• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

inci tanesı sıteye uye oldum harıka gercekten yaa bayıldm hocanın anlatısını kızlar sızde gırınn mutlakaaazemuszemus

özgecım kız nerelerdesın sen

Canım yaaa psikolojimi toparlamaya çalışıorum :)
henüz başlamadım ders çalışmaya bu hafta
sizi de yavaşlatmiim die yazmadım bile
program da yapmadım
ama başlıycam
işyerimdeki şu projemi teslim ediim
rahat rahat başlıycam herşeye söz!!
çıkıyorum şimdi canım
öptümmm :))

özgecim kolay gelsin canm yeni geldim ewe bende sabahtan denklemleri bitririp soru çözmüştüm sıralamaları bitirip soru çözcem yoruldum ama yağmur ve soğuktan herkese iii akşamlar

kızlar iyi akşamlar dersaneden ancak gelebildim daha yeni yemek yedim çol yorgunuumm ama hemen başlıyorum çalışmaya şimdi mola verince girerim tekrar kızlar görüşürüz

doğan ulunun sitesine baktım kızlar şimdi ve hemen üye oldum gerçekten anlatımı çok güzel en alt seviyeden başlayarak anlatıyor herşeyi anlaşılmayan konuları tekrar için birebir site bakmayan varsa kesin baksın bencede

kızlar meraba.bende derse oturcam şimdide bi bakıyım dedim.
size bişey sorcam programlı mı çalışıyosunuz.saatli program yaptım ben ama uymadığım zaman hiç istek kalmıyo içimde.
mesala 1 saat çalışıp 15 dakika ara veriyorum.kçırdığım zamanda çok moralim bozuluyo.
bugün yine ondan fazla çalışamadım.
siz nasıl çalışıyosunuz

kızlaaarr merhaba
site çok hoşuma gitti ya
hele benim gibi matematiği sıfır olan biri için mükemmel zemuszemus
güzel bir şekilde faydalanabileceğimizi düşünüyorum
çok sevindirik oldum yaa kaydirigubbakcemile2

kızlar meraba.bende derse oturcam şimdide bi bakıyım dedim.
size bişey sorcam programlı mı çalışıyosunuz.saatli program yaptım ben ama uymadığım zaman hiç istek kalmıyo içimde.
mesala 1 saat çalışıp 15 dakika ara veriyorum.kçırdığım zamanda çok moralim bozuluyo.
bugün yine ondan fazla çalışamadım.
siz nasıl çalışıyosunuz

cnm ben oturduğum zmn 2 saat en az 1,5 saat başından kalkmamaya çalışıyorum
gecen yıl yarım saatte cnm sıkılıyordu
baktım olmayacak böyle
kendimi alıştırdım
ondan sonra da 15-20 dk ara veriyorum

inci tanesı sıteye uye oldum harıka gercekten yaa bayıldm hocanın anlatısını kızlar sızde gırınn mutlakaaazemuszemus

beğenmene sevindim başakcım
inşallah en iyi şekilde faydalanırız
resmen dersanede anlatılıyormuş gibi
çok hoşuma gitti
ben gecen yıl hızlandırmaya gittiğim için hiçbir şey anlamamıştım matematikten
zaten alt yapım yok
şimdi sınava kdr yayıcam çalışmayı inşallah

kızlarr napıyosunn ayy ben bı ara vereyım dedım nerdeyse bilgısyar basında 40 dakıkam gectı

matematıge basladm ıste ihtıyac konu naltımına bakıyıorm sonrada o matematık sıtesınden calıscam ama siteden calşma işini bugun yapmam artık heralde.yatmadan da bi test öğrenme sorusu çözerım dıe düşünuyrm

ben de ihtiyacın online kursuna kayıt olcam yani sınıf açarlarsa kesin değilmiş açacakları yeni bir online sınıfı olmadı size katılcam ( evde hırslanan kervanına, ben sizi baya bir hırslı ve azimli gördüm kızlar ben de sizin kadar hırslı ve azimliyim)
katılabilirsem derse katılcam katılamazsam band kayıtlarını izleyecem. ayrıca sık sık tekrar dersi yapıyorlar onlara katıla bilirmişim, o yüzden cazip geldi. eğer olmazsa seneye kursa giderim tekrar. can yakcak bir ücret değil çünkü. hem soğukta evden çıkmamış olurum hem yol derdi v.s. yok inşallah hayırlısı olsun.
tarih vatandaşlık eğitim bilimleri ve türkçe den değil de mat dan tırsıom.
arkadaşlar notlarımızı değişe biliriz belki ilerki zamanlardane dersiniz? kargoyla olabilir tarayarak olabilir

Son düzenleme:
dalincim gunaydın bı karar vermıs olmana sevındm bencede mantıklı bı karar üzülme olurmu cnm matematıkten korkuyorm demıssın bak dunku bahsettıgımz matematık sıtesı var oraya mutlaka gır

olmamış kuzum ben de dün matematik çalıştım güzelim saat sekize dek 4 saat :) test çözdüm hem bi kaç tane ales için çalışıom ama şuanda
ben almanyada yaşıodum lisede geldim tr ye bölük pörçük öğrenim hayatım oldu temelim iyi değil. sonuçta türkiyenin tarihini coğrafyasını pek bilmem türkçe dersini ilk kez almanyada gördüm.
öss hazırlanırken dershane görmedim özel ders de.
ilk defa kpss ye hazırlanırken ve şimdi ales için gördüm oda anca bir zemin sağlamaya başlamıştı.
ondan panik oldum kızlar biri sormuştu neden bu kadar üzüldüğümü.
kızlar inşallah herkes emeğinin karşılığını alır herkesle bir ben de öğretmen olurum mesleğimi çok seviyorum çünkü. kendi ekmeğini yemek kadar tatlı bişi yok bu dünyada inşallah tez zamanda hepimiz kendi ekmeğimizi yeriz sevdiklerimizle paylaşırız alan el değil veren el oluruz çünkü ben herkesle paylaşmak istiyorum fakir fukarayla hınım hısımla çocukları sevindirmek istiyorum. koruyucu anne olmak istiyorum ben. işim olursa belki bu hayalim gerçek olur:))

evet mutlaka üye olcam o siteye ben de bunu araştırıp buldum kızlar kpsscafe.com orda da ekol hoca mat anlatıyor:))

almanca öğretmenliği canım atamamız çok az oluyor. en az bizim bölümden atanıyor nedense...

Back