- Konu Sahibi Pimpirikli
-
ben de kayıt oldum kursa canım ama daha başlamadı.bence imkanın varsa gitmelisin.ben de evde hazırlandım olmadı evde düzenli olmuyo.tabi yapan yapıyo ama ben yapamadım
arkadaşlar bende başlayacagım kursa gitmek istiyorum acaba kurs fiyatları nsıl ve ne zaman başlayack bilgilendirirmisiniz teşekkürler
bu arada önlisans olarak girecegim
arkadaşlar bende başlayacagım kursa gitmek istiyorum acaba kurs fiyatları nsıl ve ne zaman başlayack bilgilendirirmisiniz teşekkürler
merhaba canim sanirim sen izmitteki kurslari arastirmissin. en iyi kurslar hangileri bi fikir olustu mu sende?canım ben bir yerle görüştüm 10 ekimde başlıyormuş. fiyatlar da 1.000 1.500 arasında değişiyor kursa göre. ama önlisans lisans arasında fark var mı bilmiyorum. bu arada hangi kursa gitmeyi düşünüyorsun ben de izmitteyim
Günaydın herkese ... Kalktım evi toparladım ve şimdi derse oturuyorum ...
bu haftaki hedefim öğrenme koousunu iyice halletmek ....
bu kadarmı diyecekiniz yetipte artıyor vallahi ....[/QUOTE
tatlım benım nekadare hızlıısn senoyle erkenden kalkmıs evını de toplamısss ohh valla.bende hafta sonu baya hastaydım ama yıne calıstım bugun okuldada planlarla ugrastım calısmadm bırazdan baslıcam calısmaya.sayfa 60dayım daha sankı hıc ılerlemıyomusum gıbı gelıo yaaasenağlama
özge kız paralatma kendini :)))) kalk çalış olmuyo böle sen eski ve inatçı üyelerdensin ... nerde o 1-2 ay önceki özgenin azmii kazanacaz nidaları !!!!
bu hafta senden çok iyi bir terformans bekliyorum takipteyim haberin olsun...
takip ettim sizi ama çalışmayaınca yazmadım falan filan bunları bir kenara bırakıyorsun ve günklük girip yazıyorsun...
ki böylelikle bizde seni çalışmadığın zamanlarda dürtüklüyoruz ...
merhaba canim sanirim sen izmitteki kurslari arastirmissin. en iyi kurslar hangileri bi fikir olustu mu sende?
özge kız paralatma kendini :)))) kalk çalış olmuyo böle sen eski ve inatçı üyelerdensin ... nerde o 1-2 ay önceki özgenin azmii kazanacaz nidaları !!!!
bu hafta senden çok iyi bir terformans bekliyorum takipteyim haberin olsun...
takip ettim sizi ama çalışmayaınca yazmadım falan filan bunları bir kenara bırakıyorsun ve günklük girip yazıyorsun...
ki böylelikle bizde seni çalışmadığın zamanlarda dürtüklüyoruz ...
Diğerlerini bilmem ama ben burdayım başakcım :))
evet canım araştırdım biraz. dersium geçen sene çok iyiymiş ama sahibi değişmiş bu sene nasıl olur bilemiyorum. aslında dersiuma gidecektim kararlıydım evime de yakın ama bunu duyunca vazgeçtim. komşumuz femi tavsiye etti. femin kpss si bu sene yeni açıldı ilk senesi diye güvenemiyorum. bir de yediiklim açıldı bu sene. başka illerde yediiklim çok tutuluyor ama işte o da yeni açıldı. sen gidecek misin kursa?? hangisine gitmeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?