• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

cnm sen de özet cıkarıyosun galıba baya uzun demı öğrenme psıkoljısı

ewet canım ben öğrenme kuramlarını sevdiğim için ondan başladım program geliştirme ve öğretim yöntren teknikleri daha çok korkutuyo beni açıkçası unutmuşum uzun uzun özet çıkarıyorum şimdi inş kalıcı olur ben daha tepkisel koşullanmadaym sen nerdesin

ewet canım ben öğrenme kuramlarını sevdiğim için ondan başladım program geliştirme ve öğretim yöntren teknikleri daha çok korkutuyo beni açıkçası unutmuşum uzun uzun özet çıkarıyorum şimdi inş kalıcı olur ben daha tepkisel koşullanmadaym sen nerdesin

ben öğrenmenın özetını bıtrdm sonra basa dönup tekrar edıp soru çözuyorm suan davranıscı öğrenmenın sorularını çözuyırm

kızlarr neapısnuz calısıyormusunz ben eve gelınce dınlendm sonra yemek yedım ından sonra 25 soruluk bı test çözdm sıkıldm bıraz ara vercem sonra belkı de ılk defa matematık calısmaya baslaybılırım

iyi akşamlar kızlar ben nerdeyse bir haftadır yazamadım söylemiştim ya annemler bizdeydi ama derslerimi aksatmadım tekrarlarımı yaptım sürekli dün gittiler bende çalışmaları daha yoğunlaştırdım bugün matematikten bol soru çözcem ara ara siteye girmeye çalıştım ama baya bi zorlandım bu gün rahatça girebildim şükür. Yoksa beni unuttumuz muu mafoldumben Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz a.s.

herkese çok çok teşekkür ederim bu konuda yalnız olmadığımı bilmek ii geldi çok sağolun kızlar ewet bunlar bizi yıldırmaz aksine gaz verip yol aldırır öyle değil mi arkadaşlar herkese ii çalışmalar bol sorulu akşamlarrr

yasemin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
bende şimdi kurstan geldim işlerimi halledeyim 9da derse başlıyorum program geliştirme ve rehberlik sorusu çözcem 11de kendime kk ödülü vercem inşallah bakalım.kolay gelsinn herkese

iyi akşamlar kızlar ben nerdeyse bir haftadır yazamadım söylemiştim ya annemler bizdeydi ama derslerimi aksatmadım tekrarlarımı yaptım sürekli dün gittiler bende çalışmaları daha yoğunlaştırdım bugün matematikten bol soru çözcem ara ara siteye girmeye çalıştım ama baya bi zorlandım bu gün rahatça girebildim şükür. Yoksa beni unuttumuz muu mafoldumben Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz a.s.

tatlım benım hosgeldn unuturmuyz hıc senııopuyorumnanaktan

Merhaba Arkadaşlar,

Bende bu yıl kpss ye gireceğim.Branşım ıngilizce.Henüz çalışmaya başlamadım ama yediiklimin dergilerine abone oldum.Aslında şimdiye kadar başlamış olmam gerekiyordu:(
Ayrıca ücretli öğretmenlik yapıyorum.Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim:)

başakcım hoşbulduk canım benimm a.s bir kaç günlük boşluğu hemen telafi ediyorum söz :enbuyukkk: şimdi doğru derse gidiyorum görüşürüz bitanem

Merhaba Arkadaşlar,

Bende bu yıl kpss ye gireceğim.Branşım İngilizce.Henüz çalışmaya başlamadım ama yediiklimin dergilerine abone oldum.Aslında şimdiye kadar başlamış olmam gerekiyordu:(
Ayrıca ücretli öğretmenlik yapıyorum.Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim:)

hoş geldin aramıza deryacım vereliniortak

sen de hoşgeldin cnm a.s.

Merhaba Arkadaşlar,

Bende bu yıl kpss ye gireceğim.Branşım İngilizce.Henüz çalışmaya başlamadım ama yediiklimin dergilerine abone oldum.Aslında şimdiye kadar başlamış olmam gerekiyordu:(

canım merhaba
hoşgeldin =)
benim de branşım ingilizce
inşallah atamamız olur bu sene

ınşallah canım benim 80 ve üstü almam lazım istanbul olması için çooooookkkkkk çalışmaak lazım çoookkkkk:)

kaydirigubbakcemile5bende yargının setini sipariş etmiştim geldi kitaplarım geçen dönemden de ihtiyacın seti var birde güvenderin büyük turuncu kitabı var,bitanede matematik ve geometri tek kitapta onuda aldım,sadece genel kültür genel yetenekten giricem yeterli olur heralde dimi arkadaşlarımCADIARZUkitaplar gelene kadar internetten güncel bilgileri indirdim pc,ye not çıkardım yarın tam gaz başlıycam artık:lepi:birde kızlar coğrafya dersi için haritaya ihtiyacım var söyle büyük üzerine notlar yazabileceğim kırtasiyelerde varmıki

deryacım hosgedln aramıza ben de ücretli yapıyırm bolumum felsefe.

kızlar ben öğrenmeden bugun toplam 200 soru çözdm bırazdan da yatarım artık ıyı geceler hepınızeopuyorumnanaktan

İnşallah canım benim 80 ve üstü almam lazım istanbul olması için çooooookkkkkk çalışmaak lazım çoookkkkk:)

aynı durumdayız canım
benim de istanbul dışına çıkmam çok çok zor
Allah gönlümüze göre verir inşallah

başakcım ya sendeki azme maşallah gerçekten
sen bu hızla gidersen sınava kadar kesin atanırsın (inşallah)
a.s:Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Allah rahatlık versin

ıYı GECELER KIZLAR.YENı GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELıNıZ ARAMIZA. ben bugün maliye çalıştım
3 saat falan işte
şimdi yatıcam sabah geç uyanmıştımda ondan oturdum çok ama bu sabah erken kalkıcam.
.

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Allah rahatlık versin

cnm benım tesekkurederm ama sadce kendm ıcın degıl hepımızın atanmasını ıstıyorm.:Saruboceq:

yokkızz ole cok calıstıgım yok bılıyosun ücretlıde yapıyorm.ama yılmak yokkk demı tatlımm

[COLOR="Magenta"]kızlar gunaydın nasılsınz bugun ben de okuldayım test kıtabımı ge-trdm bırazdan çözmey baslarım zemuszemus[/COLOR]

Back