- Emoji Skoru
- 92
- Puanlar
- 213
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.401
hoşbuldummm inci tanesi basak23 a.s.
aramızda evli olan hatta bebişi olanlar var işe gidip gelenler var arkadaşlar valla Allah yardımcınız olsun.
size kullandığım bir yöntemi söyliyim de gülün:)
kendimi motive etmek için her derse sevdiğim biri için çalışıyorum böylece kalkıp masa başına oturmam kolaylaşıyor :)
mesela matematik babam yani matematik çalışmam gerektiğinde inşallah öğretmen olduğumda babamın hislerini benimle gurur duyacağını düşünerek başlıyorum.
erkek arkadaşım eğitim bilimleri (o da hazırlanıyor buarada) inşallah ileride kuracağımız yuvamız için ona destek olacağımı ve onun için çalışmam gerektiğini düşünerek başlıyorum. kalk kalkabilirsen sırnaşık şey
tarihe annem için çalışıyorum maaşımı aldığım zaman annemle gidip şöööyle güzel bir alışveriş yapmanın tadını çıkarmak için başlıyorum.
annem de buaralar abimin düğün hazırlığında ve maddi sıkıntılarla karşılaştıkça gençliğinde çalışmadığına çok yanıyor bana sürekli söylediği 'aman yavrum bak görüyorsun kadının çalışması yedi sülalesini etkiliyor' diye kaydirigubbakcemile
velhasıl kelam bu işin kaçışı yok arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayalım sonuçta birileri başarıyorsa biz de başarabiliriz.
zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef inancımızı kaybetmeyelim a.s.
zeynep sultan hoşgeldin walla benide işyerindekilerin gıcıklığı motive ediyo hocaların asistanları gibi davranması cevap anahtarı vs deldirmesi filan o yüzden bu sene girmeye karar verdim ben hoca olup cevap anahtarı deldircem :lepi:
gülşah meraba canım ya busene sıkı bi şekilde çalışsakta halletsek bende 2006 da yediiklim dergileriyle çalıştım çok iyiydi bu sende eğitim modüler setini aldım onlarda iyi gibi yarın öğrenmeyle başııcam bide pegemin gk gy setinimi alsam diyorum tarihe özellikle nerden çalışıyosunuz arkadaşlar en korktuğum gk benim
herkese iyi geceler
dalga geçmiyorsun dimi inci tanesi kaydirigubbakcemile3 sağol kaydirigubbakcemile5
iki gündür giremiyorum demekki bi çok kişidede sorun vardı
bende bende bende geldiiiiiim merhabalar herkese a.s.
türkçe öğretmenliği üçüncü sınıftayım bu sene de sınava girmek istiyorum geçerli olmayacak sonucum ama bu sene konuları bitirip seneye yalnızca tekrara ve teste ağırlık vermek amacım.
çok uslu çalışkan öğrenci olcam söz vereliniortak
matematik ve anayasayı sona bırakmak niyetindeyim (4de olsaydım matematikten başlardım) eğitimden gelişim öğrenme ve program geliştirme bitti öğretim tekniklerine geçicem inşallah
halkeğitim kpss kursuna gidiyorum haftaiçi her gün çok disiplinli bir eğitim yok belki ama en azından kulak dolgunluğu olur dedim.
herkese başarılar bol bol puanlar innnnnnnşalllahhh Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq:
amanııııınnn kimsecikler girmemiş???
Herkes nerde bakiiim??
Neyse bende çalışanlara bakiim gaza geliim die girdim
ama hevesim kaçtı resmen yaaa(
işten gldim, yorgunum
çalışmakla çalışmamak arasında cebelleşiyorum
burda da kimse yok
e hani bu akşam cezalar konuşulacaktı??
Galiba ben ceza alıcam(
Hiç çalışmak gelmio içimdeeenn..
başak senin branş neydi?
başak senin branş neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?