2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

dlk26
merhaba arkadaşlar ben bu forumu uzun süredir takip ediyorum ve buradaki çoğu arkadaşları tanıyor gibiyim artık bundan sonra bende size katılmak istiyorum, önlisans halkla ilişkiler mezunuyum ve malesef atamamız çok az. Buyüzden de çok çalışmak lazım çoook.

Hoşgeldin dlk26 :))) Hadi katıl da başla bir an önce çalışmalara... Dediğin gibi çok çalışmak lazım da... İnişlerimiz çıkışlarımız oluyor çoğu zaman hepimizin... Birbirimizi dürterek atlatıcaz bu zamanları da...

bende varım arkadaşlar ..bi hafta oldu çalışmaya başlayalı lisans mezunuyum ne yazıkki matematik ağırlıklı çalışıyorum tarih çalışmak içimden gelmiooo offf daha çok var yaaaa

bende varım arkadaşlar ..bi hafta oldu çalışmaya başlayalı lisans mezunuyum ne yazıkki matematik ağırlıklı çalışıyorum tarih çalışmak içimden gelmiooo offf daha çok var yaaaa

çalışmalarında devamlılık ve başarı dilerim hoşgeldin ben genel kültürden başladım çünkü eksiklerim onlar daha çok var demişsin ama zaman nasıl geçer hiç anlaşılmaz bi bakmışız sınava giriyoruz ben geç mi kaldım diye bile düşünüyorum :uhm:

tabiki tanıyorum canım başakcım, özgemurat, meldafsar, ve tabikide pimpirikli vs. daha önceki arkadaşlarımızdan bırakanlarda var ama sizi çokda takdir ediyorum gerçekten çok istikrarlısınız. ınş. bende bundan sonra sizlerleyim kararlıyım bu yıl olmak zorunda. dersanemde başladı bu hafta 3 gün gittim notlarımı düzenliyordum o yüzdende biraz geç yazdım kusura bakmayın

slm kızlar..ben de dersanem başlamadan başladım matemattik çalışmaya...iyi oldu dersane beni baya adam etti..ders çalışmak güzel...herkese başarılar.ben şunu çalıştım diye yazamıyorum idare edin...

bencede güzel melishcim belirlediğim konuları bitirince kendimi iyi hissetmeye başladım bu aralar bi hevesle çalışmak gelio içimden kaydirigubbakcemile5 kaçırmayalım bu fırsatları daha çok varken rahat rahat yetiştirebilmenin özgürlüğü ile yerimseniben

bencede güzel melishcim belirlediğim konuları bitirince kendimi iyi hissetmeye başladım bu aralar bi hevesle çalışmak gelio içimden kaydirigubbakcemile5 kaçırmayalım bu fırsatları daha çok varken rahat rahat yetiştirebilmenin özgürlüğü ile yerimseniben

amin amin..kızlar herkese bol şans diliyorum..çünkü kpss = şans + emek...

:
çalışmalarında devamlılık ve başarı dilerim hoşgeldin ben genel kültürden başladım çünkü eksiklerim onlar daha çok var demişsin ama zaman nasıl geçer hiç anlaşılmaz bi bakmışız sınava giriyoruz ben geç mi kaldım diye bile düşünüyorum :uhm:
:içelim:geç kalma konusunda bende öyle düşünüyorum arkadaşlar 8.30-19.00çalışıyorum ewe gelmem 8.30u buluyor e düşünün o saatten sonra ders çalışmaya çalışıyorum da ders m beni çalışıo ben m onu tartışılır azimliyim ama matematikten temel kavramlar çözümlemeler özdeşlikler bitti rasyonel sayıları bugün bitircem işe gidip gelirken yolda türkçe çözüyorum karışık karışık konulardan ma lütfen tarih coğrafya anayasa konusunda çalışmak için yol gösterinn

:
:içelim:geç kalma konusunda bende öyle düşünüyorum arkadaşlar 8.30-19.00çalışıyorum ewe gelmem 8.30u buluyor e düşünün o saatten sonra ders çalışmaya çalışıyorum da ders m beni çalışıo ben m onu tartışılır azimliyim ama matematikten temel kavramlar çözümlemeler özdeşlikler bitti rasyonel sayıları bugün bitircem işe gidip gelirken yolda türkçe çözüyorum karışık karışık konulardan ma lütfen tarih coğrafya anayasa konusunda çalışmak için yol gösterinn

canım kolay gelsin..ay bilirim o zor olur o şekilde çalışmak..sen anayasa ve coğrafyayı son 3 aaya bırak ve çalış düzenli..matematik tarih turkçeyi ise devamlı çalış canım...netten çok güzel videolar bulabilirsin çıkmış sorularaa yönel..kkkonular belli çünkü..başarılar

:

tebrikler çok azimlisin canım.tarih coğrafya ve anayasaya ben özet çıkararak çalışıyorum ama çabuk unutuluyo.sürekli tekrar istiyo vee bol soru

tabiki tanıyorum canım başakcım, özgemurat, meldafsar, ve tabikide pimpirikli vs. daha önceki arkadaşlarımızdan bırakanlarda var ama sizi çokda takdir ediyorum gerçekten çok istikrarlısınız. İnş. bende bundan sonra sizlerleyim kararlıyım bu yıl olmak zorunda. dersanemde başladı bu hafta 3 gün gittim notlarımı düzenliyordum o yüzdende biraz geç yazdım kusura bakmayın

hoşgeldin canım aramıza.senide sürekli görürüz artık hadi kolay gelsin sanada

merhaba kızlar bende geldiimmhihoyyyt
bu sene kpss ye gırmek ıstıyorum lısans mezunuyum
evde kendim hazırlanıcam
yargı ve ıhtıyac yayınlarını tavsıye etmıssınız sanırım
yarın onları alıp calısmaya baslamayı dusunuyorum
bıde lısans mezunu kpss b bolumundende tercıh yapabılıyo dımı
yanı alan derslerını yapmayıp sadece memurlugu tercıh edebılıyomu:uhm:

tabiki canım.çift yıllardakiler b gruptakiler için. tek yıllarda olmuyo.başarılar sana da canım aramıza da hoşgeldin

ben bugün 3 saat çalıştım daha da çalışcam inş. çalışabildiğim yere kadar.hedef 6 saatti ama 3 oldu şimdilik.bugün ekonomi çalıştım çalışcamda.sabahta ingilizceye bakıcam.herkese kolay gelsin

cnm bölümun ne ben egıtıme yargıda calısıyorm ama her kaynaktan soru çözmeye calısıyorm

basakcım okulöncesi bölümüm.hala hangi kaynaktan calısıcağımı bilemiyorum.en kötü matematikteyim..anlayabileceğim bir anlatımı olan yayınla calıssam süper olucak :gitme:

:

eğer tarih coğrafya vb. alt yapın varsa sona bırak ama eğer yoksa benim gibi şimdiden çalışmaya başla derim çünkü çabuk unutuluyo konuların yerleşmesi lazım bunun içinde bol soru çözmek lazım eğer son aylara bırakırsan yerleşmesi zor olur sanırım ben şöyle bi taktikle çalışıyorum zamanım olduğu için herün bir konuyu yerleştiirmeye çalışıyorum önce konuyu okuyorum sonra kısa özetler çıkarıp soru çözüyorum gece yatmadanda tekrar ediyorum sonra aynı hafta sonu yine tekrar ediyorum aslında bu şekilde günde 3 konu bitirile bilir ama ben biraz tembellik yapıyorum kendimi şu sıra ders çalışmaya alıştırmaya çalışıyorum genel yeteneğe geçtiğimde genel kültürden devamlı soru çözüyor olucam aylık tekrar yaparak zemuszemus

ben bugün 3 saat çalıştım daha da çalışcam inş. çalışabildiğim yere kadar.hedef 6 saatti ama 3 oldu şimdilik.bugün ekonomi çalıştım çalışcamda.sabahta ingilizceye bakıcam.herkese kolay gelsin

akşamları çalışıyo olman çok güzel ben çalışamıyorum :kahve:sadece tekrar için kocama zorla konu anlatıyorum oda anca 20 dak sürüyo zaten bebiş olduğundan beri erkenden uykum geliyo:CüvCüv:

yaseminalper

Hoşgeldin aramıza sen Yaseminalper :) Umarım pes etmeden hepbirlikte yol alırız hepimiz.. İyi çalışmalar..

basak23
özgecım tesekkur ederm sen nasılsn nasıl gıdıo calısmalar

Günaydın cnm :)) iyiyim deee ben çözemedim kendimiz bi türlü yahuu... Bi gün uyanıyorum i gün uyanamıyorum... Mesela bugün saat 5te kalkacağıma 6.30 da uyandım işe bile geç kalıodum nerdeyse... Neyse dün tv günümdü ondan tembellik ettim, çalışmadım bişey... Bugün çıkarıcaz acısını artık.. Eee haftasonunu da bağlarsam bu çalışmaya süper olur.. Ama biliosun banka sınavına da hazırlanıorum.. Daha 1 arpayı bırak yarım arpa yol alamadım ve 1 aydan az kaldı... Haftaya sadece onun için bir plan yapıcam inşallah.. Pazar akşamı eklerim buraya...
Sonra yaptım yapmadım fln die yazarım artık...

Sen nasılsın?? Senin de özetler bitmiş hayırlı olsun tekrarlar ne durumda? Ne çalışıosun şuaralar??

Back