- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.221
dlk26
merhaba arkadaşlar ben bu forumu uzun süredir takip ediyorum ve buradaki çoğu arkadaşları tanıyor gibiyim artık bundan sonra bende size katılmak istiyorum, önlisans halkla ilişkiler mezunuyum ve malesef atamamız çok az. Buyüzden de çok çalışmak lazım çoook.
Şekerim tanır tabi senin kadar fforumu takip eden var mı aramızda :))basak23
dlk hosgeldn aramıza benı de tanıyomusun
bende varım arkadaşlar ..bi hafta oldu çalışmaya başlayalı lisans mezunuyum ne yazıkki matematik ağırlıklı çalışıyorum tarih çalışmak içimden gelmiooo offf daha çok var yaaaa
Şekerim tanır tabi senin kadar fforumu takip eden var mı aramızda :))
bencede güzel melishcim belirlediğim konuları bitirince kendimi iyi hissetmeye başladım bu aralar bi hevesle çalışmak gelio içimden kaydirigubbakcemile5 kaçırmayalım bu fırsatları daha çok varken rahat rahat yetiştirebilmenin özgürlüğü ile yerimseniben
:içelim:geç kalma konusunda bende öyle düşünüyorum arkadaşlar 8.30-19.00çalışıyorum ewe gelmem 8.30u buluyor e düşünün o saatten sonra ders çalışmaya çalışıyorum da ders m beni çalışıo ben m onu tartışılır azimliyim ama matematikten temel kavramlar çözümlemeler özdeşlikler bitti rasyonel sayıları bugün bitircem işe gidip gelirken yolda türkçe çözüyorum karışık karışık konulardan ma lütfen tarih coğrafya anayasa konusunda çalışmak için yol gösterinnçalışmalarında devamlılık ve başarı dilerim hoşgeldin ben genel kültürden başladım çünkü eksiklerim onlar daha çok var demişsin ama zaman nasıl geçer hiç anlaşılmaz bi bakmışız sınava giriyoruz ben geç mi kaldım diye bile düşünüyorum :uhm:
:
:içelim:geç kalma konusunda bende öyle düşünüyorum arkadaşlar 8.30-19.00çalışıyorum ewe gelmem 8.30u buluyor e düşünün o saatten sonra ders çalışmaya çalışıyorum da ders m beni çalışıo ben m onu tartışılır azimliyim ama matematikten temel kavramlar çözümlemeler özdeşlikler bitti rasyonel sayıları bugün bitircem işe gidip gelirken yolda türkçe çözüyorum karışık karışık konulardan ma lütfen tarih coğrafya anayasa konusunda çalışmak için yol gösterinn
:
:içelim:geç kalma konusunda bende öyle düşünüyorum arkadaşlar 8.30-19.00çalışıyorum ewe gelmem 8.30u buluyor e düşünün o saatten sonra ders çalışmaya çalışıyorum da ders m beni çalışıo ben m onu tartışılır azimliyim ama matematikten temel kavramlar çözümlemeler özdeşlikler bitti rasyonel sayıları bugün bitircem işe gidip gelirken yolda türkçe çözüyorum karışık karışık konulardan ma lütfen tarih coğrafya anayasa konusunda çalışmak için yol gösterinn
tabiki tanıyorum canım başakcım, özgemurat, meldafsar, ve tabikide pimpirikli vs. daha önceki arkadaşlarımızdan bırakanlarda var ama sizi çokda takdir ediyorum gerçekten çok istikrarlısınız. İnş. bende bundan sonra sizlerleyim kararlıyım bu yıl olmak zorunda. dersanemde başladı bu hafta 3 gün gittim notlarımı düzenliyordum o yüzdende biraz geç yazdım kusura bakmayın
merhaba kızlar bende geldiimmhihoyyyt
bu sene kpss ye gırmek ıstıyorum lısans mezunuyum
evde kendim hazırlanıcam
yargı ve ıhtıyac yayınlarını tavsıye etmıssınız sanırım
yarın onları alıp calısmaya baslamayı dusunuyorum
bıde lısans mezunu kpss b bolumundende tercıh yapabılıyo dımı
yanı alan derslerını yapmayıp sadece memurlugu tercıh edebılıyomu:uhm:
cnm bölümun ne ben egıtıme yargıda calısıyorm ama her kaynaktan soru çözmeye calısıyorm
:
ben bugün 3 saat çalıştım daha da çalışcam inş. çalışabildiğim yere kadar.hedef 6 saatti ama 3 oldu şimdilik.bugün ekonomi çalıştım çalışcamda.sabahta ingilizceye bakıcam.herkese kolay gelsin
yaseminalper
bende varım arkadaşlar ..bi hafta oldu çalışmaya başlayalı lisans mezunuyum ne yazıkki matematik ağırlıklı çalışıyorum tarih çalışmak içimden gelmiooo offf daha çok var yaaaa
basak23
özgecım tesekkur ederm sen nasılsn nasıl gıdıo calısmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?