dün hiç bir şey çalışmadım ... bunalımdaydım resmen ... yapamazsam olmazsa gene evde pineklersem millete ne diyeceğim bana güvenen kişilere ne diyeceğim gibi saçma düşünceler gene beynimi yokladı ve ben ağlama krizlerine girdim gene
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( ağladım ağladım ağladım durdum ....
eşim geldi gözler balon gibi ... ne oldu ses yok
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sarıldım gene ağlıyorum hiç durmadan ... en son bana dedi ki senin bu şekilde üzülmeni istemiyorum ben istemezsen girme sınava boşver diplomalı ev hanımı oursun tiyatro çalıştırırsın okulları kurslara gidersin dilecediğince gezer tozarsın ben seni böyle mutsuz görmeye dayanamıyorum dedi... ayy bir rahatladım bir rahatladım sormayın :)))
sanki bunalımımım geçti ve bugün daha rahatım :)) içimden ders çalışmak geliyor kendiliinden.. eşimin sözleri bu sınavın dünyanın sonu olmayacağını gösterdi bana sanki :)) kpss öcü gibiydi bende ... şimdi daha rahatım.. bugünde derse henüz bakmadım ama stres yapmanın lüzumu yok 24 saat benim canım isteyince otururum gece çalışmayı planlıyorum ... sabah 4 e kadar falan ... günümü doya doya yaşayacağım ve geceleri çalışacağım öğlene kadarda uyurum artık ... isafir geldi planım alksadı yok efendim ev işi yapmadım ev pismi temizlersem plan aksayacak gibi düşünceleri kovdum beynimden .. stressiz olmak işe yaradı...