• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Dershanede 60'ın altında alan 12 tane arkadaşım vardı hepside sınavın iptali konusunda mail göndermeye devam edenlerden genelleme yapmak için söylemedim ama olanıda bu
Sınavdan istediği puanı alan kişilerin tekrar sınava girmek zorunda bırakılması haksızlık değilmi ?
Sınavın üzerinden 7 hafta geçti neden tekrar ders çalışmak zorunda olayım diğer sınavda bu puanı alabileceğimin garantisi verilebilirmi bana ?
1 puan düşük alırsam benim hakkım ne olacak ?
Şimdi çalışan yine aynısını yaparda dersiniz kusura bakmayında yok öyle birşey böyle bi sınavdan kalan hayal kırıklığı ruh hali o kadar ders çalışmanın üstüne bu belirsizlikle başka sınava girmek aynı sonucu alacağımı garantilemez
Yapılacak şey belli haksızlık varsa bu haksızlığı yaratanlar tespit edilmeli onlara yaptırım uygulanmalı hakkıyla çalışıp emek verenlere değil
Onuda beceremezler ya neyse

sınava çalışıp çalışmamakla alakası yok, ne demek az alanlar yaygara yapıyor, haksızlık varsa iptal edilsin.

canım piko ve ben o anlamda demedik
60 alanlar bile iptal edilsin diyor..
biz diyoruzki emeğinin ahkkıyla 90 üstü alanlara ayıp olmazmı bu sefer
puanların bu kadar düşük olmasının nedeni tam puanların çok olması..kopya çektikleri kesinleşirse iptal edilsin tekrar hesaplansın bak puanlar yükseliyormu yükselmiyormu..hem böylece milletin emeği zayi olmaz..

Dershanede 60'ın altında alan 12 tane arkadaşım vardı hepside sınavın iptali konusunda mail göndermeye devam edenlerden genelleme yapmak için söylemedim ama olanıda bu
Sınavdan istediği puanı alan kişilerin tekrar sınava girmek zorunda bırakılması haksızlık değilmi ?
Sınavın üzerinden 7 hafta geçti neden tekrar ders çalışmak zorunda olayım diğer sınavda bu puanı alabileceğimin garantisi verilebilirmi bana ?
1 puan düşük alırsam benim hakkım ne olacak ?
Şimdi çalışan yine aynısını yaparda dersiniz kusura bakmayında yok öyle birşey böyle bi sınavdan kalan hayal kırıklığı ruh hali o kadar ders çalışmanın üstüne bu belirsizlikle başka sınava girmek aynı sonucu alacağımı garantilemez
Yapılacak şey belli haksızlık varsa bu haksızlığı yaratanlar tespit edilmeli onlara yaptırım uygulanmalı hakkıyla çalışıp emek verenlere değil
Onuda beceremezler ya neyse
işte bende bunu diyorum..
iptal edilmesini isteyenler genel olarak düşük alanlar çünkü onların kaybedeceği birşey yok,iptal olur tekrar hazırlanırlar ya yine düşük gelir yada yüksek alırlar..onlar 2. ihtimal üstünde yoğunlaştıkları için iptal edilmesini istiyorlar..ben hiç duymadım daha güzel bir puan alıpta iptal olsun diyen..onlar aksine korkuyorlar iptal edilirse diye..
onlarda gerekli mercilere iptal edilmesin emeklerimiz boşa gitmesin,kopya çekenlerin iptal olsun tekrar hesaplansın diyopr.

Hilalciimmm canım hayırlı olsun, çok rahat çok huzurlu bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.....

sınav meselesine gelince herkesi ama herkesi vicdanını dinlemeye davet ediyorum... soruları sızdıranları da , sadece düşük puan aldığı için iptal edilsin diyenleri de...
aylarca çalıştık, stres yaşadık,emek ve para harcadık...
ben şu anda sağ kolumla, bir bardak kaldırırken bile acı çekiyorum. boyun düzleşmesi dedi doktor. mesleğimi sordu, çalışmadığımı,temmuzda kpssye girdiğimi ve inşallah sonunda atanacağımı söyledim. çok çalıştığın boyun filminden de belli zaten dedi. ileri bi safha ve ciddi acı çekiyorum....
Şimdi bu sınav tümden iptal edilirse benim hakkım ne olacak?
ortada bir haksızlık var evet ama bunun çözümü sınavı iptal etmek değil. bulup çıkarsınlar kimler olduğunu ve gereğini yapsınlar...
sanıyor musunuz ki bunu yapanlar belirlenmeden sınav yenilenirse sorular aynı şekilde servis edilmeyecek o insan müsvettelerine? ama bu sefer uyanık davranacaklar ve 3-4 boş ya da yanlış yapıp dikkat çekmeyecekler. o zaman bakalım iptal edilsin diye dilekçeler gönderenler neyin arkasına saklanacaklar!
halbuki birlik olunsaydı ve o kişiler bulunup sınavları iptal edilsin diye olsaydı bu kadar yaygara şimdiye kadar çoktan sonuca varmış olunurdu... haksızlık büyük ölçüde ortadan kalkacağı için puanlarımız da yükselirdi.
ama kendi çevremden de görüyorum yapmış 50-55 net iptal edilsin diye bağırıyo! yahu sen zaten sorular çalınmamış da olsa, son yılların en zor sınavı da olsa, soruların puanları cidden yükselmiş de olsa zaten bişe yapamayacaktın bu netlerle... neyin feryadı bu?

benimde 85 netim var iyi degil zaman problemim oldu ama eger gerçekten sorular birilerinin eline geçtiyse bu sınav iptal olmalı,çalışan yüksek puan alan arkaşlar bundan niye çekiniyo anlamış degilim
sonuçta herkesin hakkı yendi bu böyle,bence sınav iptal olmayacak ama en azından kopyacaların iptal olsa

ben sınavdan 80 aldım..92 netim var..benimde sınav yenilenirse bu puanı alabilceği yada lamayacağım belirsiz..belkde 75 e kadar düşecek..zaten doğurmak üzereyim 1 ayım kaldı..belkide sınava ameliyatlı giricem ve çalışamıycam bile..ama yinede risk alıp girmek istiyorum..çünkü standart sapmadan dolayı mağdur oldu..vede sıralamamız çok düştü..neden soru çalanları ödüllendirleim ki..onlar asla ele geçmezler..

peki nasıl ayırt edilecek bazı uyanıklarda dikkat çekmesin diye 1-2 yanlış bile yapmış olabilir.ne olucak hakkıyla iyi yapmış birini nasıl ayırt edecekler.bende çalışrım üstelik 4 netim eksik geldi ama adalet istiyorum

peki nasıl ayırt edilecek bazı uyanıklarda dikkat çekmesin diye 1-2 yanlış bile yapmış olabilir.ne olucak hakkıyla iyi yapmış birini nasıl ayırt edecekler.bende çalışrım üstelik 4 netim eksik geldi ama adalet istiyorum

canım herkes adalet istiyor..en yüksek alan 3000 kişi incelemeye alınmış.önceki yıllarda aldığı puanlar,nasıl hazırlandıkları birbirleriyle alakaları hepsi araştırılıyormuş..bir şekilde çıkar inşallah ortaya..

yine sorular aynı kişilerin eline geçecek kızlar emin olun... eğer bunu yapan belirlenmezse ve
kesinlikle bu sefer böyle salaklıkta yapmayacaklar tamamını doğru yapıp...

son habere göre bi mail adresinden dağıtılmış sorular. kimlere gönderilmiş çıkarsınlar ortaya. iptal etsinler sınavlarını ve puanlar yeniden hesaplansın. böylece standart sapmalar yeniden belirlensin vs vs...

patiska sınavda full çekenler buzdağının görünen kısmı birde görünmeyen kısmı var akıllı olupta boş bırakanlar ya da 5 10 tane yanlış yapanlar bunların hepsini bulmak mümkünmü bende kpssye girdim ve yüksak puan alamadım ama önümüzdeki sene için düşünüyorum bizim sıralamaya baktım aman alahım 95 90lar havada uçuşuyo önümüzdeki sene hazırlanıp gircem ama bunlar benim önüme taş olacaklar. Kopya çekenlerin hepsinin tespiti mümkün değil hem sınavdan yüksek alanlar düşük alacakta düşük alanlar yüksekmi alacak?

patiska sınavda full çekenler buzdağının görünen kısmı birde görünmeyen kısmı var akıllı olupta boş bırakanlar ya da 5 10 tane yanlış yapanlar bunların hepsini bulmak mümkünmü bende kpssye girdim ve yüksak puan alamadım ama önümüzdeki sene için düşünüyorum bizim sıralamaya baktım aman alahım 95 90lar havada uçuşuyo önümüzdeki sene hazırlanıp gircem ama bunlar benim önüme taş olacaklar. Kopya çekenlerin hepsinin tespiti mümkün değil hem sınavdan yüksek alanlar düşük alacakta düşük alanlar yüksekmi alacak?

tatlım tabi ki hayır ama bu sınav stresini tekrar çekmek kolay şey değil. ayrıca tekrar yapılırsa da, seneye de sorular bi sürü kişiye verilecek.
sadece bu kez daha dikkatli olacaklar

Kızlar iptal mantıklı gözükmese bide şöyle bir durum var o tam yapanlar yüzünden standart sapma gelmedi bu yıl ve puanlar düşük geldi eğitimden sınav halbuki zordu.Bu yıl bize puanlar düşk gelince 2009 kpss puanı ile önümüze bir sürü insan geçti.Halbuki standart sapma olayı böyle olmasaydı yaptığımız netlerle bu yıl biz onların önünde olacaktık.Kopya çekenler ayıklansın bencede en güzeli bu ama hepsini ayıklamak ne kadar mümkün bazıları uyanıklık yapıp kendi bölümünden atanmasına yetecek kadar yapmış olabilir.Onları nasıl ayıklıcaklar orası ayrı bi soru işareti.Ayın 31 inde atamalr var kopyacılar atanacak,standart sapma yzüünden 2009 puanıyla önümüze geçen insanlar atanacak sonra bu kopyacılar bulunacak öğretmenlikleri iptal edilecek sonra puanlar tekrar hesaplanıp atama tekrar mı yapılacak yani saçma bi durum ortaya çıkıyor puanlar hesaplandığında belki biz biçok kişinin önüne geçicez 0.5 puan kaç kişinin önüne atıyor sonuçta seni istanbuldaki adam kalkmış şırnağa atanmış ee puanlar tekrar hesaplandı senin ataman iptal edildi hadi sen dön artık mı denilecek insanlara bu işin içinden nasıl çıkacaklar çok merak ediyorum doğrusu üstüste yanlış yapıyorlar

Bu seneki eğitimbilimleri 2009 dan zordu. Ona rağmen standart sapma düşük. Ben bu seneyi değilde önümüzdeki seneyi düşünüyorum memurlar. nete baktımda 95 ler havada uçuyo bizim bölümde. Bunların yarısı atandı diyelim diğerleri önümüzdeki sene ayağıma dolanacak. Allah o kopyacıların binkere belasını versin dinciyiz diye geçinirler hırsızlığında önünde giderler polislik sınavın çalanlarda bunlar değilmi zaten.Kesin ÖSYMnin içinde de var bunlardan ya benim havadan bi sürü yanlış geldi kaç arkadaşımında duydum benim gibi olan. Senede bi sınav yapıyolar ellerine yüzlerine bulaştırıyolar. Yeniden sınav olsada masumlara yazık ama bence bunlar bayağı soruları dağıttılar baksana yüzsülere 350 birinci. Bir kere daha söylüyorum kopyacılar şu mübarek ramaZan günü Allah sizi bildiği gibi yapsın onca insanın emeğiyle hakkıyla oynadınız.

evet en kötüsü de dindarız kisvesi altında hepimizden daha namuslu vs olduğunu iddia edenler bunları yapan... ama bu kul hakkına girer ve onların iki dünyada da yeri yok...

bende bugün onu diyordum memurlar neti bayağı didikledim..genel kanı iptal olacağı yönünde..çünkü anlaşılan sona yaklaşılmış..kopya değil soru sızdırma var olayda diye tümü iptal olabilir..acaba arasında ne kadar zaman olurki..bende dedim çalışmaya başlayayım.

hilalcim hayırlı olsun, çok sevindimopuyorumnanaktandarısı tüm isteyenlerin başına. iki bıcırık beraber büyür gider.
kronik unutkanseni hatırlıyorum, ne kadar güzel hazırlandığını da biliyorum. ben de sınavda inanılmaz stres yaptım. inanırmısın, heyecandan soruları yapamadım, kaydırdım vs. diyenlere içimden gülerdim. aman çalışmamış bahane yapıyor derdim. çünkü öss ye bile doğru düzgün çalışmadım, öylesine giridim. sınava hazırlanmak neymiş KPSS de gördüm. bu şekilde öss ye hazırlansaydım sonuç çok daha farklı olurdu. sınavda 91 net yaptım. normalde çok çok daha iyiydim. yapabileceğim en kötü neti yaptım. malesef sınav stresi denen şey gerçekten varmış. o kadar kendimi hazırladım. heyecan yok, kaybedeb ben olurum vs. diye kendimi sınava hazırladım ama nafile.

sınavın iptali çok tartışılıyor. ösym nin beceriksizliği yüzünden o kadar kişi madur olucak. hiç kimse çıkıpta bu kurumu tartışmıyor. bu sorular bu kişilerin eline nasıl ve kim tarafından verildi? böyle bir beceriksizlik olabilir mi? adam gibi sınav yapmayı bile beceremiyorlar.
soruları ele geçirenler çok rahat bulunur. suyun başındakiler tespit edilirse gerisi çorap söküğü gibi gelir. zaten mail yoluyla yayılmış. pdf formatında şifreli paylaşmışlar.

Back