2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bende çok kararsızım acaba başlasam mı çalışmaya diye.
bankadan haber bekliyorum,ona umut bağladığım için bakmıyorum.tarihim kötüdür.diğerlerinden soru çözmem bana yeter ama şu tarihe acaba ufaktan başlasam mı diyorum.arkadaşlarım üniwersiteye hazırlık kitaplarından çalış dedi tarihe.ewde yargının kpss seti war.iyice kararsızım ama içime de sinmiyor böyle boş oturmak...

merhaba canım Manısa da mısın?
bende Manısadayım hangı duzeyde gırıcen kpss ye..
henuz yenı yerlestık Manısa ya bız..
hedef dershanesıne gıdıcem nasıl bır bılgın var mı?:kedi:

Günaydın kızlar,
Başakcım canım bende dün iyi çalışamadım ve çok sinirliyim bu duruma.. Gene misafir geldi ve bu defa samimiyetim tam olmadığı için gidinde diyemedim :( Özellikle çat kapı gelen (samimi olmadan ) kişilere çok kızıyorum . belki uygun değilim belki evde yokum değilmi ! YOKKK ama canan kesin evdedir ders çalışıyor nasıl olsa !!! Birde bunu diyorlar ! Ders çalıştığın için evde olduğunu biliyorduk iyi yapmışız vallahi ..... !!!!!!! Diyecek söz bulamadım, oskara aday bir rolle gülen ev sahibini oynadım durdum ...
Saat 6 gibi deldiler 11 de gittiler saolsunlar. Daha otururlardı ama Allahtan yarın okul var diye eşim esnemeye başladı :)))

Planımda aksama yok ama ilerde olmama rağmen dahada ileri gidebilirdim .. Sağlık olsun

KIZLARR özellikle yeni katılan arkadaşlarım lütfen kendinize gelin ve planlarınızı uygulamak için gayret gösterin. Unutmayın bu sınav yata yata kazanılmıyor ....

Şimdi derse gidiyorum akşama görüşürüz ...

merhabalarr:) ben de sınava hazırlanıyorum nasıl çalışsam ne yapsam diye düşünürken yazını okudum evlendikten sonra ders çalışmak daha da zor oluyor bunu bir kere daha anlamış oldumm:bbo: ben de yazın evleniyorum inşallah ve bu sene artık kazanmak istiyorumm.. pazartesi başlıyorum inşallah çalışmaya. allah yardımcımız olsun kolay gelsin hepimizee :))

hangı duzeyde gırecegını belırtmemıssın canım..
kursa gıtmeyı dusunuyormusun?
hayır eger evde calısıcam dıyorsan sıkı bır maraton senı beklıyor..
yasam duzenını de goz onune alıp bır plan yapmanı tavsıye ederım..:olmaz:
kaynak olarak yargı data ıhtıyac nobel guvender yedııklım onerırım..
kolay gelsın :kedi:
baska bır sorun varsa severek cevaplarım..opuyorumnanaktan
lisans duzeyinde girecegim. kursa gitmeyi dusunmuyorum.evde bol bol vaktim var. yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim canima.s.a.s.

canım ben kendi kullandığım ve beğendiğim kitabı söyleyim bu kitapta önerilmişti bana. yargının kitabına çalışıyorum ben bide güvender var bende.
yine de sen bilirsin tabi.onları al konu konu çalış bol soru çöz.kolay gelsin
cok tesekkurler canim sanada kolay gelsina.s.a.s.

merhaba canım Manısa da mısın?
bende Manısadayım hangı duzeyde gırıcen kpss ye..
henuz yenı yerlestık Manısa ya bız..
hedef dershanesıne gıdıcem nasıl bır bılgın var mı?:kedi:

ewet canım manisadayım.hoşgeldiniz manisamıza buarada...
arkadaşlarım gidiyor öğretmenlik için hedef dershanesine canım we memnunlar hatta bana da gel dediler.kararsız olduğum için şuan beklemedeyim.
ben lisans düseyinde giricem ben canım...

selam bayanlar bnde önümzdeki kps sınavına gircem kısmet olursa aöf öğrencisiyim ama lise düzeyinde gircem sanırım.ve ben henüz hiç bir başlangıç yapmadım nasıl çalışıyosunz siz ben kursa filanda gidemicem malesef evde kendi imkanlarımızla nasıl başarıcaz iyi bi önerinz tavsiyelerinz varmı .mesela öss hazırlık kitabı var elimde bu işime yararmı yoksa özel bi kaynak kitapmı almalıyım lütfen yardım istiyorum bu konuda herkese başarılar şimdiden

ee arkadşlar kimse nin söylücek tavsiye ediceği bişey yokmu kursa gitmeden nasıl başarılabilr kimse bişey yazmıcakmı bi yarıdmcı olun bana lütfen ama!!!mafoldumben

ewet canım manisadayım.hoşgeldiniz manisamıza buarada...
arkadaşlarım gidiyor öğretmenlik için hedef dershanesine canım we memnunlar hatta bana da gel dediler.kararsız olduğum için şuan beklemedeyim.
ben lisans düseyinde giricem ben canım...

hosbulduk:kedi:
evıme cok yakın dershane bır kac kısıye de sordum hedefı tavsıye ettıler.
sende onaylayınca sevındım..zemuszemus
memnun oldum bu arada..opuyorumnanaktan

kızlarr günaydın nasılsınz.ben bıraz hastayım bogazlarım iltıhaplamıs art nezle ve grıp dün calıtım bıraz sonra yattım sımdıde kahvaltıdan sonra ılaclarımı içip baslıcamsenağlama

canancım sen neler yapıosn

çok güzel yaa saollun çok yardımcı oldunuz ilgili bayanlar şimdi şurda beren saatin poposu diye bi konu olsydı sayfa ful dolardı bi yardım istedik bi öneri istedik eğitim için faydalı bi iş için istemez olsaydım.. neyse ben çaresine bakarım siz saçma sapan konularda ukala profösörü oynamaya dewam edebilrsinz ha bu arada herkes üstüne alınmasın alınanalrda haklılar tabi bişi diyemem.

mamamiyacım mesela yediiklimin dergilerini alabilirsin çok güzel bir konu anlatımı var. arama motoruna yediiklim yazıp sitesinden istediğin düzeydeki dergilerinin açıklamalarına bakıp karar verebilirsin...

arkadaşlar kursa giden var mı aranızda? haftaya kurs başlıyor ve ben kararsızım halafisfisfis offf ne yapsam nasıl hazırlansam bilmiyorum geçen sene evde çalıştım 76 aldım kafayı yedirecek bu sınav bana sonundaaa-tatlicadiarzu-

ben de kayıt oldum kursa canım ama daha başlamadı.bence imkanın varsa gitmelisin.ben de evde hazırlandım olmadı evde düzenli olmuyo.tabi yapan yapıyo ama ben yapamadım

ee arkadşlar kimse nin söylücek tavsiye ediceği bişey yokmu kursa gitmeden nasıl başarılabilr kimse bişey yazmıcakmı bi yarıdmcı olun bana lütfen ama!!!mafoldumben

canım kursa gitmiceksen eğer evde düzenli ve planlı bi şekilde çalışmalısın.öss kitabı olur ama bence kpss lise düzeyi kitaplar var onlardan alsan daha iyi olur bence.konulara çalış bol bol soru çöz

Merhaba kızlaaaaar :))) ben geldimm, bu hafta neredeyse hiç giremedim yahu ama takip ettim sizleri.. kim ne yapmış baktım ama hiç çalışamadığım için yazamadım malesef :(( bütün hafta yattım resmen ama haftalık planımı bugün çok şükür:)) en son oran orantı+ test konusunu da hallettim ve şuanda bu haftayı tamamlamanın hazzını yaşıorum :) ay ne güzelmiş programını tamamlayabilmek :)) ama kuzenin düğününden dolayı yoğun bir program diildi ztn bu haftaki.. Bide alese 1 ay kaldı nerdeyse ben elimdeki kitapları bırakın bitirmeyi yarılayamadım bileee :(((

Desteğinize ve paralamanıza ihtiyacım var!! Programımı yarın yazıcam.. Görüşmek üzere kızancıklarım :)

herkese iyi geceler.ben de bu hafta pek verimli değildim açıkcası programda yapmamıştım zaten.2 gün önce yaptım onu da bitirdim.tarihten ilk türk devletlerinde kültür ve medeniyet.

bu hafta ise planım şöyle;
pazartesi
TC Tarihi 20.YY Başlarında Osmanlı Devleti
salı
COĞRAFYA Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri
çarşamba
VATANDAŞLIK
Anayasa Hukuku
perşembe
TÜRKÇE
Anlatım Bozuklukları
cuma
MATEMATıK
Temel Kavramlar
cumartesi-pazar
tekrar ve eksikler bol soru çözümü

salı

Slm kızlar, ben de bu hafta yazmasam da son bikaç gündür çalışıyorum, okul yeni başladığı için alışma süreci oldu ilk bi kaç gün pek çalışamadım; ama bugün itibariyle tarih, coğrafya ve vatandaşlık konularını yüzeysel de olsa bitirmiş oldum, yarından itibaren daha düzenli bi program yapıcam onu da sizle paylaşırım, dersanem de 2 hafta sonra başlıycak, şimdilik hepinize iyi geceler:içelim:

Merhaba kızlaaaaar :))) ben geldimm, bu hafta neredeyse hiç giremedim yahu ama takip ettim sizleri.. kim ne yapmış baktım ama hiç çalışamadığım için yazamadım malesef :(( bütün hafta yattım resmen ama haftalık planımı bugün çok şükür:)) en son oran orantı+ test konusunu da hallettim ve şuanda bu haftayı tamamlamanın hazzını yaşıorum :) ay ne güzelmiş programını tamamlayabilmek :)) ama kuzenin düğününden dolayı yoğun bir program diildi ztn bu haftaki.. Bide alese 1 ay kaldı nerdeyse ben elimdeki kitapları bırakın bitirmeyi yarılayamadım bileee :(((

Desteğinize ve paralamanıza ihtiyacım var!! Programımı yarın yazıcam.. Görüşmek üzere kızancıklarım :)

özge kız paralatma kendini :)))) kalk çalış olmuyo böle sen eski ve inatçı üyelerdensin ... nerde o 1-2 ay önceki özgenin azmii kazanacaz nidaları !!!!
bu hafta senden çok iyi bir terformans bekliyorum takipteyim haberin olsun...
takip ettim sizi ama çalışmayaınca yazmadım falan filan bunları bir kenara bırakıyorsun ve günklük girip yazıyorsun...
ki böylelikle bizde seni çalışmadığın zamanlarda dürtüklüyoruz ...

Günaydın herkese ... Kalktım evi toparladım ve şimdi derse oturuyorum ...
bu haftaki hedefim öğrenme koousunu iyice halletmek ....
bu kadarmı diyecekiniz yetipte artıyor vallahi ....

herkese günaydın.bende kalktım erkenden ama hiç halim yok.
yinede şimdi oturcam derse tarih çalışcam
akşam bildiririm raporu

Back