- Konu Sahibi Pimpirikli
- #10.081
kimler hamile oy oyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınava çalışıp çalışmamakla alakası yok, ne demek az alanlar yaygara yapıyor, haksızlık varsa iptal edilsin.
işte bende bunu diyorum..Dershanede 60'ın altında alan 12 tane arkadaşım vardı hepside sınavın iptali konusunda mail göndermeye devam edenlerden genelleme yapmak için söylemedim ama olanıda bu
Sınavdan istediği puanı alan kişilerin tekrar sınava girmek zorunda bırakılması haksızlık değilmi ?
Sınavın üzerinden 7 hafta geçti neden tekrar ders çalışmak zorunda olayım diğer sınavda bu puanı alabileceğimin garantisi verilebilirmi bana ?
1 puan düşük alırsam benim hakkım ne olacak ?
Şimdi çalışan yine aynısını yaparda dersiniz kusura bakmayında yok öyle birşey böyle bi sınavdan kalan hayal kırıklığı ruh hali o kadar ders çalışmanın üstüne bu belirsizlikle başka sınava girmek aynı sonucu alacağımı garantilemez
Yapılacak şey belli haksızlık varsa bu haksızlığı yaratanlar tespit edilmeli onlara yaptırım uygulanmalı hakkıyla çalışıp emek verenlere değil
Onuda beceremezler ya neyse
peki nasıl ayırt edilecek bazı uyanıklarda dikkat çekmesin diye 1-2 yanlış bile yapmış olabilir.ne olucak hakkıyla iyi yapmış birini nasıl ayırt edecekler.bende çalışrım üstelik 4 netim eksik geldi ama adalet istiyorum
patiska sınavda full çekenler buzdağının görünen kısmı birde görünmeyen kısmı var akıllı olupta boş bırakanlar ya da 5 10 tane yanlış yapanlar bunların hepsini bulmak mümkünmü bende kpssye girdim ve yüksak puan alamadım ama önümüzdeki sene için düşünüyorum bizim sıralamaya baktım aman alahım 95 90lar havada uçuşuyo önümüzdeki sene hazırlanıp gircem ama bunlar benim önüme taş olacaklar. Kopya çekenlerin hepsinin tespiti mümkün değil hem sınavdan yüksek alanlar düşük alacakta düşük alanlar yüksekmi alacak?