• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar merhaba arada bakıyorum size de pek çalışmadığım için sınav geçtikten sonra okumuş oldum:) bişey sorucam sizce 73.5 la işletme mezunu birinin şansı var mı?

kızlar merhaba arada bakıyorum size de pek çalışmadığım için sınav geçtikten sonra okumuş oldum:) bişey sorucam sizce 73.5 la işletme mezunu birinin şansı var mı?

cnm moralini bozmak gibi olmasın ama çok zor. 4. alımlarda belki ama o da zor bir ihtimal.

kızlar neler yapıyorsunuz? ben bu aralar kumaş boyamaya başladım, biraz olsun stresim dağılsın istiyorum. dün spora başladım. ingilizce cd den konu dinleyim diyorum.
siz nasıl geçiriyorsunuz vaktinizi, sınav sanki iptal olmayacak. ne diyorsunuz?

Kızlar, naptınız başladınız mı çalışmaya.Ben hala set alamadım. Yargı'dan mı yoksa ihtiyaçtan mı konu çalışayım karar veremedim. Soru bankalarında bir kaç çeşit alcam inşallah ama konuya hangisini alayım.

İhtiyac sade ve anlaşılırmış ama basit diyenler de var. Yargı da iyi ama yüzeysel mi? Napayım kızlar, siz ne aldınız?

bende ing kursuna ve yüzmeye başlıcam

temelden mi başlayacaksın yoksa kpds için falan mı? bizde de dayligh cd leri var, 70 tane. az çok temelim var ama sağlam değil. onları izleyeyim diyorum. maksat genel kültür olsun, belki ileride de işime yarar. şuan ilk cd'yi izliyorumzemuszemus

Kızlar, naptınız başladınız mı çalışmaya.Ben hala set alamadım. Yargı'dan mı yoksa ihtiyaçtan mı konu çalışayım karar veremedim. Soru bankalarında bir kaç çeşit alcam inşallah ama konuya hangisini alayım.

İhtiyac sade ve anlaşılırmış ama basit diyenler de var. Yargı da iyi ama yüzeysel mi? Napayım kızlar, siz ne aldınız?

sınav kesin iptal oldu diye bir açıklama gelmedikçe çalışmaya başlamayı düşünmüyorum:dilcikar:
kaynak önerisine gelince, bence piyasadaki hiç bir kaynak konu anlatımı açısından mükemmel değil. ben de ihtiyaç, yargı, data vardı. tavsiyem an fazla 2 kaynaktan konu bitirip tüm soru bankalarını gözden geçirmen. farklı kaynaklardan soru çözmek çok işe yarıyora.s

1 ayda da 2 kitaptan konu bititp bütün soru bankalarını taramamızda mümkün değilki..
1 ayda ne kadar çalışılabilir.
daylight bendede var piko ama sadece cümle kurma,grammer var halbuki kpds kpss ingilizceleri kelişmeye dayanıyor..çılgın gibi kelime ezberlemek lazım.anca öyle olur.
eşim çalışırken yabancı filmlere türkçe değil ingilizce altyazıyla izliyordu..bilmediği kelimeleri deftere yazıyor çalışıyordu..çok etkili oldu.kpds 85 aldı ielts den ortalaması 7ydi.onu deneyebilirsiniz..

benim üniv bölüm tamamen ing idi.grammeri biraz unuttum ama konuşulanları çok net anlıyorum kelime bilgisi eksik grammer de.temelim iyi benim speaking. grammer lazım bana:hulya:

hilalcim ben de temel yok:sinifsinif: hazırlık okumadım, sadece lisede ingilizce gördük. onda da hocamız maç muhabbeti yapar dururdu. üniversitede 3 ay kursa gittim o kadar. dayligh izleyip biraz gramer öğreneyim diyorum. sonra netten haber falan okurum. sırf genel kültür olsun diye yani. faydası olur mu?

berycim keşke ben de hazırlık okusaymışım vaktiyle. valla bu saatten sonra işim zor benimkaydirigubbakcemile3

kızlar ders çalışıyor musunuz? ya da çalışmalı mıyız?

hazırlık dışında türk dili ve bilim tarihi dışındaki tüm dersler sınavlar ve ödevler ingilizceydi.teknik ing gördük keşke bende gramere ağırlık verseydim .iptal belli değil ben 2011 için çalışıcam artık kızım okula başladı bende başlayayım.notlarımı deftere geçirip özet çıkarıcam

Bende hiç sevmem defter kitap almak için dolaşmayı hele o kitapları bitirmek zorunda olduğum düşüncesi var olan motivasyonumuda alır götürür
İptal kelimesini duyana kadar çalışmayacağım sıkıldım daraldım hayatımı zehir ettiler yeter be :/

FLAŞ FLAŞ SON DAKİKA KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ İPTAL EDİLDİ ŞİMDİ STAR HABERDE SÖYLEDİ DİĞERİ HAKKINDA BİŞEY DENİLMEDİ:1shok:

Back