2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ne güzel bir yöntem bulmuşsun sen öyle :hulya:

ben gk için data alıcam cnm
herkes çok övüyor
çok detaya yer veren kitaplarmış ama bize de detay lazım değil mi
neyi nasıl soracakları hiç belli olmuyor

dalga geçmiyorsun dimi inci tanesi kaydirigubbakcemile3 sağol kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım aramıza.başarılar

canım nette sorun vardı yoksa neden girmeyelim.şimdi baktım düzelmiş yoksa yanlış anlamazemuszemus

herkese iyi geceler.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
özgecim sen cezadan kurtulmuşsun internetin azizliğinden
ben haftasonu dershanedeydim.dershane konularına çalıştım tekrar ettim soru çözdüm.
yarında yine banka sınavına devam.sabah 7 de kalkcam.yarın programda hukuk var.benim her hafta aynı olduğu için tekrar yazmıyorum.
bi plan yaptım kendime saatli onu uyguluyorum.iyi de oluyo.herkese tavsiye ederim.uyamadığım zamanlarda oluyo tabi ama dikkat ediyorum.

başak senin branş neydi?

tatlım benım bölum felsefe.ben de ücretli öğretmenlk yapıyorum rehber öğretmen olarak.haftasonuda dersne var.bu hafta basladı daha.

ben de erken basladm özet cıkarrak calısıyorum ben.işte egtımden basladm gelşimle sınıf yonetımı bıtıı özet tekrar ve soruları.öğrenme psko.özetı bıttı ama soruları kaldı farklı kaynaklardan soru çözmeye calısısyorm.

işte smdı dersnede baslayınca dıger derslerın varlıgıda aklıma geldı.CADIARZU

günaydıııınnnn kızlar günümüz aydın olsun innnşallah opuyorumnanaktan
maldafsar teşekkürler a.s.

kızlaaarrr
artık günaydın geçti ben de tünaydın diyeyim herkeslere :))
zeynep sultan hoşgeldin aramıza :)
Bugün yeni bir programa başlıycam ama daha yapmadım
kitap fuarına gitmek istiyorum iş çıkışı
kendime cici kaynaklar almak istiyorum
olmuo böle banka sınavının geçmesini beklemek
ya da kızlar size sorayım
önümde ales ve banka sınavı var kpssden önce
ales için 1 kaynağım var ondan çalışıorum banka iiçinse internetten bulduklarım (biri 15 kasım,biri 22)
sizce kasım sonuna kadar bekliim mi kaynak almak için yoksa hemen kaynak alayım mı?

senin nasıl gidiyor? Buarada sence kaynak aliim mi yaa? yoksa bu ayın sonuna kadar idare edip sonra mı aliim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…