2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben de kayıt oldum kursa canım ama daha başlamadı.bence imkanın varsa gitmelisin.ben de evde hazırlandım olmadı evde düzenli olmuyo.tabi yapan yapıyo ama ben yapamadım

çok teşekkürler canıma.s. ben de geçen sene kursa gitmeden yapabilirim demiştim ama olmadı:( bu sene de düğün hazırlıkları falan var aileme sürekli masraf çıkarmak istemiyorum onun için kurs konusunda hala karar veremedim. biraz sonra çalışmaya başlıyorum bakalım eğer verimli çalışamazsam gidicem mecburen kursa. allah yardımcımız olsun. aminnn :)))

a.s.Slm kızlar, bugün 9 da kalktım, tarihin ilk konusunu okuyarak tekrar ettim 1 saat falan, sonra kahvaltı falan yaptım biraz da tv izledim:kedi: 2 saat falan daha geçti, 12 den sonra da türkçeden soru çözdüm paragrafla ilgili, bu hafta türkçe matematik ve tarih çalışıcam, tarihi özet çıkararak tekrar edicem, türkçe ve mat de de not almam gereken kısımları not alırım, belli bi program yapmadım, kendi aklımda günlük olarak belirlemeyi düşünüyoruma.s Çalışan herkese kolay gelsin, ben şimdi türkçe soru çözümüyle devam ediyorum:nazar:

arkadaşlar bende başlayacagım kursa gitmek istiyorum acaba kurs fiyatları nsıl ve ne zaman başlayack bilgilendirirmisiniz teşekkürler

arkadaşlar bende başlayacagım kursa gitmek istiyorum acaba kurs fiyatları nsıl ve ne zaman başlayack bilgilendirirmisiniz teşekkürler

Canım ben dersaneye 900 e kaydoldum, 12 ay taksit yaptılar yani bi aya 75 düşüyo, ama 850 800 ve 700 e de dersaneler var burda, genlde önümüzdeki hafta başlıyo dersler, ama benimki 2 hafta sonra başlıycak.

bende 2010 da lisans olarak gircem kpss ye ihtiyacın kpss setini aldım ama daha gelmidi gelince hemen başlıyacağım inşallah artık hep evde olduğum için dershaneye gitmeyi düşünmüyorum çalışacak çok vktim var ama hamileyim martta doğum olacak o zamana kadar konuları tamammen oturtmayı düşünüyoyorum inşallah düşündüğüm gibi olurda çalışırım bu sene çok azimliyim özel sektörün zorluklarını görünce tek yolun kpss den geçtiğini anladım bende hergün bir dersle ilgili konu çalışmayı düşünüyorum sözel dersleride mutlaka özet çıkararak çalışacağım kitaplarım bugün yarın gelir o zaman programımı yazarım ve aranıza katılırım başarılar

canım ben bir yerle görüştüm 10 ekimde başlıyormuş. fiyatlar da 1.000 1.500 arasında değişiyor kursa göre. ama önlisans lisans arasında fark var mı bilmiyorum. bu arada hangi kursa gitmeyi düşünüyorsun ben de izmitteyim

canım ben bir yerle görüştüm 10 ekimde başlıyormuş. fiyatlar da 1.000 1.500 arasında değişiyor kursa göre. ama önlisans lisans arasında fark var mı bilmiyorum. bu arada hangi kursa gitmeyi düşünüyorsun ben de izmitteyim
merhaba canim sanirim sen izmitteki kurslari arastirmissin. en iyi kurslar hangileri bi fikir olustu mu sende?

Günaydın herkese ... Kalktım evi toparladım ve şimdi derse oturuyorum ...
bu haftaki hedefim öğrenme koousunu iyice halletmek ....
bu kadarmı diyecekiniz yetipte artıyor vallahi ....[/QUOTE

tatlım benım nekadare hızlıısn senoyle erkenden kalkmıs evını de toplamısss ohh valla.bende hafta sonu baya hastaydım ama yıne calıstım bugun okuldada planlarla ugrastım calısmadm bırazdan baslıcam calısmaya.sayfa 60dayım daha sankı hıc ılerlemıyomusum gıbı gelıo yaaasenağlama

özge kız paralatma kendini :)))) kalk çalış olmuyo böle sen eski ve inatçı üyelerdensin ... nerde o 1-2 ay önceki özgenin azmii kazanacaz nidaları !!!!
bu hafta senden çok iyi bir terformans bekliyorum takipteyim haberin olsun...
takip ettim sizi ama çalışmayaınca yazmadım falan filan bunları bir kenara bırakıyorsun ve günklük girip yazıyorsun...
ki böylelikle bizde seni çalışmadığın zamanlarda dürtüklüyoruz ...

canım benım sen nerelrdesın valla bıtıyo senın öğrenme ne guzelllsenağlama

merhaba canim sanirim sen izmitteki kurslari arastirmissin. en iyi kurslar hangileri bi fikir olustu mu sende?

evet canım araştırdım biraz. dersium geçen sene çok iyiymiş ama sahibi değişmiş bu sene nasıl olur bilemiyorum. aslında dersiuma gidecektim kararlıydım evime de yakın ama bunu duyunca vazgeçtim. komşumuz femi tavsiye etti. femin kpss si bu sene yeni açıldı ilk senesi diye güvenemiyorum. bir de yediiklim açıldı bu sene. başka illerde yediiklim çok tutuluyor ama işte o da yeni açıldı. sen gidecek misin kursa?? hangisine gitmeyi düşünüyorsun?

özge kız paralatma kendini :)))) kalk çalış olmuyo böle sen eski ve inatçı üyelerdensin ... nerde o 1-2 ay önceki özgenin azmii kazanacaz nidaları !!!!
bu hafta senden çok iyi bir terformans bekliyorum takipteyim haberin olsun...
takip ettim sizi ama çalışmayaınca yazmadım falan filan bunları bir kenara bırakıyorsun ve günklük girip yazıyorsun...
ki böylelikle bizde seni çalışmadığın zamanlarda dürtüklüyoruz ...

Tamam canım tamam :) geldim her akşam yazmaya çalışıcam, çalışsam da çalışmasam da.. Ama ben haftalık plan yapamıorum onu anladım, yaptığım plandan fazlasını çalışamıorum çünkü, yapamayınca da kötü hissediyorum.. Bugün yaptım kendimce çalışmamı.. Oran orantıyı bitirdim, denklem konusuna başladım.. Denklme konusunu bitirip testleri halledince 2. kitabımı da bitirmiş olucam alkisalkisalkis artık bakalım napcaz gelecek günlerde.. Hadi yarın görüşmek üzereeeee :1hug:

yenı gelen arkadslar hepınız hosgeldızn yenı yenı arkadslar göruyorum bızım eskı üyelerımız nereye kayboldular kızlarrrrrr nerelrdesınzzz

öğrenme psıkolojısınden özetıme devam edıyorum (CANANCIM SAYFA 62DEYIM) sen hangı konudasın fıstıkk

JARED VE MELDAFSAR arkdaşlara çook teş ediyorum.. bilgi için ..artık hem iş hem ders allah yardım etsin bide gel evde uğraş işim zor konsantre oluruz işalh.benm gibi olan herkese allah kolaylıklar versin başarırız umarım...

:) iyiyim canım,kendime ders notu hazılıorum netten :) işe gidip geldikten sonra çok zor oluo dersin başına oturmak ama zorluorum kendimi.. Şimdi de ufak bi boşluk buldum bari hazırlık yapiim dedim :) sen nasılsın? nasıl gidio iş? alışabildin mi?

evet canım araştırdım biraz. dersium geçen sene çok iyiymiş ama sahibi değişmiş bu sene nasıl olur bilemiyorum. aslında dersiuma gidecektim kararlıydım evime de yakın ama bunu duyunca vazgeçtim. komşumuz femi tavsiye etti. femin kpss si bu sene yeni açıldı ilk senesi diye güvenemiyorum. bir de yediiklim açıldı bu sene. başka illerde yediiklim çok tutuluyor ama işte o da yeni açıldı. sen gidecek misin kursa?? hangisine gitmeyi düşünüyorsun?

bende fem e yazıldım canım iyi diye duydum.tabi şube şube farkeder mi bilmiyorum tabi.

Back