- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.381
iyi çalışmalar arkadaslar;bende çalışmalara devam ediyorum.yediiklim dergileriyle çalışıyorum ilk 4 sayısı gelmişti zaten;genel kültürün 4. sayısına geçtim(matematikler hariç)eğitim bilimleri 4 e geçtim.bugün canım hiç istemiyor basım agrıyor o yüzden bıraktım çalışmayı..yii giiyorum bu sene,vakit bol..hepimize kolay gelsinn
ben beğendim;hatta okuldaki ücretli arkadaslara gösterdim;onlarda alacak..bilgiye bogmuyor ama ayrıntılara yer veriyor..bunun dışında geçen yıl ihtiyacın genel kültür genel yetenek;Yargının eğitim bilimleri konu anlatımlı setini almıştım zaten..onlara bakmama bile gerek kalmıyor..cnm yediiklimin dergilerini nasıl buldun?
ben de almak istiyorum bir türlü karar veremedim.
kimi iyi kimi kötü diyor
kafam karıştı iyice
ben beğendim;hatta okuldaki ücretli arkadaslara gösterdim;onlarda alacak..bilgiye bogmuyor ama ayrıntılara yer veriyor..bunun dışında geçen yıl ihtiyacın genel kültür genel yetenek;Yargının eğitim bilimleri konu anlatımlı setini almıştım zaten..onlara bakmama bile gerek kalmıyor..
bu arada dersaneye giden arkadaslar güncel bilgiler hakkında bize yardım etseler ne güzel olurfisfisfis
bende bende bende geldiiiiiim merhabalar herkese a.s.
türkçe öğretmenliği üçüncü sınıftayım bu sene de sınava girmek istiyorum geçerli olmayacak sonucum ama bu sene konuları bitirip seneye yalnızca tekrara ve teste ağırlık vermek amacım.
çok uslu çalışkan öğrenci olcam söz vereliniortak
matematik ve anayasayı sona bırakmak niyetindeyim (4de olsaydım matematikten başlardım) eğitimden gelişim öğrenme ve program geliştirme bitti öğretim tekniklerine geçicem inşallah
halkeğitim kpss kursuna gidiyorum haftaiçi her gün çok disiplinli bir eğitim yok belki ama en azından kulak dolgunluğu olur dedim.
herkese başarılar bol bol puanlar innnnnnnşalllahhh Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq:
anladım.teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?