Herkese merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız beni bi ara gelip yazmıştım
Sınavdan sonra toparlanmam pek kolay olmadı hayatla bağlantımı kestim sınav sonrası yorumlarınıza kadar okuyamadım açıkçası gerilerde kalmış ama merak ettiğim bi kaç arkadaş vardı onların puanlarına bakındım
ececik tebrik ederim puanın süper
ohcanımadeysin eğer nasipte varsa bir şekilde oluyo zaten sende benim gibi beklediğinin altında kalmışsın üzülme hakkımızda hayırlısı
patiska tebrik ederim
pikolata bölüm işletmeydi diye hatırlıyorum ? Benimde puan 80.29 memurlar net moral bozmaktan fazlasını yapıyor bence rakip elemek psikoloji bozmak için ellerinden geleni artlarına koymuyor bazıları sinir bozucu bi yer
Sınav bence kolaydı benim çok korktuğum bişey vardı oda aşırı panik yapıp hata yapmaktı buda başıma geldi
Bende panik 1 hafta öncesinden başladı sınava girceğimiz günün gecesinde rahatsızlandım acile kaldırıldım sabah hastahaneden sınav yerine gittim sınav esnasında da bi sürü abuk sabuk şeyle karşılaştım
Tam arkamdaki pencere bozuktu rüzgardan çarptı durdu ses eksik olmadı türkçede odaklanamadım bi ara arkama yaslandım omzuma çarptı canım yandı sınav çıkışında farkettimki kanamış yine iyi dayanmışım
Gözetmenler pencerenin farkında vardı ama gerzek bi yöntem denediler poşetle kapatmaya çalıştılar çatır çatır sesleri tahmin edersiniz tepki verince bıraktılar
Kimliğimi kontrol ederken birisi kalemtraşımı düşürdü kalemin biri bitti diğerini sınava gelirken almıştık kağıda değdikçe kömür gibi kaldı silinmedi diğer kaleme döndüm matematik sorularıyla o kalemle uğraştım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aptal okuma hatalarım oldu tarihten bi kaç soruda da yok bu kadar kolay değildir deyip derine dalmalarım :S
Belki bahane gibi gelicek kendi aileme bile öyle geldi daha çok çalışsaydın diyenler oldu çalıştığım zamanı düşündükçe dahası nasıl olurdu diye düşünemiyorum bile
Emeğimin karşılığını alamadığım bi sınavdı cidden sınav psikolojisi diye bişey varmış yüzüme çarpa çarpa öğrendim dershanede sınava girince kalıyorum diyenlere yok ya öyle şey olmaz derdim bal gibide oluyomuş :S
Sonuç olarak bu puan geldi bölüm işletme 4.atamada atanırsın diyende var hiç ümitlenme diyende bilmiyorum sonumu iptal söylentilerinide korkuyla takip ediyorum aynı çileyi çekmek ders çalışmak istemiyorum
Neyse ben çok dertlenmişim okuyan herkese gösterdiği sabır için teşekkürler görüşmek üzere :)