- Konu Sahibi Pimpirikli
- #1.181
cevap yokmu :gitme:
sanırım eylülde canım önlisans ve liseler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap yokmu :gitme:
benimde öyle canım ya bi halsizlik üşengeçlik yerimden kalkasım gelmiyo bu halimizden hemen kurtulmamız lazım doğuma kadar baya yol almamız lazım :kahve
kızlarrrr ıyı aksamlar nasılsınız nasıl gıdıyo calısmalar allah hepımıze calısma azmı versın
merhabalar
bişey sormak istiyorum
KPSS sınavının yüksekokul bitirenler için tarihi bellimi
sanırım liseye dahil oluyor
Benim kursum başladı arkadaşlar çalışacak vaktim yok ve moralim çok bozuluyor derslerde bunualıma giriyorum. Özellikle alan bilgisinde çok moralim bozuluyor. Burda herkesin şevkinide kırmak istemem ama paylaşma istedim.
kızlar günaydınlar :) bugün sabah 5 te kalktım çalışmak için saat 6ya kadar çalıştım sonrasında malum işe gelmek üzere hazırlanmaya başladım..yaş problemlerini bitirdim... Yüzde problemlerine başlamam lazım ama ondan önce banka sınavı için bakınıcam biraz.. Artık hangisini çalışmak istersem.. Ne de olsa muhasebe, hukuk, ekonomi,tarih hiç birini bilmiorumortaya bi karışık yaparım belki...
İyi çalışmalar hepinizeeee
hamile arkadaşlarım size tavsiyem bebekleriniz doğmadan bu işi halledin benim kpss hayallerim malesef yıkıldı oğlumdan dolayı bütün gün onunla ilgilenmekten hiçbişeye hem fırsat bulamıyorum hemde halsiz ve yorgun düşüyorum koca bi günün ardından derse hep başladım ama malesef oğlum çalışmamı çok engelledi istiyorum ama yapamıyorum şuan bunu yazarken bile yanımda hiç rahat durmuyor,bekar yada çocuk olmadan bu işi halletmek en iyisi ben daha önceki fırsatı kaçırdım malesef eşimle beraber hazırlanmıştık o zamanlar o kazandı ben iyi çalışmadığım için kazanamadım şimdi çok pişman olsamda artık iş işten geçti kpss ye girecek tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım hepiniz gönüllerinize göre yerler kazanırsınız..
Kızlar günaydın... Bugün de erken kalkacaktım ama artık neyin yorgunluğu bilmem akşam 8 de bir uyudum bugün 6.20 de anca uyanabildim.. Biraz daha kalsam 1 günü tamamlayacakmışım heralde( neyse... Bugün kendimi çooooooook kötü hissediyorum nedendir bilinmez...
Aslında bu durumda daha çok kendimi derse verip kurtulmaya çalışmam lazım ama onu da yapamıyorum malesef...
Umarım bugün bol bol çalışabilirim kızlar...
Buarada meldacım haklısın sınava 1 ay kaldı ve ben çok garibim bugün yaaa... Sanki çoook ince bir çizgideyim, ya vezgeçicem herşeyden çalışmaktan olmayacak diicem... Ya da dört elle sarılıcam derslere ve kurtulcam... Bugün karar günü sanki...
Akşama yazarım yine..
Kızlar günaydın... Bugün de erken kalkacaktım ama artık neyin yorgunluğu bilmem akşam 8 de bir uyudum bugün 6.20 de anca uyanabildim.. Biraz daha kalsam 1 günü tamamlayacakmışım heralde( neyse... Bugün kendimi çooooooook kötü hissediyorum nedendir bilinmez...
Aslında bu durumda daha çok kendimi derse verip kurtulmaya çalışmam lazım ama onu da yapamıyorum malesef...
Umarım bugün bol bol çalışabilirim kızlar...
Buarada meldacım haklısın sınava 1 ay kaldı ve ben çok garibim bugün yaaa... Sanki çoook ince bir çizgideyim, ya vezgeçicem herşeyden çalışmaktan olmayacak diicem... Ya da dört elle sarılıcam derslere ve kurtulcam... Bugün karar günü sanki...
Akşama yazarım yine..
hangi kitaplardan çalışıyosunuz bayanlar bende başlıcam a.ö.ğretimle beraber idare edicem ikisini.