- Konu Sahibi Pimpirikli
- #10.281
nerden takip ettiniz sgkyı ösym sayfasında yok işkur nerde bilmiyorumkismilemafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereyi açamadın canım ben başvurdum10 ekim son işkurda bende açamadım birde bakamadım mühend.slik mezunlarıbaşvuruyor mu
yapma arkadaşım yaaaa eğer nasibinde varsa o gelir bağdattan yemenden umutsuzluğa kapılmaolumunekankayizsmilehaklısın bizi çöpe at zaten bence müh bölümleri kapansınklava:
Sgk geçen cuma listeleri açıkladı yedek liste 85.840 tan kapamıştı diye hatırlıyorum
İşkur sözleşmeliye başvurdunmu pikolata ? Hem senin puan 78 değilmiydi n demek atanma umudum yok
hayırlısı canım hamilelikten korkma bak ben bu gece ikinci defa hala oldum:teytey::teytey::teytey: gerçi uzakta oldukları için göremedim ama haberi bile çok sevindirdi bizim gelin benden baya küçük ama 2. defa normal doğum yaptı hemde 5 ay çok kötü bulantıları olduğu halde ikisindede son güne kadar gezmeklerdeydi hergüzelliğin tabiki bir sıkıntısı var ama şimdi nurtopu gibi iki evladı var maşallah!:lepi:
hayırlı olsun canım yeğen sevgisi çok güzel helede benim ilk gözağrımın uzakta olmasına rağmen beni herkesten çok sevmesi bambaşka bir güzellik eeee sevgide karşılıklı şimdi yeni yeğenimide okadar sevicekmiyim acaba merak ediyorum :))))Rabbim sanada nasip etsin benim puanım 78 senin daha iyiymiş ama ankara biraz zor gibi yinede umudunu yitirme..........kaç gündür nete giremedim, abimin nişanı vardı daboshayallersmile
işkur sözleşmeliye de başvurmadım, birazdan bakayım. puanım 79.787 ama tek tercihim Ankara olucak. puanlar yüksek kapanıyor malesef:umursamaz:
valla kötüyüm canım ne yalan söyleyeyim .ilkindede hiç geçmeyecek sandım ama geçince çok rahat bir hamileli,k geçirmiştim hatta o anları çok özlüyorum koca göbekle gezmeyi falan..korkma yani..gelip geçici şeyler.uff kızlar şu bekleme aşamasıda çok gıcık. gerçi pek atanma umudum yokkaydirigubbakcemile3
hilalcim 2012 ye beraber hazırlanırız artıkolumunekankayizsmilenasıl oldun? bebiş nasıl, rahat veriyor mu? geçen komşuya gittik,3 aylık hamileymiş. evlenince hemen çocuk istiyordum ama korktum valla:bbo: kokudan bile miğdesi bulanıyormuş. annelerin hakkı ödenmez.
mavlicim hakkında hayırlısı olsun. bakarsın atanırsın, sonrada çalıştığın yerde biri çıkar karşına:asigim:bir taşta iki kuş:kedi:
bende sözleşmeli istemiyordum ama ne bulsam yazıcam artık, yeter ki iş başı yapayım:1rolleyes:
hayırlısı canım hamilelikten korkma bak ben bu gece ikinci defa hala oldum:teytey::teytey::teytey: gerçi uzakta oldukları için göremedim ama haberi bile çok sevindirdi bizim gelin benden baya küçük ama 2. defa normal doğum yaptı hemde 5 ay çok kötü bulantıları olduğu halde ikisindede son güne kadar gezmeklerdeydi hergüzelliğin tabiki bir sıkıntısı var ama şimdi nurtopu gibi iki evladı var maşallah!:lepi:
ya bu ortaöğretim ve önlisans sınavları ertelendi biliyosunuz yeni giriş kağıtlarını tekrar yolluyacaklar mı yoksa eve daha önce gelen sınav giriş belgesiyle mi 28 kasım sınava gireceğiz tşkler şimdiden
hayır canım giremezsinKızlar size bir sorum olacak. Lisans mezunuyum . Kpss ye lise meznunlarının gırdıgı gıbı gırebılrmıyım. Yani lisans olarak degıl .