- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.061
kaç gündür misafirim vardı hiç ders çalışamadımmafoldumben bu sabahta bi kalktım boğazarım şişmiş daha derse oturamadım o yüzden
meldafsar artık girmiyecem demişsin üzüldüm:gitme: valla sende hamilesin ya bana iyi geliyodun bazen ya nasıl yaparım çoccukolunca falan diye çok düşünüyrum
buarada dersane nasıl gidiyo hangi kaynakları kullanıyosunuza.s.
kaç gündür misafirim vardı hiç ders çalışamadımmafoldumben bu sabahta bi kalktım boğazarım şişmiş daha derse oturamadım o yüzden
meldafsar artık girmiyecem demişsin üzüldüm:gitme: valla sende hamilesin ya bana iyi geliyodun bazen ya nasıl yaparım çoccukolunca falan diye çok düşünüyrum
buarada dersane nasıl gidiyo hangi kaynakları kullanıyosunuza.s.
Günaydın kızlaaar :) işyerinde yoğunum buaralar ondan akşamları da pek halim kalmıo.. Neyse sayılara ve ekonomiye çalışmtım buarada dün.. Bakalım bgn neler yapıcaz...
Buarada tv seyretmenin çok vaktimi aldığını gördüm ve onu yerine kitap okumak veya ders çalışmaya yöneliim dedim :)) haftanın 2 günüyle sınırlandırdım tv olayını, umarım yaparım :)
Hadi herkese iyi çalışmalar..
Buarada bizi toparlayan sadece cananmış gal,ba hı? Kİmsecikler uğramıo yazmıo hakkaten... Ama kimse gelmio diye yazmayacak değiliz ya!! Herkes kendi üzerine düşeni yapasa bir problem kalmaz!! Hadi bakalım toparlansın millet!!
sormayı unutmuşum kaç aylık senin bebiş
Selam herkese bu yıl aöf işletmeyi bitirdim sonunda artık lisans mezunuyum ve hazırlanıp bu kölelikten kurtulmak istiyorum. Evde hazırlanıcam bana tavsiye edebilceğiniz kaynaklar varmı acep
güzelim bne 90 alıp atanmış ve sadece evde hazrlanmış evli bir bayan olarak kesinlikle final ,yediiklim ve ihtiyaç yayınları..neden mi?yüzde yüz soru tutturdular ve çok başarılılar.ben bu yayınlarn tüm testlerni çözdüm.başarılar
4,5 aylık canım 18 haftalık martın 15-20 si gibi doğacak hayırlısıyla :Saruboceq::CüvCüv:
evet tv başına oturunca bida kalkamıyorum sabah erken kalkıyorum ama bi bakıyorum zaman geçip gitmiş bide akşamları ders çalışmadığım için gündüz mümkün olduğunca tv açmamaya çalışıyorum zaten evi toplamak yemek yapmak falan baya bi vakit alıyo
ben hergün tek konu tek ders çaışmaya karar verdim bugün tarih çalıştım yarın coğrafya böyle yapmayı düşünüyorum çünkü konuyu herşeyiyle öğrenmek istiyorum ihtiyaç ve final kpss kitaplarım var ikisinden de çalışıyorum özet çıkarıp soru çözüyorum oda bir günümü alıyo nerdeyse sizin çalışma planınız nasıl
güzelim bne 90 alıp atanmış ve sadece evde hazrlanmış evli bir bayan olarak kesinlikle final ,yediiklim ve ihtiyaç yayınları..neden mi?yüzde yüz soru tutturdular ve çok başarılılar.ben bu yayınlarn tüm testlerni çözdüm.başarılar
inş.canım benimkisi de 21 haftalık.şubat 23 de oplcak bizimkisi de inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?