- Konu Sahibi Pimpirikli
Günaydın kızlar,
Başakcım canım bende dün iyi çalışamadım ve çok sinirliyim bu duruma.. Gene misafir geldi ve bu defa samimiyetim tam olmadığı için gidinde diyemedim
Özellikle çat kapı gelen (samimi olmadan ) kişilere çok kızıyorum . belki uygun değilim belki evde yokum değilmi ! YOKKK ama canan kesin evdedir ders çalışıyor nasıl olsa !!! Birde bunu diyorlar ! Ders çalıştığın için evde olduğunu biliyorduk iyi yapmışız vallahi ..... !!!!!!! Diyecek söz bulamadım, oskara aday bir rolle gülen ev sahibini oynadım durdum ...
Saat 6 gibi deldiler 11 de gittiler saolsunlar. Daha otururlardı ama Allahtan yarın okul var diye eşim esnemeye başladı :)))
Planımda aksama yok ama ilerde olmama rağmen dahada ileri gidebilirdim .. Sağlık olsun
KIZLARR özellikle yeni katılan arkadaşlarım lütfen kendinize gelin ve planlarınızı uygulamak için gayret gösterin. Unutmayın bu sınav yata yata kazanılmıyor ....
Şimdi derse gidiyorum akşama görüşürüz ...
Başakcım canım bende dün iyi çalışamadım ve çok sinirliyim bu duruma.. Gene misafir geldi ve bu defa samimiyetim tam olmadığı için gidinde diyemedim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Saat 6 gibi deldiler 11 de gittiler saolsunlar. Daha otururlardı ama Allahtan yarın okul var diye eşim esnemeye başladı :)))
Planımda aksama yok ama ilerde olmama rağmen dahada ileri gidebilirdim .. Sağlık olsun
KIZLARR özellikle yeni katılan arkadaşlarım lütfen kendinize gelin ve planlarınızı uygulamak için gayret gösterin. Unutmayın bu sınav yata yata kazanılmıyor ....
Şimdi derse gidiyorum akşama görüşürüz ...