2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Günaydın kızlaaar :) işyerinde yoğunum buaralar ondan akşamları da pek halim kalmıo.. Neyse sayılara ve ekonomiye çalışmtım buarada dün.. Bakalım bgn neler yapıcaz...

Buarada tv seyretmenin çok vaktimi aldığını gördüm ve onu yerine kitap okumak veya ders çalışmaya yöneliim dedim :)) haftanın 2 günüyle sınırlandırdım tv olayını, umarım yaparım :)

Hadi herkese iyi çalışmalar..

Buarada bizi toparlayan sadece cananmış gal,ba hı? Kımsecikler uğramıo yazmıo hakkaten... Ama kimse gelmio diye yazmayacak değiliz ya!! Herkes kendi üzerine düşeni yapasa bir problem kalmaz!! Hadi bakalım toparlansın millet!!

kaç gündür misafirim vardı hiç ders çalışamadımmafoldumben bu sabahta bi kalktım boğazarım şişmiş daha derse oturamadım o yüzden
meldafsar artık girmiyecem demişsin üzüldüm:gitme: valla sende hamilesin ya bana iyi geliyodun bazen ya nasıl yaparım çoccuk :emir_bebek:olunca falan diye çok düşünüyrum
buarada dersane nasıl gidiyo hangi kaynakları kullanıyosunuza.s.

slm kızlar ben dün başladım dersaneeye ..gerçekten bana iyi gelecek..evde çalışmak gibi olmuyor ,ben en azından evde yapamıyordum..oturup en fazla birkaç test yapıyordum..ama şimdi alıyorum elimee evimde olan yaprak testlerini..en azından onlarla dolaşıyorum :))) yüzüne bakıyorum hiç olmadı...

buarada ben ihtiyaç ın yaprak testlerini ve soru bankası kitabından çalışıyorum..yargı yı da dersaneden verecekler...umuyorum onlar bana yarar..

merhaba kızlar.. üç gündür dershaneye gidiyorum.. çok memnun kaldım.. özellikle tarih ve coğrafya evde olmuyor.. okurken uykum geliyor ama hoca iştahlı iştahlı anlatınca eve gelip tekrar ettim soru çözdüm.. dün 6 seneden sonra ilk defa mat. gördüm... ondan korkumuyo değilim.. eğitimden de gelişim psikolojisine giriş yaptık son iki saat de başka bi hocayla program geliştirmeye giriş yaptık.. ben eğitim bilimlerine yazın çalışmıştım, az çok temelim var yani.. dün de gelişim ve program geliştirmeden soru çözdüm biraz.. birazdan da devam edecem soru çözmeye...

bugün,
ilk bir saat gelişim ve öğrenme psikolojisinden ve program geliştirmeden karışık soru çözecem
sonra program geliştirmeden konu çalışacam, program geliştirme temel kavramlar, programın ögeleri, eğitim felsefeleri, program geliştirme modelleri...
sonra tarihten türk islam devletleri
vatandaşlıktan hukuk kuralları....

kaç gündür misafirim vardı hiç ders çalışamadımmafoldumben bu sabahta bi kalktım boğazarım şişmiş daha derse oturamadım o yüzden
meldafsar artık girmiyecem demişsin üzüldüm:gitme: valla sende hamilesin ya bana iyi geliyodun bazen ya nasıl yaparım çoccuk :emir_bebek:olunca falan diye çok düşünüyrum

napıyım ama canım kimse girmeyince bende girmeyim artık demiştim.:umursamaz:ben günlük takip ediyodum normalde.
tamam canım benimki bi sitemdi sadece girerim tabiki.yaparız sen canını sıkma.
bende dershaneye gidiyorum haftasonları.hafta içi de banka sınavına hazırlanıyorum.şimdi oturcam bende.sabah erken kalktım ama halim yoktu uyuyakalmışım.
şimdi sıkı bi programla çalışmaya başlıyorum.görüşürüz yine

canım ayrıca geçmiş olsun sana aman dikkat et kendine.

sormayı unutmuşum kaç aylık senin bebiş:nazar:

Günaydın kızlaaar :) işyerinde yoğunum buaralar ondan akşamları da pek halim kalmıo.. Neyse sayılara ve ekonomiye çalışmtım buarada dün.. Bakalım bgn neler yapıcaz...

Buarada tv seyretmenin çok vaktimi aldığını gördüm ve onu yerine kitap okumak veya ders çalışmaya yöneliim dedim :)) haftanın 2 günüyle sınırlandırdım tv olayını, umarım yaparım :)

Hadi herkese iyi çalışmalar..

Buarada bizi toparlayan sadece cananmış gal,ba hı? Kİmsecikler uğramıo yazmıo hakkaten... Ama kimse gelmio diye yazmayacak değiliz ya!! Herkes kendi üzerine düşeni yapasa bir problem kalmaz!! Hadi bakalım toparlansın millet!!

doğru söylüyosun valla bende çekilmiştim ama toparlanalım bencede.evet canım tv çok vakit alıyo bende hergün senin gibi kararlar alıyorum bazen uyguluyorum bazen de yok.:kahve:hadi bakalım ders çalışmaya

evet tv başına oturunca bida kalkamıyorum sabah erken kalkıyorum ama bi bakıyorum zaman geçip gitmiş bide akşamları ders çalışmadığım için gündüz mümkün olduğunca tv açmamaya çalışıyorum zaten evi toplamak yemek yapmak falan baya bi vakit alıyo
ben hergün tek konu tek ders çaışmaya karar verdim bugün tarih çalıştım yarın coğrafya böyle yapmayı düşünüyorum çünkü konuyu herşeyiyle öğrenmek istiyorum ihtiyaç ve final kpss kitaplarım var ikisinden de çalışıyorum özet çıkarıp soru çözüyorum oda bir günümü alıyo nerdeyse sizin çalışma planınız nasıl

Selam herkese bu yıl aöf işletmeyi bitirdim sonunda artık lisans mezunuyum ve hazırlanıp bu kölelikten kurtulmak istiyorum. Evde hazırlanıcam bana tavsiye edebilceğiniz kaynaklar varmı acep kaydirigubbakcemile4

Selam herkese bu yıl aöf işletmeyi bitirdim sonunda artık lisans mezunuyum ve hazırlanıp bu kölelikten kurtulmak istiyorum. Evde hazırlanıcam bana tavsiye edebilceğiniz kaynaklar varmı acep kaydirigubbakcemile4

güzelim bne 90 alıp atanmış ve sadece evde hazrlanmış evli bir bayan olarak kesinlikle final ,yediiklim ve ihtiyaç yayınları..neden mi?yüzde yüz soru tutturdular ve çok başarılılar.ben bu yayınlarn tüm testlerni çözdüm.başarılar

güzelim bne 90 alıp atanmış ve sadece evde hazrlanmış evli bir bayan olarak kesinlikle final ,yediiklim ve ihtiyaç yayınları..neden mi?yüzde yüz soru tutturdular ve çok başarılılar.ben bu yayınlarn tüm testlerni çözdüm.başarılar

:lepi: süper ya çok iyi valla.nasıl çalıştın bize de anlatsana.ben evde çalıştım yapamadım.bu yıl kursa yazıldım evliyim bi de bebek bekliyoruz.senin önerilerin benim için çok önemli.nasıl çalıştın

ııyı geceler kızlar nasılsnz canan yok dıe herkes koyvermıs durumda biçogunuz gırmııo ama calısan calısıo onlara lafım yok.ben de bu calısanlar grubundayım tabıkı ama aksm calısyorum cunku gunduz okuldayım ücretlı öğretmenlk yapıyormya.
su öğrenme psıkolojısı nekadar da uzun bı konumuymus ya bı bıtmıo

evet tv başına oturunca bida kalkamıyorum sabah erken kalkıyorum ama bi bakıyorum zaman geçip gitmiş bide akşamları ders çalışmadığım için gündüz mümkün olduğunca tv açmamaya çalışıyorum zaten evi toplamak yemek yapmak falan baya bi vakit alıyo
ben hergün tek konu tek ders çaışmaya karar verdim bugün tarih çalıştım yarın coğrafya böyle yapmayı düşünüyorum çünkü konuyu herşeyiyle öğrenmek istiyorum ihtiyaç ve final kpss kitaplarım var ikisinden de çalışıyorum özet çıkarıp soru çözüyorum oda bir günümü alıyo nerdeyse sizin çalışma planınız nasıl

sen iyi bitiriyomuşsun canım.ben bitiremiyorum 1 konu günde.bende senin gibi plan yapıyorum ama yetişmiyo.eksiklere haftasonu bakıyorum artık.

Herkese iyi geceleeeer a.s.

Bugün de yoğun bir gündü ancak tv izlememe ve çalışma konusundaki gayretim kendimi bile şaşırttı çünkü derse oturdum biraz ekonomi, biraz mat. kesirler çalıştım (derse oturailmek bile bir başarıydı açıkçası) :teytey: demekki isteyince yapabiliomuşum... En son bu yasağı öss ye çalışırken koymuştum kendime.. O zamanlar kendime koyacağım son yasaktır bu heralde diye düşünürken şimdi daha zor sınavlarla karşı karşıyayım!!! Eskiden tek derdim ödevler ve sınavlarken şimdi farklı ve daha çetin ödevlerle boğuşuyorum... Anladık "okula kapağı atınca iş bitmiyor çocuklar" diyen öğretmenlerimizi vesselam...

Ve geçen günlerin ardından el sallarken- hiç bir şey yapamadan- anladım ki bir şeyler değişmeden aynı şeyleri yaşamaya mahkumum... Bir söz var bilirsiniz belki,

Aynı şeyleri yapmaya devam ettikçe aynı şeyleri kazanmaya devam edersiniz!!

Bakalım yaptıklarımızı değitirmek yolunda bir adım attık hepimiz... Umarım başarılı olup buradan taktikler veririz biz de başkalarına... Tebrik ederiz birbirimizi...

Herkese kolay gelsin :1hug:

ozge_murat sana katılıyorum kesinlikle bişeylerden fedakarlık etmek lazım çalışınca yapılmayacak bişey değil kazanan arkadaşlardan çıkardığım sonuç başka şeylerle ilgilenmiyorlar bu sene bizim işimiz bu sınavı kazanmak diyip tek onunla ilgileniyorlar birkaç kaynaktan özet çıkararak çalışıp çok soru çözoyrlar ve bir konu tam anlamıyla yerleşmeden başka bir konuya geçmiyorlar hızlı başlayıp sonunda pes etmiyorlar sınava kadar o çalışma düznini sürdürüyorlar bunları yapmak çokta zor olmamalı insan alışmak istediği birşeye kesntisiz 14 günde alışırmış böyle bişey duymuştum ondan sonra bu bizim yaşam tarzımız haline geliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 14 gun kesintisiz tamda yapmak istediğimiz şekilde çalışalım gerisi kendiliğinden gelir heralde

tebrik ederim kaç yılında atandın 90 tam benim almak istediğim puan çok iyi bize ışık tutması için evde nasıl bir plan uyguladığını anlatırmısın

bende bayadır giremiyorum hem üniv. hem kpss ne kadar zormus bu ikisini birlikte götürmek sasırmıs durumdayım....o kadar az kpss konusu bitirebildim kimafoldumben..ama bugünümü kpss ye ayıracagım..Allah hepimize kolaylık versin..

Back