2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende evde calısamadıgımdan dershaneye yazıldım daha baslamadı ..

yargının kıtaplarını verıyorlar bende de ıhtıyac yayınları var ..

insallah olur bu sene..

sıkıntı yapma kendine canım.bak dershaneye de gidiyomuşsun orda gördüklerini de tekrarlasan baya yol alırsın bence kolay gelsin sana

kızlar günaydınlar :) bugün sabah 5 te kalktım çalışmak için saat 6ya kadar çalıştım sonrasında malum işe gelmek üzere hazırlanmaya başladım..yaş problemlerini bitirdim... Yüzde problemlerine başlamam lazım ama ondan önce banka sınavı için bakınıcam biraz.. Artık hangisini çalışmak istersem.. Ne de olsa muhasebe, hukuk, ekonomi,tarih hiç birini bilmiorum ortaya bi karışık yaparım belki...

ıyi çalışmalar hepinizeeee

merhaba. kızlar. bende daha ahım şahım çalışamadım. pazar günü dersanem başlıyor. dersanenın gazıyla hırs yaparım herhalde. yoksa bu kadar az çalışmayla 85-88 zooooorr

tebrik ederim canım seni süpersinalkisalkisalkis çok iyisin ben erken kalksamda çok uyuşuğum.bugün bide aşı oldum tetanoz kolumda ağrımaya başladı yavaşyan.moralini bozmayım canım ama banka sınavına da 1 ay kaldı.bende maliyeye baktım sabah az biraz.hergün 1 derse ayırdım.şimdi de maliyeye devam

hamile arkadaşlarım size tavsiyem bebekleriniz doğmadan bu işi halledin benim kpss hayallerim malesef yıkıldı oğlumdan dolayı bütün gün onunla ilgilenmekten hiçbişeye hem fırsat bulamıyorum hemde halsiz ve yorgun düşüyorum koca bi günün ardından derse hep başladım ama malesef oğlum çalışmamı çok engelledi istiyorum ama yapamıyorum şuan bunu yazarken bile yanımda hiç rahat durmuyor,bekar yada çocuk olmadan bu işi halletmek en iyisi ben daha önceki fırsatı kaçırdım malesef eşimle beraber hazırlanmıştık o zamanlar o kazandı ben iyi çalışmadığım için kazanamadım şimdi çok pişman olsamda artık iş işten geçti kpss ye girecek tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım hepiniz gönüllerinize göre yerler kazanırsınız..

teşekkür ederiz canım tavsiyelerin için.bakalım işte uğraşıyoruz ama inş. olumlu sonuçlarını da alırız..
sende umutsuzluğa kapılma bence elinde mesleğin varmış sonuçta.istediğin zaman hazırlanırsın yine:smiley-cool:

herkese iyi geceler.bize yine misafir geldi yine çalışamadım çok sıkılıyorum valla.birazdan yatıcam artık sabah inş. çalışmaya devam

Kızlar günaydın... Bugün de erken kalkacaktım ama artık neyin yorgunluğu bilmem akşam 8 de bir uyudum bugün 6.20 de anca uyanabildim.. Biraz daha kalsam 1 günü tamamlayacakmışım heralde ( neyse... Bugün kendimi çooooooook kötü hissediyorum nedendir bilinmez...
Aslında bu durumda daha çok kendimi derse verip kurtulmaya çalışmam lazım ama onu da yapamıyorum malesef...
Umarım bugün bol bol çalışabilirim kızlar...

Buarada meldacım haklısın sınava 1 ay kaldı ve ben çok garibim bugün yaaa... Sanki çoook ince bir çizgideyim, ya vezgeçicem herşeyden çalışmaktan olmayacak diicem... Ya da dört elle sarılıcam derslere ve kurtulcam... Bugün karar günü sanki...
Akşama yazarım yine..

özgecimm kesınlkle umudunu kaybetme calımsyada sekın son vereyım deme bız bu yola baskoyduk kpssden korkmak yokkk

hangi kitaplardan çalışıyosunuz bayanlar bende başlıcam a.ö.ğretimle beraber idare edicem ikisini.

ben ihtiyaçın setini aldım onunla çalışıyorum
herkeste bi umutsuzluk kıslar vazgeçmek yok yaparız biz bu işi :hooray:

öyle karamsarlığa kapılma canım.ben biraz daha hırslanalım diye yazmıştım.hem insan vücudu bu hergün iyi olcaz diye bişey yok sen yine çalışmaya devam.arada olur öyle banada sık oluyo ama hergün program yapıyorum yeniden.devam devam vazgeçmek yokklava:

bende de bugün bi halsizlik var ama banka sınavına da 1 ay kaldı.birazdan kalkıcam ve çok sıkı bi program yapıcam halsizde olsam uycam artık programa şakası yok bu işin.tek işim ders çalışmak.tv yi de bırakcam bi haber izlerim bide aralarda bakarım.misafir gelirsede o günü telafi edicem bi şekilde inş.gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…