2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ohhh be nıhayet bugun ÖĞrenme psıkolojısının Özetlerı bıttıı sayamıyacagım kadar da uzun sÜrdÜ.sıra geldı tekrar ve bollll bol soru ÇÖzmeye bugun tekrara baslıyorum bakalım nezman bıtcek sonrada farklı kaynaklardan soru ÇÖzerım.

kızlarr bişey danışıcamm sizee

sınav tarihi 10-11 temmuz olarak açıklanmış lisans mezunlarına

bende mayıs gibii evlenmeyi düşünüorum kısmetsee

nüfus cüzdanım da soyadım değişicekk

bu sorun olucak büyük bir olasılıklaa

tecrübesi olanlar bu sorunu yaşayanlarr nasıl aştılar acabaa yazabilirlerse sevinirimmm

kızlarr bişey danışıcamm sizee

sınav tarihi 10-11 temmuz olarak açıklanmış lisans mezunlarına

bende mayıs gibii evlenmeyi düşünüorum kısmetsee

nüfus cüzdanım da soyadım değişicekk

bu sorun olucak büyük bir olasılıklaa

tecrübesi olanlar bu sorunu yaşayanlarr nasıl aştılar acabaa yazabilirlerse sevinirimmm

başvurudan sonra evleniyosun sanırım.onu arayıp ösym ye sor bence.ben 2.defa başvururken dilekçe gönderdim ösym ye öyle değiştirmiştim başvuru yaparken ama senin başvurudan sonra olcak onu bilemiyorum canım

meldafsarr başvurudan sonra evlenicemmm

ayyy sorduğum iyi olduu sizee

osym yi aramak bile aklıma gelmemişti

teşekkür ederimm canımm

özgecimm kesınlkle umudunu kaybetme calımsyada sekın son vereyım deme bız bu yola baskoyduk kpssden korkmak yokkk

öyle karamsarlığa kapılma canım.ben biraz daha hırslanalım diye yazmıştım.hem insan vücudu bu hergün iyi olcaz diye bişey yok sen yine çalışmaya devam.arada olur öyle banada sık oluyo ama hergün program yapıyorum yeniden.devam devam vazgeçmek yok

Başakcım ve Meldacı çooook teşekkür ederim desteğiniz için!! Bende öyle karar verdim ne kadar yorulsam da yarım saatliğine bile olsa oturucam dersin başına... En azından gayret etmedim demek istemiyorum.. Vicdanıma hesap veremiyorum çünkü sonra.. Ben akşamları hiç çalışamam oldum olası öğrenciyken de bu hep böyleydi.. Şimdi işten 7 de geliyorum, ee azıcık dinleniorum yemek bile yemeden derse.. Haliyle yarım saat sonra verim düşüo, 1 saat sonra bitio pilim :((
Bende ondan dolayı sabah erken çalışmaya alıştırmaya çalışıorum kendimi... 1 gün yaptım yarın da erken kalkmayı denicem çünkü şuanda çalışamıyorum hiççç...

Çoook saolun kızlar pes etmeme izin vermediğiniz için... Hepimiz kazanalımmmm innnşallah..

Öptümm iyi gecelerrr

iyi geceler kızlar.bende çalıştım yatıcam şimdi.akşama kadar pek bakamadım ama plan yaptım akşam bugün 3 saat çalışsam yetecekti ben 1 saat 45 dakika çalıştım uykum geldi.yarın telafi ederim.bugün muhasebe çalıştım.
artık çalışamadığım saatleri mutlaka telafi etmeye çalışcam.yeni programım baya iyi uyabilirsem tabi.
sabah 7:30 da kalkıcam inş.

Başakcım ve Meldacı çooook teşekkür ederim desteğiniz için!! Bende öyle karar verdim ne kadar yorulsam da yarım saatliğine bile olsa oturucam dersin başına... En azından gayret etmedim demek istemiyorum.. Vicdanıma hesap veremiyorum çünkü sonra.. Ben akşamları hiç çalışamam oldum olası öğrenciyken de bu hep böyleydi.. Şimdi işten 7 de geliyorum, ee azıcık dinleniorum yemek bile yemeden derse.. Haliyle yarım saat sonra verim düşüo, 1 saat sonra bitio pilim :((
Bende ondan dolayı sabah erken çalışmaya alıştırmaya çalışıorum kendimi... 1 gün yaptım yarın da erken kalkmayı denicem çünkü şuanda çalışamıyorum hiççç...

Çoook saolun kızlar pes etmeme izin vermediğiniz için... Hepimiz kazanalımmmm innnşallah..

Öptümm iyi gecelerrr

çok iyi bi karar vermişsin.ben de öyle yapıyorum 10 dakika bile olsa oturuyorum kar kardır

Kızlaaarrr Günaydınlar :))

Ben bugün 5 te kalkabildim yine... Çalıştım ama sadece konunu yüzde problemlerinden sorular çözdüm 20-25 tane... Bi de banka sınavına bakabilsem..

Kızlaaarrr Günaydınlar :))

Ben bugün 5 te kalkabildim yine... Çalıştım ama sadece konunu yüzde problemlerinden sorular çözdüm 20-25 tane... Bi de banka sınavına bakabilsem..

canım günaydın.bana da şu banka sınavı çok stres yapıyo.sabah 9 da uyandım güya 7:30 da kalkacaktım.canım sıkıldı yine.bakıcam şimdi yine.size söz veriyorum bugünden itibaren programıma uyucam :lepi:aksi bişey çıkmazsa.günlük ders çalışma sürelerim var onu bitirmeden yatmıcam

selam ben bugün daha dersin başına oturamadım. bi başlasam gerisi geliyor ama üffff. bugün coğrafya ve ölçme çalışmayı düşünüyorum...

bende kendime yeni bir program yaptım dünden itibaren başladım uygulamaya iyi gidiyor
azda olsa dersin başına oturmaya katılıyorum çünkü ders çalışmadıkca insan soğuyo zincirleri kırıp oturunca devamı geliyo hepimize iyi çalışmalar

merhaba kızlar bende geldiimmhihoyyyt
bu sene kpss ye gırmek ıstıyorum lısans mezunuyum
evde kendim hazırlanıcam
yargı ve ıhtıyac yayınlarını tavsıye etmıssınız sanırım
yarın onları alıp calısmaya baslamayı dusunuyorum
bıde lısans mezunu kpss b bolumundende tercıh yapabılıyo dımı
yanı alan derslerını yapmayıp sadece memurlugu tercıh edebılıyomu:uhm:

meldafsar
canım günaydın.bana da şu banka sınavı çok stres yapıyo.sabah 9 da uyandım güya 7:30 da kalkacaktım.canım sıkıldı yine.bakıcam şimdi yine.size söz veriyorum bugünden itibaren programıma uyucam aksi bişey çıkmazsa.günlük ders çalışma sürelerim var onu bitirmeden yatmıcam

Hadi bakalım olur inşallah canım.. Sen de benim gibisin yaa...
Ama inşallah bu kez oturturuz!!

merhaba arkadaşlar ben bu forumu uzun süredir takip ediyorum ve buradaki çoğu arkadaşları tanıyor gibiyim artıka.s bundan sonra bende size katılmak istiyorum, önlisans halkla ilişkiler mezunuyum ve malesef atamamız çok az. Buyüzden de çok çalışmak lazım çoook.

merhaba arkadaşlar ben bu forumu uzun süredir takip ediyorum ve buradaki çoğu arkadaşları tanıyor gibiyim artıka.s bundan sonra bende size katılmak istiyorum, önlisans halkla ilişkiler mezunuyum ve malesef atamamız çok az. Buyüzden de çok çalışmak lazım çoook.

arkadaslar kpss calısma kitapları alıcam ama hangi yayın alıcağımı bilemiyorum*bi arkadasım yedi iklim die bi set almıs?evde calısanlar sizler hangi yayınla calısıyorsunuz?
ben henuz baslayamıyorum :( kasımda öğretmen atamaları var.onun gecip gitmesi gerek:( napalım fakirin ekmeği umut işte :(

arkadaslar kpss calısma kitapları alıcam ama hangi yayın alıcağımı bilemiyorum*bi arkadasım yedi iklim die bi set almıs?evde calısanlar sizler hangi yayınla calısıyorsunuz?
ben henuz baslayamıyorum :( kasımda öğretmen atamaları var.onun gecip gitmesi gerek:( napalım fakirin ekmeği umut işte :(

cnm bölümun ne ben egıtıme yargıda calısıyorm ama her kaynaktan soru çözmeye calısıyorm

benı de tanıyomusun canm hosgeldn aramıza

Back