• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

diğerinide söyleseler yaa artık bee aman sıkıldım tarih bitmek üzere benim iptal olmasa da ygs ye giricem laf olsun diye belki bu sene bana da maille kopya gönderirler belli mi olur:1closedeyes:

ben de şimdi memurlarnette okudum, insanları bu kadar diken üstünde tutmasalar, bekletmeseler daha iyi olurdu ama herkes için iyi olur inşallah. Diğer tarafın da akıbetini söyleseler de biz de işimize baksak, ne bu böyle taksit taksit :kahve:

of bir bilebilsek, bir açıdan diyorumki iptal olsa bununla beraber açıklarlardı bir açıdan da bu kitapçıkları karalama olayı falan da o kısımda da bir pislik olduğunu kanıtlar nitelikte, adamların bizi düşündüğü yok ki onlar işi ortbas etmenin peşinde

herkes için hayırlı olsun arkadaslar;emeklerimi çalanlara haram olsun hakkım..
yeniden çalışmaya baslıyorum..ama bugün değil;henüz şoktayım..yarın..

bizleri böyle perişan ettiler allahından bulsun hepsi.e peki kopya çekenler gy gk den çekmiş.yani kopyacılar öğretmen olamaz memurmu olacaklar.

herkes için hayırlı olsun arkadaslar;emeklerimi çalanlara haram olsun hakkım..
yeniden çalışmaya baslıyorum..ama bugün değil;henüz şoktayım..yarın..
geçmiş olsun arkadaşım ben tv açar açmaz atvde kpss iptal dedi açıklama yapmadı hepsi sandım kendimi nekadar hazırlasamda şok oldum yaaa annem sinirlendi söylenip duruyodu bense kitaplarım nerde diye düşünüyodum sonra diğer kanallardan kısmi iptal olduğunu öğrendim ama inan sevinmedim benimde bir akrabam var 3 senedir sınava giriyor bu sene 83 aldı şimdi askerde sınava nasıl çalışıcak diye ona üzüldüm RABBİM inşallah mağdur olanların ahını kopya çekenlerde koymasın

Eğitim gibi bir sınavda tam puan alan 350 kişi genel yetenek kadar kolay bir sınavı boş geçmez diye düşünüyorum ben kabul edelimki gy-gk tahminlerin ötesinde kolaydı ama 1 tane full yok 1.olan kişi bile full yapmadı
Memurlar nette dolaşan bir ortalama var
2008 KPSS de sınava giren sayısı 540.000 kişi 90 puanı geçen ise 5000 kişi
2010 KPSS de sınava giren sayısı 803.000 kişi 90 puanı geçen ise 7000 kişi
Bu verilere göre anormal bir durum görülmüyor
Gönül isterdi ki eğitimde iptal olmasın kopyacılar bulunsun ama bizim devletimizden hiçbirşey olmaz bunu bir kez daha anlamış olduk sözler verilir uygulamaya geçilmez
Şimdiye kadar gy-gk testi gündeme getirilmedi ben bir iptal geleceğini düşünmüyorum bu sorumluluğun altından kalkamazlar şu durumda 4001'ci arkadaşlar çok sıkıntı çekicek Allah hepimizin yardımcısı olsun

ama bu ortalamayla gerçekler anlaşılmaz ki..
90 üstü alan 7000 bile bunların çoğu tam puan ve tam puana yakın yaptığı için bir çok insanın puanı çok düşük geldi..2008 de tam puan yapan yoktu bile..ortalama yanıltmasın.

kızlar eğitim bilimleri sınavınız 1 ay içinde yapılacakmış kanal d haberde dedıler şimdi başarılar dilerim hepinize kolay gelsin...önlisansın sınaw tarihinide açıklasalar artık yaa

kızlar hepimize geçmiş olsun.
öğretmen adayı arkadaşlarım,hepinizin Allah yardımcısı olsun. inanın sizler kadar üzüldüm, burada aylarca hepimiz birbirimize destek olduk. bir kaç kendini bilmez yüzünden tekrardan hazırlanmak zorunda kalacaksınız:kızgın: bu kadar kısa sürede o kadar konuyu tekrar etmek zor olacak eminim.
Rabbim, zihin açıklığı versin:Saruboceq: lütfen vakit kaybetmeden çalışmaya başlayın, biliyorum zor ama artık olan oldu. bu saatten sonra elden bir şey gelmez.

Benim 8 netim eksik geldi 1boşum da yanlış sayıldı çok üzüldüm ama düzelecek bi olay deill bu saatten sonra gy gk de iptal etmezler artık ...akannehir

eğitim bilimlerine yeniden giricek değil girmek zorunda kaldırılan arkadaşlar dilerim eski aldığınız puanlardan çok daha yüksek alırsınız allah hepsinin belasını versin.. bu arada birşey sorucam lütfen bana bir cevap atın buna göre artık iş bulmam lazım tabii gk gy de iptal olmazsa ben işletme mezunuyum puanım da 77 sizce atanma şansım nedir ben kursa filan gitmediğim için çok fazla anlamıyorum çünkü LÜTFEN CEVAP!!!!!:Saruboceq:

Back