2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

mrb kızlar nasıl gidiyo çalışmalar
yaa benim hiç iyi değil bu hafta hep hastalıkla geçti çok grip oldum gözüm ders falan görmedi
haftasonu zaten pek bakamıyorum bu gün başlamam lazım ama soğumuşum biraz sabah tan beri
kendimi motive etmeye çalışıyorum hadi kalk çalış diye bakalım ne zaman başlaya bilcem
yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum
bi arkadaşıda komşusundan bahsetmiş böyle örnekler bana çalışma cesareti veriyo tşk

mrb kızlar nasıl gidiyo çalışmalar
yaa benim hiç iyi değil bu hafta hep hastalıkla geçti çok grip oldum gözüm ders falan görmedi
haftasonu zaten pek bakamıyorum bu gün başlamam lazım ama soğumuşum biraz sabah tan beri
kendimi motive etmeye çalışıyorum hadi kalk çalış diye bakalım ne zaman başlaya bilcem
yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum
bi arkadaşıda komşusundan bahsetmiş böyle örnekler bana çalışma cesareti veriyo tşk

canım geçmiş olsun inş. düzelirsin bir an önce.bide bebek bekliyosun dikkat et kendine.
bir an öncede ders çalışmaya başla hadi bakalım:kahve:

bebiş bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun:ecrin_bebek:, geçen sene yan komşumuz vardı yeni doğum yapmıştı. valla o haliyle bir çalşıyordu anlatamam. ben akşama kadar boşum onun kadar bakamıyorum konulara.çok şükür atandı.insan isteyince her şey oluyor kızlar.

teşekkür ederizz canım.işte insan azimli olunca elinden bişey kurtulmuyo.darısı hepimizin başına inş.:teytey:

merhaba kızlar.topiğinize bayıldım.düzenli ve zevkli bir çalışma temposu içine sokar insanı.ben hergün internete giremediğim için size dahil olamıyorum senağlama

açıköğretim halkla ilişkiler 2. sınıftayım.bu yıl ne yapıp ne edip bitirmeyi düşünüyorum.kpss de düşünüyorum.yüksekokul olarak greceğim yani.bana anlatımı güzel bir yayın evi tavsiye edebilirmisiniz.hangi kaynağı almalıyım?

bende şimdi derse oturucam.sabah çok az çalıştım 45 dakika diyeyim size.bide sabah 8 de kalkıyorum.çok sinirim bozuluyo.çok halsiz oluyorum uyyakalıyorum bebişten dolayı heralde dersin başında gözlerim kapancak gibi oluyo uyuyorum sonra da pişman oluyorum.hergün uymıcam diyorum hergün uyuyup dövünüyorum.ne yapsam kızlar düşün düşün bulamadım engel olamıyorum.
ama şimdi karar aldım yine herzamanki gibi yine sıkı çalışıcam.sabahları da uymucam gözlerim kapansada.
şimdi hukuk çalışcam banka sınavı için.kpss için haftasonları çalışıyorum.sınava az kaldı bide

merhaba kızlar.topiğinize bayıldım.düzenli ve zevkli bir çalışma temposu içine sokar insanı.ben hergün internete giremediğim için size dahil olamıyorum senağlama

açıköğretim halkla ilişkiler 2. sınıftayım.bu yıl ne yapıp ne edip bitirmeyi düşünüyorum.kpss de düşünüyorum.yüksekokul olarak greceğim yani.bana anlatımı güzel bir yayın evi tavsiye edebilirmisiniz.hangi kaynağı almalıyım?

hoşgeldin canım.ben yargı ve güvender kullanıyorum bide dershanenin verdiği kitaplar falan.ama yargı iyi bide ihtiyaç yayınlarına iyi diyolar.hadi kolay gelsin sanavereliniortak

yok canım hiç öyle düşünme bende hamileyim şimdi.bende senin gibi düşünüyodum başlarda ama şimdi öyle değil.oğluşumun annesine şans getireceğine inanıyorum bundan dolayı hem daha azimli oluyosun.ilk zamanlar biraz sıkıntılı oluyo ama geçiyo bence ikisini de erteleme

inş bebeğin sana şans geitirir bir de anneliğin verdiği içgidüsel bir güç var ben herşeyin üstesinden gelirim diye düşünüyor insan.ben oğlumu sezeryanla dünyaya getirmiştim ve bir ay sersem gibiydim inş aynı şeyleri yaşamam.inş saglıklı bir gebelik geçirirsin.

Merhabalar umudumsunsen öncelikle grubumuza hoşgeldiniz :)
Yerinizde olsam bugünümü asla ertelemezdim!! Çocuk mu istiyorsunuz bence yapın, sınava mı gireceksiniz şimdiden başlayın çalışmaya... Çünkü zaten herşey variyor olacağına!! En azından zaman kaybetmemiş olursunuz.. Yeni bir şeye karar verme sürci sancılı geçer ama sonrasında eninde sonunda yapılır... O nedenle hiç bir şeyi ertelemeden bir an önce başlayın derim ben :)

hoşbuldum.evet çok düşündüm ve ertelemek mantıksız geldi ilk bebeğimde bulantıdan sınava giremedim sınavım yandı atama isteyemedim.nasip degilmiş bebeğim sag olsun dedim ama malesef doğduktan sonra onuda kaybettim iş olacagına vardı yani.allah hepimize hayırlı olanı nasip eder inş.

merhabalar
bişey sormak istiyorum
KPSS sınavının yüksekokul bitirenler için tarihi bellimi
sanırım liseye dahil oluyor

selam kızlar....ne güzel motivasyon var burada...
bende geçen sene girdim sınava atamalar olmadı bakalım en son kasımdaki atamayı bekliyorum...
oda olmazsa ki büyük ihtimal olmaz 2010 daki sınava gircem...benim bölümümün puanları baya yüksek en son alımda
84-85 lerde kapandı....
ayrıca ikinci üniversite işletme 3'e geçdim onun dersleri...kpss dersleri nasıl başa çıkarım bilmiyorum...
ayrıca özel sektörde iş arıyorum tekrar çalışcam devlet olana kadar....
herkese kolay gelsin....

kızlar ya bugün seviye tespit sınavına girdim ihtiyaç yayınlarının,berbattı resmen döküldüm. 55 netim çıktımafoldumbenhale matemetikten 9 netim var halbuki matematikten konuda çalışmıştım.
1 haftalığna yokum bende. bu arada bize ihtiyaç yayınlarının setini verdiler dershaneden gerçekten süper.kitapların hepsi çok kalın sadece matemetik 600 sayfa mı neydi yani.
anlatımıda süper.kaynak alacak varsa tavsiye ederim.a.s

merhaba kızlar dikkatimi çekti konu, sanırım herkes kpss ye hazırlanıyor bende sizdenimsositososito
kursa gidiyorum ihtiyaç yayınlarını verdiler anlatımı güzel beğendim
bunun dışında yargıyı duymuştum ondan almayı düşünüyorum
matematikle başım dertte ne yapcam bilmiyorummafoldumben
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah:Saruboceq:

Benim kursum başladı arkadaşlar çalışacak vaktim yok ve moralim çok bozuluyor derslerde bunualıma giriyorum. Özellikle alan bilgisinde çok moralim bozuluyor. Burda herkesin şevkinide kırmak istemem ama paylaşma istedim.

tabiki de veririm. program 2 haftalık.
ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı kitaplarını verdiler.o kitaplardan bitecek konular şöyle:
türkçe: sözcüğün anlamı ve yorumu
tarih: islamiyet öncesi türk tarihi
vatandaşlık:temel hukuk kavramları (konunun tamamı bitmeyecek9
matematik:temel kavramlar (sayı sistemlerine kadar bitecek)
cığrafya: Türkiye'nin coğrafi konunmu
geometri: doğruda açı - üçgende açı

bu konuları evde çalışıp gelicez,sözelleri en az 5 kere oku dediler.2 hafta uzun bir süre gibi ama yavaş ve iyice kavrayarak ilerlemek daha iyi oluyor.
bu arada kpss için dershaneye gidemeyen arkadaşlar gerçekten dershane şart değil.oradaki hocalarda iş sen de biter dediler. aslında tek matemetiğe yazılmak istiyordum,etrafımda yapamadığım sorulara yardımcı olabilecek biri yok.fakat kabul etmediler,mecbur tüm derslere gireceğim.

Canım benim teşekkürler.seni tekip edecem. lütfen dershanede planını bize her zaman devam et.Sınava kadar. du ederim. sana

bende şimdi derse oturucam.sabah çok az çalıştım 45 dakika diyeyim size.bide sabah 8 de kalkıyorum.çok sinirim bozuluyo.çok halsiz oluyorum uyyakalıyorum bebişten dolayı heralde dersin başında gözlerim kapancak gibi oluyo uyuyorum sonra da pişman oluyorum.hergün uymıcam diyorum hergün uyuyup dövünüyorum.ne yapsam kızlar düşün düşün bulamadım engel olamıyorum.
ama şimdi karar aldım yine herzamanki gibi yine sıkı çalışıcam.sabahları da uymucam gözlerim kapansada.
şimdi hukuk çalışcam banka sınavı için.kpss için haftasonları çalışıyorum.sınava az kaldı bide

benimde öyle canım ya bi halsizlik üşengeçlik yerimden kalkasım gelmiyo bu halimizden hemen kurtulmamız lazım doğuma kadar baya yol almamız lazım :kahve

Back