- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.421
buarada fikir verdiğin için teşekkür ederim :)[/QUOTE
tatlım benım nekadar kıtap alsanda su 2sınavını atlatmadan kpss ye odaklanamazsın
almasanda en azından nelerı alcagına karar verırsın yada alırsın temellı duzenlı bısekılde banka ve ales sınavından sonra baslarsın calısmaya.
su sınavlarını atlatmadan napsanda kpssye odaklanamzsın
şekerler naapsam sizceee?
yaseminalper
günaydın kızlar günleeeerdir giremedim nette sorun vardı bende ayrı sorun işten ayrıldım gelince üstüste geliyo işte zaten memnun değildim ama mecbur olmasam orda bi dakka durmazdım seneye düğün var kafayı yicem bi yandan ders çalışmak var işsizlik yüzünden çalışamadım bi kaç gündür inşallah bugün kaldığım yerden devam edeceğm ama şu bi gerçek özel sektör bitmiş artık çok ii çalışın arkadaşlar herkes daha ii yerlerde çalışmaya layık kendinize layık olanı yapın
Günaydınlar kızlar..
Yasemincim çok geçmiş olsun.. Dediğin gibi özel sektör işte..
Ben de özel sektördeyim ve her an diken üstündeyim..
Çok sıkıcı ve yorucu bir durum, çok iyi anlıyorum seni...
Dediğin gibi çalışıp girmek lazım devlete,
kovulma korkusu olmayan insan daha verimli olur bence yaptığı işte!!
Umarım öyle de olur bizim için...Günlerdir çalışmıyorum ben de..
Neden bilmem
ölü toprağ serpilmiş gibi üstüme ders çalışmak konusunda
Bu konuda Başak arkadaşımızı tek geçiyorum vallahi!!
En güzel çalışan hiç bırakmadan az da olsa devam eden en azimli arkadaşımız
güç alıyorum senden başakcım
dediğini yapıcam
sınavlarımı atlattıktan sonra kpss ye toğunlaşıcam
şu 3 haftayı bi atlatiim
o zaman daha verimli olacağımı zannediyorum
ama 3 hafta nası çalışıcam bilmiyorum hiç grlmio içimden
ve inan bu iki sınav da en az KPSS kadar önemli benim için(
ayyy şişirdim yine kafalarınızı kızlar
ama napiim burda rahatlıyorum
Hepimizin aynı süreçlerden geçtiğini tahmin ediyorum..
Siz de nasıl durumlar?
günaydın kızlar günleeeerdir giremedim nette sorun vardı bende ayrı sorun işten ayrıldım gelince üstüste geliyo işte zaten memnun değildim ama mecbur olmasam orda bi dakka durmazdım seneye düğün var kafayı yicem bi yandan ders çalışmak var işsizlik yüzünden çalışamadım bi kaç gündür inşallah bugün kaldığım yerden devam edeceğm ama şu bi gerçek özel sektör bitmiş artık çok ii çalışın arkadaşlar herkes daha ii yerlerde çalışmaya layık kendinize layık olanı yapın
merhaba kızlar
özel sektörden bende çekmiştim verdikleri iki kuruş para gece yarılarına kadar çalışırsın çok zor gerçketen insan bi yer olsun devlete bağlı olayım istiyo kimi maaşını az buluyo ama bu çalışma yüküne göre iyi bi para bence ama tabii kendi mesleğini yapmak ve bunu devlette yapmak en güzeli inşallah hepimizi kendi bölümlerimize atanırız
ben yine öğrenme psikolojisine devam ediyorum sabah dünkü notlarımı geçirdim knu sonu sorularını çözdüm şimdi bitmek üzere yne özet çıkarıp soru çözcem
herkese iyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?