- Konu Sahibi Pimpirikli
- #10.121
ertelendi yanlış bilmiyosam. düzeltin yanlışsa.
Evet, ileri bir tarihe ertelendi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ertelendi yanlış bilmiyosam. düzeltin yanlışsa.
Pikolata senin kuzenin aynısından bende de var yıl boyunca yan gelip yattı üstüne dalga geçti benimle bu kadar kasma diye 55 aldı şimdide sınav iptal olsun diye dua ediyorum hergün diyo neden 2 ayda zeka yüklemesimi yapıcaklar sana ne bekliyosunki dedim konuşmuyoruz 1 haftadır elimden gelen bu daha ağır bi tepki vermemek için zor tuttum kendimi verdiğim emeği harcadığım zamanı düşündükçe deliriyorum bu sınav hakkında atıp tutanları duyunca kan beynime sıçrıyor
Günlerdir evden dışarı çıkmadım bugün markete gidiyodum komşu yüzün asık hayırdır dedi annemde sınav iptali diye söylenti varya morali ondan bozuk dedi kadın demezmi aa bizde dua ediyoruz hergün oğlum 65 aldı oturup çalışsaydı dedim sadece
İçimden o an geçenleri bi ben bilirim klava:
Tamam çok yüksek bi puanım yok ama iptal falanda olmasın bi sürü plan yaptım ben ömrüm ilkokul çocuğu gibi kitaplarlamı biticek mafoldumben
hilalcim nasılsın? bebiş nasıl? ben evdeyim akşama kadar.boş vaktimin tadını miskinlik yaparak çıkartıyorum. ramazan da olunca pek dışarı çıkılmıyor. bizim düğün tarihide henüz belli değilbilmiyorumkismilebu aralar her şey belirsizkaydirigubbakcemile3
ayyy bende bir arkadaşımı anlatmak istiyorum..
çalışmadı,sınavdan çıktı beni aradı..moralim çok bozuktu süre sıkıntısı yaşadığım için..bir çok soruya bakma fırsatım bile olmadığı için..
bir ahkam kesmeler ayy çok kolaydı neyini yapamadın,keşke çalışsaymışım kesin çok yüksek bi puan alırdım çalışmadığıma üzüldüm dedi..
sonra annesiyle karşılaştık oda sordu nasıldı diye..bende bir tek matematik full ondan eminim bir sürü soruya bakma fırsatım bile olmadı süreyi yetiremedim dedim..
aaaa biz x le konuştukçok kolaymış çok güzel geçmiş..sorular çok kolaydı dedi dedi..
moralimi bozdular..sonra sonuçlar açıklandı aramıyor sormuyor ben aradım kaç aldın diye söylemiyor..
85 bekliyormuş (ki o kapasite onda yok çalışmadan asla alamaz)
65 almış çok üzgünmüş..hesaplamalar tutmamış..tamam hesap yanlış olsa bile 15-20 olmaz herhalde..
ben 78 deyince bozuldu bayağı..çok küçümsemişti beni kötü geçti deyince..eee tabi çocukta var demişti.
şimdi 2. ye hamile olduğumu annesi duyunca anneme demişki "demekki çalışmayı hiç düşünmüyor artık,2 çocuğa nasıl bakacak,hayatta çalışamaz "....sadece gülüyorum artık ya..insanlar kıskanınca nereden vurmaya çalışacağını şaşırıyor..komik ve basit oluyorlar..kendi aldığı puan ortada..
bebiş iyidir herhalde daha kendilerini göremedik..7. haftaya girmeyi bekliyorum ultrason için..kese belirginleşsin biraz..bende yatıp kalkıp duruyorum valla bişey yaptığım yok..
sen çok heyecanlısındır şimdi ne güzellboshayallersmilezemuszemus
aslında duygularım karışık. düğün tarihi belli olmadığı için heyecan henüz yok. sadece üzülüyorum aklıma geldikçe. ailemden ayrılıcam. yanlarına yeni döndüm ve bu sefer evlenip gidicem. gurbette olmak zor olucak benim için. hem aşkımla beraber olsam hem de ailemle:kedi: ne çok şey istiyorum.en iyisi hepimiz aynı evde yaşayalım
iptal olsun diye bağıranların çoğu aynı duurmda zaten canım...ama iyi cevap vermişsin :))))Pikolata senin kuzenin aynısından bende de var yıl boyunca yan gelip yattı üstüne dalga geçti benimle bu kadar kasma diye 55 aldı şimdide sınav iptal olsun diye dua ediyorum hergün diyo neden 2 ayda zeka yüklemesimi yapıcaklar sana ne bekliyosunki dedim konuşmuyoruz 1 haftadır elimden gelen bu daha ağır bi tepki vermemek için zor tuttum kendimi verdiğim emeği harcadığım zamanı düşündükçe deliriyorum bu sınav hakkında atıp tutanları duyunca kan beynime sıçrıyor
Günlerdir evden dışarı çıkmadım bugün markete gidiyodum komşu yüzün asık hayırdır dedi annemde sınav iptali diye söylenti varya morali ondan bozuk dedi kadın demezmi aa bizde dua ediyoruz hergün oğlum 65 aldı oturup çalışsaydı dedim sadece
İçimden o an geçenleri bi ben bilirim klava:
Tamam çok yüksek bi puanım yok ama iptal falanda olmasın bi sürü plan yaptım ben ömrüm ilkokul çocuğu gibi kitaplarlamı biticek mafoldumben
amaan insanlar konuşmak için konuşuyor. hele ki başarısız çocukları olan aileler başkasına laf söyleyince çocuklarını yücelttiklerini sanıyorlar sanırım...ayyy bende bir arkadaşımı anlatmak istiyorum..
çalışmadı,sınavdan çıktı beni aradı..moralim çok bozuktu süre sıkıntısı yaşadığım için..bir çok soruya bakma fırsatım bile olmadığı için..
bir ahkam kesmeler ayy çok kolaydı neyini yapamadın,keşke çalışsaymışım kesin çok yüksek bi puan alırdım çalışmadığıma üzüldüm dedi..
sonra annesiyle karşılaştık oda sordu nasıldı diye..bende bir tek matematik full ondan eminim bir sürü soruya bakma fırsatım bile olmadı süreyi yetiremedim dedim..
aaaa biz x le konuştukçok kolaymış çok güzel geçmiş..sorular çok kolaydı dedi dedi..
moralimi bozdular..sonra sonuçlar açıklandı aramıyor sormuyor ben aradım kaç aldın diye söylemiyor..
85 bekliyormuş (ki o kapasite onda yok çalışmadan asla alamaz)
65 almış çok üzgünmüş..hesaplamalar tutmamış..tamam hesap yanlış olsa bile 15-20 eksik olmaz herhalde..
ben 78 deyince bozuldu bayağı..çok küçümsemişti beni kötü geçti deyince..eee tabi çocukta var demişti.
şimdi 2. ye hamile olduğumu annesi duyunca anneme demişki "demekki çalışmayı hiç düşünmüyor artık,2 çocuğa nasıl bakacak,hayatta çalışamaz "....sadece gülüyorum artık ya..insanlar kıskanınca nereden vurmaya çalışacağını şaşırıyor..komik ve basit oluyorlar..kendi aldığı puan ortada..