- Konu Sahibi Pimpirikli
- #1.101
Günaydınnnn topik delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende size kayılabilirmiyim. tarihçiyim...
Katıl tabiki, hoşgeldin aramıza :)
Benimde tarihler başım hiç hoş değil... En son lisede gördükk, iniversitedekini saymıyorum bile çünkü hiç dinlemezdim... Resmen bağışıklık kazanmıştım tarih derslerine karşı.. Ama bak şimdi ne kadar lazım... Peki şu tarihi sevdirecek yada çalışırken daha kolay, daha anlaşılır yapmak için bir methot var mı cranky?? Yada şöyle sorayım KPSS tarie nasıl çalışmalıyım?
eferin yavruciim..kaydirigubbakcemile3
data yı tavsıye ederım;yedııklımıde web sıtesınden set halınde edınebılırsın .yerimseniben
hadı bakalım yavas yavas da olsa önemlı olan ılerlıyor olabılmek..zemuszemus
nasıl dershane ortamı memnun musun?:kedi:.
Çenebazzzz kuzum sen hangisinden gircen A mı B mi
Bu arada eferem be 7*24 burdasın ama dershaneye başlamışsın
Tebrik eder hepimize başarılar dilerim
data tarıh ve cografya aldım :lepi:
yarında ıhtıyacın yaprak testlerını alıcam ..
durmak yok yola devam :kedi:
aa webten edinildiğini bilmiyordum canım çok sağol Şeniz
dershaneden şimdilik bir sıkıntım yok, hocaları aşağı yukarı beğendim
ama tarihçi çok hızlı gidiyor, evet neydi şuydu buydu deyip geçiyor
doğrudüzgün not da tutturmuyor, o yüzden çalışıp gitmek lazım sanırım fisfisfis
coğrafyacıyı beğendim, yarın matematik var ama mat benim için önemli değil, iyiyim matte
eğitimciler de iyi gibi şimdilik...
Asını Bsini bilmem ama öğretmenlik için giricem canım, olmazsa memurluk da olur yada programcılık
puanı alalım da düşünücez kaydirigubbakcemile3
bundan böyle ne kaa ekmek o kaa KK
çalışmayana KK yoklmaz: ödül olarak vericem kendime zemuszemus
:lepi:
alışırsın canım sık kendini biraz çalışmazsan sonra pişman olursun.bak ne güzel dershaneye de gidiyomuşsun planlı bi şekilde çalış hadi bakalımyerimsenibenKızlar ben alışamıorum ders çalışmaya mafoldumben canım çok sıkılıyor.. motive olamıyorum.. dershaneye de gidiyorum.. hatta yarın akşam dershanem var.. ama ne çalışacam ki diyorum.. açıyorum okuyorum yok iki gündür iştahım yok...
Kızlaaar şuana kadar ekonomiye baktım..
Akşama mat. çalışırım diorum... Bu haftasonu ekonomiyi bitirip muhasebeye başlayabilsem (banka sınavı için) süpper olcak..
Daha çalışılacak tarih, coğrafya ve de ingilizce var( ayy azıcık dürtüklenmeye ihtiyacım var galiba.. Ayy kınayın beniii, kızın da çalışayım :)) Yok yok alışmış bi kere bünye ille dürtülmeye...
evet canım web sıtesınden alabılırsın kendı orjınal sıtesınden al ama..kaydirigubbakcemile2
hatta 15 gun oncesıne kadar kampanyaları vardı ve gonderımlerı cok hızlı tavsıye ederım..yerimseniben
bende baslıycam kasım da dershaneye acıkcası hocaları merak edıyorummafoldumben umarım verımlı gecer..
slm kızlar bende size kayılabilirmiyim. tarihçiyim...
alışırsın canım sık kendini biraz çalışmazsan sonra pişman olursun.bak ne güzel dershaneye de gidiyomuşsun planlı bi şekilde çalış hadi bakalımyerimseniben
canım bende ekonomi çlıştım bugün o iyi de muhasebe de problemler var onlar sıktı beni.
ben geçmiş yılların sorularını da çıkardım onlar doğrultunda çalışıyorum tarih coğrafya ya her konudan çıkmıyo çünkü.sana da tavsiye ederim canım.
seni kınıyorum ayrıca çalış bakıyım ne kaldı şunun şurasında sınava
hadi herkese kolay gelsin