Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kpss ye kaç kişi girdi ?
kaç kişinin ataması olabilecek durumda
e bu durumda iptalini isteyenler elbette çok olacaktır :icecream:
aman aman bir olay değil bu anketler
kızlar sınav iptal olmayacak gibi duruyor. olsa bugün kadar olurdu. içimden bir ses iptal olmayacak diyor, öyle umut ettiğim için sanırım.
sonuç belli olmadan çalışmaya başlayamam, bence şuan herkes tatilin tadını çıkarsınopuyorumnanaktan bir sürü kişi iptal olmayacak diye açıklama yapıyorzemuszemus
ama burda yapılan anketi görmüşsündür..açık ara farkla iptal isteniyor..olmamasını isteyen çok az.
kpss ye kaç kişinin girdiğini şansı az olanların ne kadar çok olduğunu bende biliyorum..millet iptal istiyor diye iptal edecek değiller benim bahsettiğim bu değil.
forumda ne kadar çok iptal isteyen varmışta dillendirmiyormuş..bahsettiğim bu.
şu mesajların sırasını izlediğimde ben öyle anlamadım . anladığım şekilde cevap yazdım. sakıncası oldu galiba. kusura bakma ohcanımadeysin
ankete laf olsun diye cevap verenlerde var. sempatiksalakcinni
şuan cnbc de eski yök başkan vekili konuşuyor iptal edilebilir dedi,abbas güçlü bağlandı ardından oda diyorki asıl suçlu o konuşandır 500 600 kişi kopya çektiyse iptal olmaz diye bişey yoktur 1 kişi bile çekse sıralama değişir 0.1 puanla bile kişi atanamıyor soruşturma tamamlanıp kesinleşir dedi.diyorki yök başkan vekili hakkıyla yüksek alan zaten yine alır nolacak caanım daha önceki yıllarda da iptal edildi zaten yedek sorular var diyor klay sankii yeniden o stresle aradan da 2 ay geçmişken ii puan almak![]()
kızlar hepinizin bayramı mübarek olsunopuyorumnanaktan hepinize sağlıklı, mutlu, bol neşeli günler diliyorumbuyrunnnnnnnnn
patiskacım sana mail adresimi göndersem bana msj attığın mail adresleri gönderir misin? ben memurlar.net tem toplu adres alıp göndermeye çalıştım olmadı. sesimizi duyuralım:Saruboceq:
dün kpss kitabı aldım kuzenimden, iptal olursa çalışayım dedim. rastgele bir sayfa açtım, tarih sorusu çıktı. çok iyi bildiğim bir soruydu ama cevap verirken kaç dakika düşündüm. ufff unutmuşum resmen. lütfen bir daha girmeyelim sınava:Saruboceq:
ya kızlar kesin ne zaman belli olcak önlisans kpss nin ertelendiği...