- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
- Konu Sahibi Pimpirikli
- #10.041
bu puanlarda 1 2 3 4 5 dıye bır suru puan varya bız hangısıne bakıcaz esımınkıne bakıyorum ama hangı puana bakmam lazımkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mesela istatistikçiyim bu sene ilk defa giriyorum alanım çok iyi 37 yalnız ben bu ingilizce sınavını bilmiyordum ilk gün bizim sınıfta dağıtmadılar ingilizceyi ben de herkesle birlikte çıktım gittim dağıtıcaz da demediler sonradan şoka girdim resmen. benim alan puanımla girceğim yerler hesaplanmamış bile alanda benden çok daha az neti olan arkadaşıma 83 gelmiş bana kesin 95 falan gelirdi. Nası söylemezler ingilizce var daha diye sinirimden gülüyorum artık. Daha önce girmediğimden bilmiyodum da of offff
nasıl yani ingilizce için ek ücret mi yatırmak gerekiyordu :S benim başvurumu söylediğim şekle göre okul müdürü yaptı sordu da bana yani şuna şuna gircen mi diye. ayrıca sonradan baktım giriş belgemde yabancı dil yazıyordu ay ben bilemedim bu işi bari seneye becerebilsem
kızlar geç oldu ama annemin yanındaydım o yüzden yazamadım...
86,5 geldi benim p3...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
ben de 2012 de girmek istiyorum da kpss ye istanbulda biryere atanmak cok mu zor yani memurlar.nette bir konu actım atanmayı gecmissin birde istanbul istiyorsun gibi ti ye almışlar..başka şehre gidemem ben ailemi bırakıp istanbul içi biyere atanmak bu kadar zorsa da hiç uğraşmayayım yani 100 falan mı almak gerekiyor kızlar?
sen memurlar nete bakma..nerde olumsuz karamsar konuşan varsa hepsi orada toplanmış..bazı semtlerinde talep olmadığı için 60 lara kadar düşmüş puanlar yeni baktım ben..