• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar
hilalcim tatildeydim şimdide ankarada annemlerdeyim yazamadım
72 puan geldi bana netlerimde hesaplamamdan düşük çıktı
artık memurluk hayal oldu bir dahada hazırlanmam
hilal senin puanında iyi bana göre
ececik tebrik ederim canım
patiska seninde puanın güzelmiş senide tebrik ediyorum
yazılanları tam okuyamadım kaçırdıklarım olabilir birazdan göz atacam

Fatoşcum bozma moralini. gerçekten yaşımız henüz genç, ben de önümüzdeki sene uzman kadrolar için hazırlanıcam Allah kısmet ederse.. memurluk hayal oldu ne demek... öyle deme nolur

fatoşcum nedenhayal olsun neden karamsarlığa düşüyorsunki..bir daha hazırlanamam diye...
ben mi çok rahatım bilmiyorum ama ben hayata olumsuz bakmıyorum ya..
Allaha şükür sağlığımız yerinde,mutlu bir ailem var..Allah başka sıkıntı dert vermesin..istedikten sonra olacağına inanıyorum ben..hatta şu aralar 2011 a grubumu 2012 b grubumu onun kararını vermekle meşgulüm..üstelik 2. çocuğu düşünüyorum..bu sene şartları pek zorlamdım.kopukluk oldu çalışmalarımda düzene girmedi hiç..ama bir dahkine hazırlanırken annemi yanımdan ayırmayacağım..
niyetine girelimde olursa hayırlısı..
ama karamsar oldukça zaten baştan yenilgiyi kabul ediyoruz.

canım 78 kötü bi puan değil ki bu arada. benim eşim buraya bu puanla atanmıştı. ilk atamada falan olmazsa da olmayacak diye bişe yok..
bu arada biz de bebek düşünmeye başladık :) ilk olacak Allah izin verirse bizim...
ben de önümüzdeki sene uzma kadrolar için girmeyi düşünüyorum sınava.. yaşımız gençken elimizden geleni yapalım da olmazsa kısmet....

Kays senin puanın kaç geldi bu arada? ben de kaçırmış olabilirim pek bakamadım bu ara

Son düzenleme:
nasıl yani ingilizce için ek ücret mi yatırmak gerekiyordu :S benim başvurumu söylediğim şekle göre okul müdürü yaptı sordu da bana yani şuna şuna gircen mi diye. ayrıca sonradan baktım giriş belgemde yabancı dil yazıyordu :( ay ben bilemedim bu işi bari seneye becerebilsem :D

ingilizce için ek ücret yatırılmıyor canım
giriş belgende yabancı dil yazıyormuş bu demek oluyor ki o sınava girebilirdin
tam hatırlamıyorum ama cumartesi sabah oturumu kısmında yazıyor olması gerek
önceki mesajında sınav görevlilerinin bir şey söylemediğini yazmışsın
evet onların hatası var ancak sen daha dikkatli olmalıydın
bir dahaki sefere artık

fotoscum döndün sonundaopuyorumnanaktanpes etmek yok, ben de atanamazsam 2012 ye hazırlanıcam. hatta plan bile yaptım. bu sene evlenicem kısmetse, atanamazsam hemen bebiş yapalım diyoruz, hiç değilse çocuk aradan çıksın di mikaydirigubbakcemile3 hilalcim ve patiskacımla beraber büyütürüz bebişlerimizikaydirigubbakcemile3

ben de 2012 de girmek istiyorum da kpss ye istanbulda biryere atanmak cok mu zor yani memurlar.nette bir konu actım atanmayı gecmissin birde istanbul istiyorsun gibi ti ye almışlar..başka şehre gidemem ben ailemi bırakıp istanbul içi biyere atanmak bu kadar zorsa da hiç uğraşmayayım yani 100 falan mı almak gerekiyor kızlar?

cnm hiç canını sıkma, memurlar.net e fazla girmeni tavsiye etmem. tek yaptıkları moral bozmak, yaygara yapmak. İstanbul a atanmak kesinlikle zor değil, hatta en kolayı İstanbul. 70 'li puanla kesin atanırsın. İstanbul a çok alım yapıyorlar bu nedenle puanlar daha aşşağıda.

fotoscum döndün sonundaopuyorumnanaktanpes etmek yok, ben de atanamazsam 2012 ye hazırlanıcam. hatta plan bile yaptım. bu sene evlenicem kısmetse, atanamazsam hemen bebiş yapalım diyoruz, hiç değilse çocuk aradan çıksın di mikaydirigubbakcemile3 hilalcim ve patiskacımla beraber büyütürüz bebişlerimizikaydirigubbakcemile3

çok doğru bir karar canım bence..
bir arkadaşım evleneli 1 sene oldu ..
kpssden düşük aldım diye çok üzülüyor
çocuk yap bari diyorum
ama ben çalışmayı çok istiyorum diyor,
2012 ye hazırlanırsın diyorum şimdi hamile kalsan 2011 yaza kadar doğar 2012 de 1 yaşında olur..ama işe gireceğim diye beklerse çok geciktirir..
2012 de sınava girecekte atanıp işe girecekte asaleti tasdik edilecekte ölme eşeğim ölme
kafası çok karışmış..
bende yaptım planlarımı..hakkımızda hayırlısı olsun..bide ünalcık demişki "sınavı tam puan yapanlar araştırılıyor eğer kopya iddiası kanıtlanırsa sınav iptal edilir"
iptal edilirse binlerce hakkıyla yüksek alana yazık değilmi ama yaaaa...

çok doğru bir karar canım bence..
bir arkadaşım evleneli 1 sene oldu ..
kpssden düşük aldım diye çok üzülüyor
çocuk yap bari diyorum
ama ben çalışmayı çok istiyorum diyor,
2012 ye hazırlanırsın diyorum şimdi hamile kalsan 2011 yaza kadar doğar 2012 de 1 yaşında olur..ama işe gireceğim diye beklerse çok geciktirir..
2012 de sınava girecekte atanıp işe girecekte asaleti tasdik edilecekte ölme eşeğim ölme
kafası çok karışmış..
bende yaptım planlarımı..hakkımızda hayırlısı olsun..bide ünalcık demişki "sınavı tam puan yapanlar araştırılıyor eğer kopya iddiası kanıtlanırsa sınav iptal edilir"
iptal edilirse binlerce hakkıyla yüksek alana yazık değilmi ama yaaaa...

bence arkadaşına doğru söylemişsin..bende onun gibi bekledim bekledim yaş oldu 30..bundan önce daha az hırslıymışım demekki..hamile bilde değilken 73ve 67 almıştım..hamile kaldığımda bir hırs yaptım 80 aldım..evet yetmiyor ama bu tamamen benim sınavdaki hız problemimden kaynaklandı..bence insan hırslanırsa hiç bir şey engel değil..şimdi 2012 ye hazırlanacağım,nasılsa bilgilerim oldukça iyi..üstüne koymak daha kolay olacak..bebiş falan vız gelir,annesiyle oda çalışacak:)

arkadaşında korkak davranmasın bu tür engel olarak görülen şeyler insana kamçı oluyor..

kızlar bende varım benıde alın bakalım aranıza eylulde önlisans olarak gırıcem

polislik içinde bundan sonrakı kpssye calısıcam

yasemin29 burası 2010 da sınava girmiş,sınav kritiği yapan lisans mezunlarının bulunduğu başlık ,senin işine yarayacağını sanmam canım..sizin sınava hazırlanan tayfa olarak farklı bir başlığınız var,oradan faydalan istersen..

Pikocum desene sen ben ve Hilalciğimin bundan sonraki toplanma yeri hamileler topiği olucak gibi görünüyor :)))) Allah hepimiz için en hayırlsıını versin inşallah

hilalcim çooook haklısın, bir çok insan puanı düşük gelmesede yaygara yapıyor, dilekçe gönderiyor.çalışmamış, düşük puan almış, sınavın iptal edilmesi işine gelecek tabi.
inşallah iptal edilmez. tamam puanım çok süper değil ama tüm kaynaklarımı attım, aradan 1 buçuk ay geçti. çoğu ezberler unutuldu. tam puan alanların sınavı iptal edilsin:dilcikar:

merhabalar:=) tühh ya böle bi grup olduğunu biraz geç gördüm:( bende paylaşım yapacak arkadaşım yok diyodum meğer gruplar kurulmuş:/ artık 2011 e hazırlanan olursa katılırım..

hilalcim çooook haklısın, bir çok insan puanı düşük gelmesede yaygara yapıyor, dilekçe gönderiyor.çalışmamış, düşük puan almış, sınavın iptal edilmesi işine gelecek tabi.
inşallah iptal edilmez. tamam puanım çok süper değil ama tüm kaynaklarımı attım, aradan 1 buçuk ay geçti. çoğu ezberler unutuldu. tam puan alanların sınavı iptal edilsin:dilcikar:

pikocum bu ay denedim hamile kaldım.darısı isteyenlerin başına.
millet hamile olduğumu öğrenince bir sürü şey söylemeye başladı..eee artık çalışmayı düşünmüyorsun demek 2. yi yaptığına göre diyorlar..valla düşünüyorum 2012 ye kadar bütün alımlara başvuracağım..olursa olur olmazsa 2012 de annemle olacağım inşallah babamda işi bırakmış olur o zamana kadar..yardımcı olurlar..hem yaşım genç daha neden bu kadar takıyorlarsa..-tatlicadiarzu-ben takmıyorum onlara ne oluyor bilmemkaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız beni bi ara gelip yazmıştım
Sınavdan sonra toparlanmam pek kolay olmadı hayatla bağlantımı kestim sınav sonrası yorumlarınıza kadar okuyamadım açıkçası gerilerde kalmış ama merak ettiğim bi kaç arkadaş vardı onların puanlarına bakındım
ececik tebrik ederim puanın süper
ohcanımadeysin eğer nasipte varsa bir şekilde oluyo zaten sende benim gibi beklediğinin altında kalmışsın üzülme hakkımızda hayırlısı
patiska tebrik ederim
pikolata bölüm işletmeydi diye hatırlıyorum ? Benimde puan 80.29 memurlar net moral bozmaktan fazlasını yapıyor bence rakip elemek psikoloji bozmak için ellerinden geleni artlarına koymuyor bazıları sinir bozucu bi yer
Sınav bence kolaydı benim çok korktuğum bişey vardı oda aşırı panik yapıp hata yapmaktı buda başıma geldi
Bende panik 1 hafta öncesinden başladı sınava girceğimiz günün gecesinde rahatsızlandım acile kaldırıldım sabah hastahaneden sınav yerine gittim sınav esnasında da bi sürü abuk sabuk şeyle karşılaştım
Tam arkamdaki pencere bozuktu rüzgardan çarptı durdu ses eksik olmadı türkçede odaklanamadım bi ara arkama yaslandım omzuma çarptı canım yandı sınav çıkışında farkettimki kanamış yine iyi dayanmışım
Gözetmenler pencerenin farkında vardı ama gerzek bi yöntem denediler poşetle kapatmaya çalıştılar çatır çatır sesleri tahmin edersiniz tepki verince bıraktılar
Kimliğimi kontrol ederken birisi kalemtraşımı düşürdü kalemin biri bitti diğerini sınava gelirken almıştık kağıda değdikçe kömür gibi kaldı silinmedi diğer kaleme döndüm matematik sorularıyla o kalemle uğraştım :(
Aptal okuma hatalarım oldu tarihten bi kaç soruda da yok bu kadar kolay değildir deyip derine dalmalarım :S
Belki bahane gibi gelicek kendi aileme bile öyle geldi daha çok çalışsaydın diyenler oldu çalıştığım zamanı düşündükçe dahası nasıl olurdu diye düşünemiyorum bile
Emeğimin karşılığını alamadığım bi sınavdı cidden sınav psikolojisi diye bişey varmış yüzüme çarpa çarpa öğrendim dershanede sınava girince kalıyorum diyenlere yok ya öyle şey olmaz derdim bal gibide oluyomuş :S
Sonuç olarak bu puan geldi bölüm işletme 4.atamada atanırsın diyende var hiç ümitlenme diyende bilmiyorum sonumu iptal söylentilerinide korkuyla takip ediyorum aynı çileyi çekmek ders çalışmak istemiyorum
Neyse ben çok dertlenmişim okuyan herkese gösterdiği sabır için teşekkürler görüşmek üzere :)

Back