- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #10.101
sınava çalışıp çalışmamakla alakası yok, ne demek az alanlar yaygara yapıyor, haksızlık varsa iptal edilsin.
sınavın iptali çok tartışılıyor. ösym nin beceriksizliği yüzünden o kadar kişi madur olucak. hiç kimse çıkıpta bu kurumu tartışmıyor. bu sorular bu kişilerin eline nasıl ve kim tarafından verildi? böyle bir beceriksizlik olabilir mi? adam gibi sınav yapmayı bile beceremiyorlar.
soruları ele geçirenler çok rahat bulunur. suyun başındakiler tespit edilirse gerisi çorap söküğü gibi gelir. zaten mail yoluyla yayılmış. pdf formatında şifreli paylaşmışlar.
evet tatlım, kuzenin bilmiyorum ama iptal olsun diyenlerin çoğu aynı durumda.patiskacım haklısın.benim kuzenim 45 aldı. sınav iptal edilsin diye mail atmış. şimdi matematik çalışıyor. inan 1 yıl yan gelip yattı. bir kızın peşine takılıp leyla oldu. aklı başına geldi sınavı kazanmalıyım diyor. bana sen hangi kaynaklardan soru çözmüştün ben de alayım diyor.böylelerine sinir oluyorum. kopya falan umurunda değil ki. kuzenim dahi olsa böylelerine sinir oluyorum.
sonunda akıllıca bi açıklama yapılmış bugün...
isterlerse tüm kopyacıları ayıklarlar, bundan eminim... o zaman zaten puanlar yeniden hesaplanacak ve yükselecek.
hepimiz için hayırlısı olsun...
canım benım nasılsn nasıl bi acıklama yapılmıs iptal olcakmıymıs
şi,mdi okudum bende sona yaklaşılıyordur inşallah toptan iptal olmayacakmış.3 bin 200 kişi soruşturmya alınmış..bunların sınavları iptal edilecekmiş ve bir daha hiçbir devlet hizmetinden faydalanamayacaklarmış..tekrar sınav yok yani..ohh içim rahatladı biraz..2012 ye tam yol devam :)
.canım saol iyi olmaya çalışıyorum... sen nasılsın?
Hİlalin açıkladığı gibi , inşallah kopyacılar ayıklanacak gibi görünüyor...
canım çok hoşsun ya :) iptal olmayacak diye sevinip 2012ye çalışmayı düşünen bi sen varsındır herhalde :1hug:
anam napıyım kız korkum bulantılarımın başlaması..başlarsa mümkün değil çalışamam.1. de hayat zindan olmuştu.mafoldumben
patiskacım haklısın.benim kuzenim 45 aldı. sınav iptal edilsin diye mail atmış. şimdi matematik çalışıyor. inan 1 yıl yan gelip yattı. bir kızın peşine takılıp leyla oldu. aklı başına geldi sınavı kazanmalıyım diyor. bana sen hangi kaynaklardan soru çözmüştün ben de alayım diyor.böylelerine sinir oluyorum. kopya falan umurunda değil ki. kuzenim dahi olsa böylelerine sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?