2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ya kıslar bana acilen kpss de cıkmış tarih sorular ve cevapları lazım nette bulamadım hiç bi şekilde eer sizde varsa paylaşablirmisiniz cumartesiye kadar elimde olması lazım hiç bi yerde bulamıom şimdiye kadarki çıkmış tarih soruları

ya kıslar bana acilen kpss de cıkmış tarih sorular ve cevapları lazım nette bulamadım hiç bi şekilde eer sizde varsa paylaşablirmisiniz cumartesiye kadar elimde olması lazım hiç bi yerde bulamıom şimdiye kadarki çıkmış tarih soruları

merhaba..
nette nasıl bulamadınız..akannehir
bırcok yerden gecmıs yılların soruları dıye arattıgınızda karsınıza cıkacaktır olmazsa kıtapcılarda da var ordan da alabılırsınızzemuszemus

bu sene ben de kpssye giricem :delphin:
kızlar başladınız mı çalışmaya, ben bugün bi soru bankası alıcam, hangi kitapları öneriyorsunuz ???
herkesin gönlüne göre olsun arkidişler, arada benzinleri fulleyelim delikafadulden

yok tatlım valla kitaba fazla para vermek istemiom ya kpss de cıkmış tarih soruları die bişey bulmadım tek tek hepsini indiremem yaa vrmı sizde bööle bişey hiç

yok tatlım valla kitaba fazla para vermek istemiom ya kpss de cıkmış tarih soruları die bişey bulmadım tek tek hepsini indiremem yaa vrmı sizde bööle bişey hiç

sen yanlızca tarıh sorularını aynı zamanda tek lınk halınde ıstıyorsun o bıraz zor tatlım..:umursamaz:
bıraz vakıt ayırıp tek tek yıllara gore ındıreceksın olmazsa dedıgım gıbı kıtapcılardan edın ole pahalı degıl gecmıs ylların sorularının bulundugu kıtaplar uygun fıyata bulabılırsın..yerimseniben
zaten tum yılların cıktılarını almak ıcın yıne para cıkıcak elnden..:kedi:
karar senın..
kolay gelsın.opuyorumnanaktan.

bu sene ben de kpssye giricem :delphin:
kızlar başladınız mı çalışmaya, ben bugün bi soru bankası alıcam, hangi kitapları öneriyorsunuz ???
herkesin gönlüne göre olsun arkidişler, arada benzinleri fulleyelim delikafadulden

hangı duzeyde gıreceksın canım..:delphin:
dershaneye gıdecek mısın?
hayır gıtmıycem dıyorsan gec bıle kalmıssın baslamakta uzgunum..:olmaz:
yayın olarak data yargı ıhtıyac yedıklım teorem nobel onerırım..
soru bankasından once konu ıcerıklerınden baslamanı tavsıye ederım..kaydirigubbakcemile2
kolay gele..opuyorumnanaktan

kasımın ılk haftası dershanem baslıyor..:lepi:
turkceyı bıtırdım tum kaynaklardan..
matematıgı yarıladım sayılır cografyaya da yenı basladım..akannehir
tarıh cografya ve anayasayı dershaneyle aynı yurutmeyı planladıgım ıcın sarkıttım..:delphin:
yarın da data nın tarıh cografya ve vatandaslık kıtaplarını alıcam..
zıhın acıklıgı dolu bol derslı gunler..kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

Offff kpss lanet olası şeyy

Seni çalışmaktan o kadar sıkıldım ki adını görmekten de

ama sana mecburum sen bunu bilemezsin :(((

bugün kesir problemlerini bitridim, yaş problemlerine başladı ama daha testini çözmedim... Şimdilik sadece tek kaynaktan çalışıorum matematiğe.. Diğerlerine netten bulduklarımla... Kasım sonrasında cici kitaplar alıcam inşallah kendime :)) gerçi sahaflara gidebilsem rahat rahat o zaman da alırım ama şimdilik idare edioz...
Kolay gelsin herkeseeee... Umarım yarın da verimli bir gün olur :))

hangı duzeyde gıreceksın canım..:delphin:
dershaneye gıdecek mısın?
hayır gıtmıycem dıyorsan gec bıle kalmıssın baslamakta uzgunum..:olmaz:
yayın olarak data yargı ıhtıyac yedıklım teorem nobel onerırım..
soru bankasından once konu ıcerıklerınden baslamanı tavsıye ederım..kaydirigubbakcemile2
kolay gele..opuyorumnanaktan

dersaneye başladım bu hafta örtminim delikafadulden
yargıyla ihtiyacı kurstan vericekler bugün yediklim sordum bulamadım fisfisfis
dersanenin vermesini bekliyorum artık, evde de dersanedeki notlara dağıttıkları testlere bakarım bi süre
yavaş yavaş ablası hemen korkutma kaydirigubbakcemile3

kasımın ılk haftası dershanem baslıyor..:lepi:
turkceyı bıtırdım tum kaynaklardan..
matematıgı yarıladım sayılır cografyaya da yenı basladım..akannehir
tarıh cografya ve anayasayı dershaneyle aynı yurutmeyı planladıgım ıcın sarkıttım..:delphin:
yarın da data nın tarıh cografya ve vatandaslık kıtaplarını alıcam..
zıhın acıklıgı dolu bol derslı gunler..kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

tebrik ederim seni süpersin:lepi: ben baya yavaş ilerliyoum

iyi geceler kızlar.ben bugün muhasebeye baktım banka sınavı için.o kasımda olduğu için sınava kadar hep ona çalışcam.baya zor problemler falan var fazla ilerleyemedim.şimdi de tekrar başlıcam.bugün öğleden sonra pek bakamadım sabahtanda halsizlik öğleden sonra da işlerim vardı.
bugün sabah yine sıkı çalışıcam diye program yaptım ama işte:((
neyse iyi çalışmalar

dersaneye başladım bu hafta örtminim delikafadulden
yargıyla ihtiyacı kurstan vericekler bugün yediklim sordum bulamadım fisfisfis
dersanenin vermesini bekliyorum artık, evde de dersanedeki notlara dağıttıkları testlere bakarım bi süre
yavaş yavaş ablası hemen korkutma kaydirigubbakcemile3

eferin yavruciim..kaydirigubbakcemile3
data yı tavsıye ederım;:delphin:yedııklımıde web sıtesınden set halınde edınebılırsın .yerimseniben
hadı bakalım yavas yavas da olsa önemlı olan ılerlıyor olabılmek..zemuszemus
nasıl dershane ortamı memnun musun?:kedi:.

tebrik ederim seni süpersin:lepi: ben baya yavaş ilerliyoum

sagol canım aslında yavas ılerlıyorum ama kasmıyorum artık dershaneyle yurutucem bır kısmını..mafoldumben
malum 3.5 yasında bır kızım var her ıstedıgım zaman dersın basına oturamıyorum..:kedi:
Allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:

Çenebazzzz kuzum sen hangisinden gircen A mı B mi

Bu arada eferem be 7*24 burdasın ama dershaneye başlamışsın

Tebrik eder hepimize başarılar dilerim

Back