2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhabalar çok şükür başladım öğrenme psikolojisinin ilk konularına açlıştım kuramlara kadar şmddie konu sonu soruları çözüyorum özet çıkarcam daha eve gidene kadar

özge murat sen dersaneye gidiyomusun yoksa geçen seneki kaynaklarındanmı çalışıyosun sanırım sınav soru tarzları geçen sene değişmiş geçen seneki kaynaklardan hala çalışılabilir bence ama daha eskisi olmaz benim 2006 kitaplarım vardı yeni aldım onlara bakmıııcam şuanda elindekilerle çalışıp ilerleen zamanlarda yeni aalbilirsn

QUOTE]merhabalar çok şükür başladım öğrenme psikolojisinin ilk konularına açlıştım kuramlara kadar şmddie konu sonu soruları çözüyorum özet çıkarcam daha eve gidene kadar

özge murat sen dersaneye gidiyomusun yoksa geçen seneki kaynaklarındanmı çalışıyosun sanırım sınav soru tarzları geçen sene değişmiş geçen seneki kaynaklardan hala çalışılabilir bence ama daha eskisi olmaz benim 2006 kitaplarım vardı yeni aldım onlara bakmıııcam şuanda elindekilerle çalışıp ilerleen zamanlarda yeni aalbilirsn [/QUOTE]

Benim hiiiç kaynağım yokkiii...
Geçenlerde ales için almıştım sadece o var
Ales ve banka sınavını atlatınca aliim diodum
ama bi baktım hiç konsantre olamıyorum
elimde birşey olmayınca
ondan kararsız kaldım
2 hafta sonra sınav ve 3 hafta sonra sınavlar
biraz daha bekliim mi almak için yoksa hemen alıp
ufak da olsa başliim mi bilemedim iştee
dersaneye gitmiyorum
ve bu sene ilk kez hazırlanıp giricem kpss ye
2008 de çalışmadan öylesine girmiştim..

o zaman almalısın canım en azından gk gy yada banka sınavlarıyla ortak konularınızın olduğu bi dersin kitabını filan almalısın bence şu anda hangisine çalışıyosan kpps dede çıkacak olan
hem kampanyalarda var yayınevlerinde fiyatlar uygun bence ben alabildiğim kadar almayı düşünüyorum şimdi konu anlatımlarını zaten çok fazla kitap yaprak test filan alııcam için çok da para vermek istemiyorum bi kitabaa kampanya gördüğümde atlıyorum ilerde dahada düşermi bilmiyorum ama

bence fiyatları daha da düşer de
dediğin gibi ben en azından konsantre olmak için biraz almalıyım kaynak..
Buakşam fuara gidiim o zaman ben
öptüm cnm

özge murat merhaba a.s. sınavların yakınmış canım şuan onlara konsantre olmalısın bence kafan dağılmasın zaten şurda 10 günün kalmış ama kendine şunun için söz ver sınavlar biter bitmez gidip güzeeel kitaplarımı alıcam ve sağlam bir şekilde çalışmaya başlicam diye kolay gelsiiinnn :hulya:

şekerler naapsam sizceee?

canım bende banka sınavlarına hazırlanıyorum biliyosun.ben hafta içi banka sınavına haftasonu kpss ye ayırıyorum.banka sınavında da gk gy çıkıyo ki onlarada çalışmamız gerekiyo.bi tane konu anlatımlı al bence.

ben bugün hiç çalışmadım hiç canım istemiyo hala öyle çok sıkılıyorum nedensiz.sınava az kaldı ya onun stresi heralde.beni hep ters çarpıyo

kızlar böyle yapmayın ya nolur benim de şevkim kaçıyoooo mirmirmirmir
bu gene rehberliği bitirmeyi planlıyorum inşallah bakalım

kızlar ıyı aksamlar ben de bugun okulda dersanede gorduklerımızı ttemıze gectım aksamda öğrenme psıkoljısınden 125 soru çözdm bıraktım ıyı gcelr

günaydın kızlar günleeeerdir giremedim nette sorun vardı bende ayrı sorun işten ayrıldım gelince üstüste geliyo işte zaten memnun değildim ama mecbur olmasam orda bi dakka durmazdım seneye düğün var kafayı yicem bi yandan ders çalışmak var işsizlik yüzünden çalışamadım bi kaç gündür inşallah bugün kaldığım yerden devam edeceğm ama şu bi gerçek özel sektör bitmiş artık çok ii çalışın arkadaşlar herkes daha ii yerlerde çalışmaya layık kendinize layık olanı yapın

Günaydınlar kızlar..
Yasemincim çok geçmiş olsun.. Dediğin gibi özel sektör işte..
Ben de özel sektördeyim ve her an diken üstündeyim..
Çok sıkıcı ve yorucu bir durum, çok iyi anlıyorum seni...
Dediğin gibi çalışıp girmek lazım devlete,
kovulma korkusu olmayan insan daha verimli olur bence yaptığı işte!!
Umarım öyle de olur bizim için...Günlerdir çalışmıyorum ben de..
Neden bilmem
ölü toprağ serpilmiş gibi üstüme ders çalışmak konusunda
Bu konuda Başak arkadaşımızı tek geçiyorum vallahi!!
En güzel çalışan hiç bırakmadan az da olsa devam eden en azimli arkadaşımız
güç alıyorum senden başakcım
dediğini yapıcam
sınavlarımı atlattıktan sonra kpss ye toğunlaşıcam
şu 3 haftayı bi atlatiim
o zaman daha verimli olacağımı zannediyorum
ama 3 hafta nası çalışıcam bilmiyorum hiç grlmio içimden
ve inan bu iki sınav da en az KPSS kadar önemli benim için (
ayyy şişirdim yine kafalarınızı kızlar
ama napiim burda rahatlıyorum
Hepimizin aynı süreçlerden geçtiğini tahmin ediyorum..
Siz de nasıl durumlar?

cnm benım eger sana bi faydam dokunuyorsa ınan kı cok mutlu olurum.

dedgım gıbı atlat su 3haftayı sonra kafanın nekadar rahatlıdıgını ne üstunden büyük bı yükün kalktıgını hıssetceksın.insan bı kac yere odaklanınca baya zoralnıo.hıcbırınden verım elde edemıyor.

farkındayım ales ve banka sınavının senıjn için ne kadar önemlı oldgunu moralını bozmadan elınden geldgnden dha fazlasını calıs sen olmazsa da en azından vıcdanın rahat olur.keske calıssaymısım falan demzsın.basaramazsan da ben yaptımda olmadı dersın.

bende okuldayım işte fırsat buldukca soru çözuyorm.75e yakın soru çözdm.

arkadslar bırbırımız için dua ederlım insallh emeklerımızı bosa gtmez.hepımız seneye
konustugumuzda kadrolu işlerımızde oluruz..aminnnn

cnm çok geçmiş olsun
özel sektör bitmiş vaziyette resmen
bi yandan ağır çalışma şartları bi yandan uymayan saatler
bi yandan yarın ya işsiz kalırsam korkusu bir de verim beklerler
seneye inşaallah atamalarımız olur cnm ya

merhaba kızlar
özel sektörden bende çekmiştim verdikleri iki kuruş para gece yarılarına kadar çalışırsın çok zor gerçketen insan bi yer olsun devlete bağlı olayım istiyo kimi maaşını az buluyo ama bu çalışma yüküne göre iyi bi para bence ama tabii kendi mesleğini yapmak ve bunu devlette yapmak en güzeli inşallah hepimizi kendi bölümlerimize atanırız
ben yine öğrenme psikolojisine devam ediyorum sabah dünkü notlarımı geçirdim knu sonu sorularını çözdüm şimdi bitmek üzere yne özet çıkarıp soru çözcem
herkese iyi çalışmalar

cnm sen de özet cıkarıyosun galıba baya uzun demı öğrenme psıkoljısı

kpss kursu basvurdum. ocak ayında,eylule kadar gıdıp gelecem.en cok matematik dersi korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…