2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Meldacım eski soruların ve cevapların olduğu linki veremiyorum malesef çünkü kısıtlı bende.. Ama google da halkbankası çıkmış sorular yaz, gelen 2. siteye, yine aynı altbaşlığı seçerek gir :))

Oradan linke gidip, free download bölümünün aktif olması için birkaç saniye bekliyorsun. Ardından normal indireblirsin :dance:

Bi de site ismi verebilirmiyiz bilmiorum ama google dan "genel ekonomi notları" yaz, çıkan 2. site kaydirigubbakcemile3 oradan cevaplı ekonomi soruları var onlara bakıorum fikrim olsun die, malum mühendislik okuduk hiç bir fikrim yok ekonomi, muhasebe konularıyla ilgili.. Fikir verio en azından ben beğendim... Soruları yazıprum cevaplarını da işeretliorum normal not gibi çalışıorum zemuszemus

Diğer konuları da öyle yapıcam.. Kitap alamıycam buaralar galiba, zaten sınava 1.5 ay var, bitiremem, nette bu konuda deniz derya açıkçası faydalanmaya çalışıorum, bakalım umarım emeklerimize değer...
teşekkür ederim canım bende bakarım.inş. canım inş. kazanırız

iyi geceler kızlar.bugün fazla çalışamadım bitireceğim yeri de bitiremedim.yarın da kursa başlıcam bakalım.inş. yarın eksikleri tamamlarım

bende lise düzeyinde gireceğim aöf okuyorum hemde sanırım lise için henüz belli olmadı sınav olup olmayacağı ama tarihten başladım bende herkese iyi çalışmalar :)

hekese iyi geceler.bende kursa başladım bugün.orda gördüklerimizi tekrar ettim.uykum da geldibiraz ama coğrafya ya bakcam bölgelere

kızlar halkbankası sınavına ziraat müh. leri girebiliomu????

Pashmina mühendislik fakületei mezunu olman yeterli uzman yard. (müh) kadrosu için.. Zaten diğerleri için de 4 yıllık bir bölüm bitirmiş olman bile yeterli...[/B]

Kızlaaaarrr merhabalar :)) başakcım haklısın herkesler kayboldu kaç gündür kimse girip bir şey yazmıo!! Canan da yok ortalarda.. Umarım yine hastalık yoktur başında...

Ben girmediğim günlerde de çalıştım :)) Biraz ekonomi çalıştım, sayı problemleri konusuna başladım ve 1 test çözdüm :)) şimdi de derse oturucam :)) hadi bakalım herkese iyi çalışmalaaaar.. Görüşmek üzere...

arkadslar ne oldu size bole ya daha yolun başında pes mi ettınızzzz.valla ben elimden geldgınce calısıyorum artı ücretli öğretmenlik de yapıyorm.ama yine de çalısmayı ıhmal etmıyorum.öğrenme psıkoljısınden yargıdan sayfa 95teyım özetlere devm edıyorm.

arkadslar hepınızı calısmaya davet edıyorummm:olmaz:

Arkadaşlar 2010 kpss lise düzeyindekiler için varnı bu sene birde matematikten zayıfım sadece sosyalle tarih coğrafya vs yaparak yüksek puan alırmıyım.Ha birde çocuk gelişimi telafi okuyanlar bitirmediyse kpssde onu işaretleyebilirmi kendim düz lise mezunuyum dışardan çocuk gelişimi diploması almak için okuyorum

Arkadaşlar 2010 kpss lise düzeyindekiler için varnı bu sene birde matematikten zayıfım sadece sosyalle tarih coğrafya vs yaparak yüksek puan alırmıyım.Ha birde çocuk gelişimi telafi okuyanlar bitirmediyse kpssde onu işaretleyebilirmi kendim düz lise mezunuyum dışardan çocuk gelişimi diploması almak için okuyorum

evet var canım.benim lise düzeyiyle ilgili pek bilgim yok ama bence matematiğe de bakderim ben.diğer konular hakkında bilgim yok

kimse girmiyo artık planlarını da yapmıyo.neyse bakalım bende girmicem artık çalışmalarıma devam edicem.herkese başarılar şimdiden

Back