- Konu Sahibi Pimpirikli
- #10.241
diğerinide söyleseler yaa artık bee aman sıkıldım tarih bitmek üzere benim iptal olmasa da ygs ye giricem laf olsun diye belki bu sene bana da maille kopya gönderirler belli mi olur:1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun arkadaşım ben tv açar açmaz atvde kpss iptal dedi açıklama yapmadı hepsi sandım kendimi nekadar hazırlasamda şok oldum yaaa annem sinirlendi söylenip duruyodu bense kitaplarım nerde diye düşünüyodum sonra diğer kanallardan kısmi iptal olduğunu öğrendim ama inan sevinmedim benimde bir akrabam var 3 senedir sınava giriyor bu sene 83 aldı şimdi askerde sınava nasıl çalışıcak diye ona üzüldüm RABBİM inşallah mağdur olanların ahını kopya çekenlerde koymasınherkes için hayırlı olsun arkadaslar;emeklerimi çalanlara haram olsun hakkım..
yeniden çalışmaya baslıyorum..ama bugün değil;henüz şoktayım..yarın..
evet yaa muaallakta kalmasın biran önce iptal olmıycağı konusunda açıklama yapsınlar diken üstünde beklemeyelimGenel yeteneğede bişey söylesinler artık
Kendimi hiç bu kadar tükenmiş hissettiğim bir zaman olmamıştı