- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.441
cnm sen de özet cıkarıyosun galıba baya uzun demı öğrenme psıkoljısı
ewet canım ben öğrenme kuramlarını sevdiğim için ondan başladım program geliştirme ve öğretim yöntren teknikleri daha çok korkutuyo beni açıkçası unutmuşum uzun uzun özet çıkarıyorum şimdi inş kalıcı olur ben daha tepkisel koşullanmadaym sen nerdesin
iyi akşamlar kızlar ben nerdeyse bir haftadır yazamadım söylemiştim ya annemler bizdeydi ama derslerimi aksatmadım tekrarlarımı yaptım sürekli dün gittiler bende çalışmaları daha yoğunlaştırdım bugün matematikten bol soru çözcem ara ara siteye girmeye çalıştım ama baya bi zorlandım bu gün rahatça girebildim şükür. Yoksa beni unuttumuz muu mafoldumben Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz a.s.
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu yıl kpss ye gireceğim.Branşım İngilizce.Henüz çalışmaya başlamadım ama yediiklimin dergilerine abone oldum.Aslında şimdiye kadar başlamış olmam gerekiyordu
Ayrıca ücretli öğretmenlik yapıyorum.Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim:)
iyi akşamlar kızlar ben nerdeyse bir haftadır yazamadım söylemiştim ya annemler bizdeydi ama derslerimi aksatmadım tekrarlarımı yaptım sürekli dün gittiler bende çalışmaları daha yoğunlaştırdım bugün matematikten bol soru çözcem ara ara siteye girmeye çalıştım ama baya bi zorlandım bu gün rahatça girebildim şükür. Yoksa beni unuttumuz muu mafoldumben Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz a.s.
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu yıl kpss ye gireceğim.Branşım İngilizce.Henüz çalışmaya başlamadım ama yediiklimin dergilerine abone oldum.Aslında şimdiye kadar başlamış olmam gerekiyordu
Ayrıca ücretli öğretmenlik yapıyorum.Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim:)
İnşallah canım benim 80 ve üstü almam lazım istanbul olması için çooooookkkkkk çalışmaak lazım çoookkkkk:)
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?