2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bu puanlarda 1 2 3 4 5 dıye bır suru puan varya bız hangısıne bakıcaz esımınkıne bakıyorum ama hangı puana bakmam lazımkı

walker canım bölümden bölüme değişmiyor da baktım mesela P1 in hesaplanmas %70 i genel yetenekten %30 u genel kültürden oluyor yani toplam netten ziyade P1 için genel yeteneğin yüksek olması yüksek getirecektir P1 i arkadaş ne için dedi bilmiyorm ama 91 nete 79 küsür demiş. benim P1 82 nete 80 küsür geldi.

ben mesela istatistikçiyim bu sene ilk defa giriyorum alanım çok iyi 37 yalnız ben bu ingilizce sınavını bilmiyordum ilk gün bizim sınıfta dağıtmadılar ingilizceyi ben de herkesle birlikte çıktım gittim dağıtıcaz da demediler sonradan şoka girdim resmen. benim alan puanımla girceğim yerler hesaplanmamış bile alanda benden çok daha az neti olan arkadaşıma 83 gelmiş bana kesin 95 falan gelirdi. Nası söylemezler ingilizce var daha diye :D:D sinirimden gülüyorum artık. Daha önce girmediğimden bilmiyodum da of offff

ben mesela istatistikçiyim bu sene ilk defa giriyorum alanım çok iyi 37 yalnız ben bu ingilizce sınavını bilmiyordum ilk gün bizim sınıfta dağıtmadılar ingilizceyi ben de herkesle birlikte çıktım gittim dağıtıcaz da demediler sonradan şoka girdim resmen. benim alan puanımla girceğim yerler hesaplanmamış bile alanda benden çok daha az neti olan arkadaşıma 83 gelmiş bana kesin 95 falan gelirdi. Nası söylemezler ingilizce var daha diye :D:D sinirimden gülüyorum artık. Daha önce girmediğimden bilmiyodum da of offff

her sınıfta dağıtmıyorlar o kitapçığı. sınav ücreti yatırırken ve başvuruyu yaparken ingilizce sınavına gireceğinizi belirtmediniz miakannehir

nasıl yani ingilizce için ek ücret mi yatırmak gerekiyordu :S benim başvurumu söylediğim şekle göre okul müdürü yaptı sordu da bana yani şuna şuna gircen mi diye. ayrıca sonradan baktım giriş belgemde yabancı dil yazıyordu :( ay ben bilemedim bu işi bari seneye becerebilsem :D

nasıl yani ingilizce için ek ücret mi yatırmak gerekiyordu :S benim başvurumu söylediğim şekle göre okul müdürü yaptı sordu da bana yani şuna şuna gircen mi diye. ayrıca sonradan baktım giriş belgemde yabancı dil yazıyordu :( ay ben bilemedim bu işi bari seneye becerebilsem :D

başvuru yapmadığımdan bilemiyorum . ben ayrı oturum olabilir düşüncesiyle yazmıştım para mevzunu.

ben ingilizce sınavı girmeyeceğim halde bende de yabancı dil bölümü yazılıydı.kafamçokkarıştı

sınava ilk girdiğim yıl gözetmenler sormuştu yabancı dil sınavına girecek olup olmadığını,benim bulunduğum sınıfta kimse girmemişti. sınıfları onlara göre ayarlıyorlar sanırım. bu yıl kimse sormadı.bilmiyorumkismile

kızlar geç oldu ama annemin yanındaydım o yüzden yazamadım...
86,5 geldi benim p3...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...

ecesu,fatoş, nerelerdesiniz kızlar siz kaç aldınız..bi söylemeyn siz kaldınız..merak ediyorum sizi..nasıl geçti nasıl geldi..

Arkadaşlar, umarım güzel yerlere atanırsınız...kaydirigubbakcemile5
Ben denemek için girmiştim bu sene, 74 geldi puanım ama benim netlerde de bir abukluk var...bilmiyorumkismile
benim için önemli değil ama hayatını bu sınava adayan insanlar için çok kötü bir durum...
hayırlısı olsun canlarım...
opuyorumnanaktan

benimde 78 yetmez istediğim yerlere..zaten son 3 ay sermiştim iyice böyle olacağı belliydi..
aman napayım hiç üzülemicem hakkımda hayırlısı...

ben de 2012 de girmek istiyorum da kpss ye istanbulda biryere atanmak cok mu zor yani memurlar.nette bir konu actım atanmayı gecmissin birde istanbul istiyorsun gibi ti ye almışlar..başka şehre gidemem ben ailemi bırakıp istanbul içi biyere atanmak bu kadar zorsa da hiç uğraşmayayım yani 100 falan mı almak gerekiyor kızlar?

ben de 2012 de girmek istiyorum da kpss ye istanbulda biryere atanmak cok mu zor yani memurlar.nette bir konu actım atanmayı gecmissin birde istanbul istiyorsun gibi ti ye almışlar..başka şehre gidemem ben ailemi bırakıp istanbul içi biyere atanmak bu kadar zorsa da hiç uğraşmayayım yani 100 falan mı almak gerekiyor kızlar?

sen memurlar nete bakma..nerde olumsuz karamsar konuşan varsa hepsi orada toplanmış..bazı semtlerinde talep olmadığı için 60 lara kadar düşmüş puanlar yeni baktım ben..

sen memurlar nete bakma..nerde olumsuz karamsar konuşan varsa hepsi orada toplanmış..bazı semtlerinde talep olmadığı için 60 lara kadar düşmüş puanlar yeni baktım ben..

gerçekten öyle biz yıllardır çalışıyoruz kazanamıyoruz falan modundalar..tamam belki zor ama herkes dener şansını..teşekkürler ohcanımadeysin rumuz süpermişsempatiksalakcinni

patatesalatasi, istanbul bir çok ile göre düşük kapatıyor, burada yaşamak zor olduğu için insanlar aşırı talep etmiyorlar, öyle üniversite tercihleri gibi olmuyor. biraz da kısmet işi bazen bakıyorsun kimse gitmez dediğin yer acayip yüksek puanla kapanıyor bazen iyi bir yer düşük geliyor, özellikle 1-3 kişi alan kurumların ne olacağını kestiremiyorsun. Allah gönlüne göre versin inşallah. ohcanımadeysin doğru söylemiş, memurlarnete bakma sen, boş insan çok orada insanların moralini bozup dalga geçiyorlar.

merhaba kızlar
hilalcim tatildeydim şimdide ankarada annemlerdeyim yazamadım
72 puan geldi bana netlerimde hesaplamamdan düşük çıktı
artık memurluk hayal oldu bir dahada hazırlanmam
hilal senin puanında iyi bana göre
ececik tebrik ederim canım
patiska seninde puanın güzelmiş senide tebrik ediyorum
yazılanları tam okuyamadım kaçırdıklarım olabilir birazdan göz atacam

fatoşcum nedenhayal olsun neden karamsarlığa düşüyorsunki..bir daha hazırlanamam diye...
ben mi çok rahatım bilmiyorum ama ben hayata olumsuz bakmıyorum ya..
Allaha şükür sağlığımız yerinde,mutlu bir ailem var..Allah başka sıkıntı dert vermesin..istedikten sonra olacağına inanıyorum ben..hatta şu aralar 2011 a grubumu 2012 b grubumu onun kararını vermekle meşgulüm..üstelik 2. çocuğu düşünüyorum..bu sene şartları pek zorlamdım.kopukluk oldu çalışmalarımda düzene girmedi hiç..ama bir dahkine hazırlanırken annemi yanımdan ayırmayacağım..
niyetine girelimde olursa hayırlısı..
ama karamsar oldukça zaten baştan yenilgiyi kabul ediyoruz.

Back