tek başıma diye çok korkuyorum.
açıkcası başka kurs da düşünmüyorum bana fikir verin ağlamaktan rahatsızlandım![]()
cnm benım tesekkurederm ama sadce kendm ıcın degıl hepımızın atanmasını ıstıyorm.:Saruboceq:
yokkızz ole cok calıstıgım yok bılıyosun ücretlıde yapıyorm.ama yılmak yokkk demı tatlımm
kızlar bnde katılayım size lutfen..
bende 2010da kpssye gırmek ıstıyorum..
önlisans mezunuyum vede ne yazık ki matematıği kafam hıc almıyor..
duydugum kadarıyla 6. sınıf matematıkten calısmaya baslamam gerekıyormus..
gercı pek zamanım olmuo bebegım var nasıl yapıcam hayırlısı..
banada yardımcı olun
fikir alısversı yapalım...
ben de kpss ye çalışcam ama 16.dan sonra başlıycam ales e gireceğim de bir nevi çalışmış sayılıyorum kpss ye de türkçe ve matematik. Ben almanca öğretmeniyim dolayısıyla sayısalım oldukça zayıf. ihtiyaç akademiye gitmek istiom ama sadece hafta içi akşam grubunda boş yer kalmış kararsız kaldım yüksek lisans da olursa yetişir mi diye kararsız kaldımevde çalışamam tek başıma diye çok korkuyorum.
açıkcası başka kurs da düşünmüyorum bana fikir verin ağlamaktan rahatsızlandım![]()
kızlar bir site buldum
matematik ile ilgili sorunu olan arkadaşlar mutlaka bir bakmalı
dersanede de konuları işledikten sonra tekrar yapmak isteyenler için de mükemmel bir site
matematik için ayaklı dersane resmen zemuszemus
google da doğan ulu diye aratın ve ilk çıkan siteye girin
kaydirigubbakcemile2
kızlar bir site buldum
matematik ile ilgili sorunu olan arkadaşlar mutlaka bir bakmalı
dersanede de konuları işledikten sonra tekrar yapmak isteyenler için de mükemmel bir site
matematik için ayaklı dersane resmen zemuszemus
google da doğan ulu diye aratın ve ilk çıkan siteye girin
kaydirigubbakcemile2