2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

arkadaşlar bende başlayacagım kursa gitmek istiyorum acaba kurs fiyatları nsıl ve ne zaman başlayack bilgilendirirmisiniz teşekkürler

canım kurs fiyatları değişiyo.öğretmenliklerinki fazla biraz diğer normaller 800 850 falan.henüz kurslar başlamadı bakalım haber bekliyoruz.

bende 2010 da lisans olarak gircem kpss ye ihtiyacın kpss setini aldım ama daha gelmidi gelince hemen başlıyacağım inşallah artık hep evde olduğum için dershaneye gitmeyi düşünmüyorum çalışacak çok vktim var ama hamileyim martta doğum olacak o zamana kadar konuları tamammen oturtmayı düşünüyoyorum inşallah düşündüğüm gibi olurda çalışırım bu sene çok azimliyim özel sektörün zorluklarını görünce tek yolun kpss den geçtiğini anladım bende hergün bir dersle ilgili konu çalışmayı düşünüyorum sözel dersleride mutlaka özet çıkararak çalışacağım kitaplarım bugün yarın gelir o zaman programımı yazarım ve aranıza katılırım başarılar

canım bende bu yıl sınava gircem ve ben de şubat sonu doğum yapcam.dershaney de kayıt oldum.bu yıl azimliyim inş. olacak bebiş annye şans getirecek

ben bugün planladığım yere kadar çalışamadım. aslında biterdi am akşam misafir geldi.bi yarım saat önce kalktılar.artık yarın devam edicem çok uykum geldi.biraz program aksayacak ama inş. düzeltirim.sabah görüşürüz. iyi geceler herkese

evet canım araştırdım biraz. dersium geçen sene çok iyiymiş ama sahibi değişmiş bu sene nasıl olur bilemiyorum. aslında dersiuma gidecektim kararlıydım evime de yakın ama bunu duyunca vazgeçtim. komşumuz femi tavsiye etti. femin kpss si bu sene yeni açıldı ilk senesi diye güvenemiyorum. bir de yediiklim açıldı bu sene. başka illerde yediiklim çok tutuluyor ama işte o da yeni açıldı. sen gidecek misin kursa?? hangisine gitmeyi düşünüyorsun?
bende gitmek istiyorum ama gebzede oturuyorum.bu yuzumden kurs gozumde buyuyor. gecen yil wall street e gitmistim git gel cok zorlandim. hem kurs parasinin ustune bir o kadarda gidis gelis ucreti biniyor. gebzede de dogru duzgun bi kurs oldugunu sanmiyorum

günaydın kızlar
birazdan derse oturucam.dün tarih özetini tamamlayamamıştım onu bitircem.ardından bugün coğrafya çalışmam gerekiyodu.onuda bitirmeye çalışcam inş.

arkadaşlar merhaba,
ben aöf işletme 4.sınıftaym bu yıl gircem inş.kpss ye
ama kursa gidemem hem ağır bi ameliyat geçirdm,hem de maddi drumum iyi değil
bana nasl çalıştığınızı söyler misiniz
yani ben gircemde hangi derslere çalşcam,2 oturumada girmek istiyorm ama nasl yapcam
kızlar yardımcı olur musnz?
;)

arkadaşlar merhaba,
ben aöf işletme 4.sınıftaym bu yıl gircem inş.kpss ye
ama kursa gidemem hem ağır bi ameliyat geçirdm,hem de maddi drumum iyi değil
bana nasl çalıştığınızı söyler misiniz
yani ben gircemde hangi derslere çalşcam,2 oturumada girmek istiyorm ama nasl yapcam
kızlar yardımcı olur musnz?
;)

şekerim alacaksın şöyle güzel bir kaynak yazarak not alarak ve planlı bir şekilde ağır ağır sindirerek ama sistemli çalışacaksın... birden hurraaa yüklenmeyeceksin konulara... iyice anlamadan yada zor olduğu için konuları pes geçmeyeceksin.. uğraşacaksın kafa yoracaksın :
örneğin : coğrafya çalışıyorsun diyelimki türkiyenin dağları alacaksın kitabı önce o gün çalışacağın yere kadar olan kısmı şöyle altını çize çize bir okuyacaksın sonra ardından eline bir defter alacaksın ve konuyu yavaş yavaş açalışmaya başlayacaksın zaten bir kere okudun ve kafanda neleri çalışacağınla ilgili bir şablon oluştu. ardından güzelce notlarını alarak konuyu bitireceksin ... sonrada bir temiz sayfa alacaksın eline türkiye haritanı çizeceksin ve dağaları üstünde belirteceksin ... bunları yapman uzun gibi görünebilir ama 4 saatini anca alır çalışacağın konuya bağlı tabiki ...
sonra günler geçti ve sen türkiyenin dağlarını baştan sona bitirdin diyelimki... oturup bitirdiğin kouyla ilgili önüne hangi kaynaktan soru gelirse çözeceksin.. ki böylece konu pekişecek...

ardından diğer konuları çalışmaya başlayacaksın...

sen sordun ben söledim ben bu şekilde çalışıyorum çünkü şekerim umarım işe yarar sende de :))

dün hiç bir şey çalışmadım ... bunalımdaydım resmen ... yapamazsam olmazsa gene evde pineklersem millete ne diyeceğim bana güvenen kişilere ne diyeceğim gibi saçma düşünceler gene beynimi yokladı ve ben ağlama krizlerine girdim gene :(( ağladım ağladım ağladım durdum ....

eşim geldi gözler balon gibi ... ne oldu ses yok :( sarıldım gene ağlıyorum hiç durmadan ... en son bana dedi ki senin bu şekilde üzülmeni istemiyorum ben istemezsen girme sınava boşver diplomalı ev hanımı oursun tiyatro çalıştırırsın okulları kurslara gidersin dilecediğince gezer tozarsın ben seni böyle mutsuz görmeye dayanamıyorum dedi... ayy bir rahatladım bir rahatladım sormayın :)))
sanki bunalımımım geçti ve bugün daha rahatım :)) içimden ders çalışmak geliyor kendiliinden.. eşimin sözleri bu sınavın dünyanın sonu olmayacağını gösterdi bana sanki :)) kpss öcü gibiydi bende ... şimdi daha rahatım.. bugünde derse henüz bakmadım ama stres yapmanın lüzumu yok 24 saat benim canım isteyince otururum gece çalışmayı planlıyorum ... sabah 4 e kadar falan ... günümü doya doya yaşayacağım ve geceleri çalışacağım öğlene kadarda uyurum artık ... isafir geldi planım alksadı yok efendim ev işi yapmadım ev pismi temizlersem plan aksayacak gibi düşünceleri kovdum beynimden .. stressiz olmak işe yaradı...

dün hiç bir şey çalışmadım ... bunalımdaydım resmen ... yapamazsam olmazsa gene evde pineklersem millete ne diyeceğim bana güvenen kişilere ne diyeceğim gibi saçma düşünceler gene beynimi yokladı ve ben ağlama krizlerine girdim gene :(( ağladım ağladım ağladım durdum ....

eşim geldi gözler balon gibi ... ne oldu ses yok :( sarıldım gene ağlıyorum hiç durmadan ... en son bana dedi ki senin bu şekilde üzülmeni istemiyorum ben istemezsen girme sınava boşver diplomalı ev hanımı oursun tiyatro çalıştırırsın okulları kurslara gidersin dilecediğince gezer tozarsın ben seni böyle mutsuz görmeye dayanamıyorum dedi... ayy bir rahatladım bir rahatladım sormayın :)))
sanki bunalımımım geçti ve bugün daha rahatım :)) içimden ders çalışmak geliyor kendiliinden.. eşimin sözleri bu sınavın dünyanın sonu olmayacağını gösterdi bana sanki :)) kpss öcü gibiydi bende ... şimdi daha rahatım.. bugünde derse henüz bakmadım ama stres yapmanın lüzumu yok 24 saat benim canım isteyince otururum gece çalışmayı planlıyorum ... sabah 4 e kadar falan ... günümü doya doya yaşayacağım ve geceleri çalışacağım öğlene kadarda uyurum artık ... isafir geldi planım alksadı yok efendim ev işi yapmadım ev pismi temizlersem plan aksayacak gibi düşünceleri kovdum beynimden .. stressiz olmak işe yaradı...
canım ben de senin gibiyim nerdeyse ama eşime çaktırmıyorum sınavı kazanmam şart stresteyim ...aslında planlı olunca olur ama bakalım inş. senin branş neydi?

Bende kursa yazıldım arkadaşlar bu alan bilgsi moralimi bozdu aman ne bilim ruh durumum iyi değil bi kazanıcam tamamdır diyorum. bazende işte boşa kürek çekiyorum gibime geliyor.. Allah herkesin yardımcısı olsun.

canım bende bu yıl sınava gircem ve ben de şubat sonu doğum yapcam.dershaney de kayıt oldum.bu yıl azimliyim inş. olacak bebiş annye şans getirecek

:Saruboceq:amin inşallah şanslı gelir bebişlerimiz :emir_bebek: biraz korkuyorum bebişim geldikten sonra nasıl olur çalışırmıı falan diye ama önemli olan o sağlıkla gelsin hayatıma:CüvCüv:
kitaplarım dün akşam geldi ve bugün tarihin ilk konusuna çalışmaya başladım önce okuyorum bikere sonrada özet çıkararak tekrar ediyorum ensonda sorular

şekerim alacaksın şöyle güzel bir kaynak yazarak not alarak ve planlı bir şekilde ağır ağır sindirerek ama sistemli çalışacaksın... birden hurraaa yüklenmeyeceksin konulara... iyice anlamadan yada zor olduğu için konuları pes geçmeyeceksin.. uğraşacaksın kafa yoracaksın :
örneğin : coğrafya çalışıyorsun diyelimki türkiyenin dağları alacaksın kitabı önce o gün çalışacağın yere kadar olan kısmı şöyle altını çize çize bir okuyacaksın sonra ardından eline bir defter alacaksın ve konuyu yavaş yavaş açalışmaya başlayacaksın zaten bir kere okudun ve kafanda neleri çalışacağınla ilgili bir şablon oluştu. ardından güzelce notlarını alarak konuyu bitireceksin ... sonrada bir temiz sayfa alacaksın eline türkiye haritanı çizeceksin ve dağaları üstünde belirteceksin ... bunları yapman uzun gibi görünebilir ama 4 saatini anca alır çalışacağın konuya bağlı tabiki ...
sonra günler geçti ve sen türkiyenin dağlarını baştan sona bitirdin diyelimki... oturup bitirdiğin kouyla ilgili önüne hangi kaynaktan soru gelirse çözeceksin.. ki böylece konu pekişecek...

ardından diğer konuları çalışmaya başlayacaksın...

sen sordun ben söledim ben bu şekilde çalışıyorum çünkü şekerim umarım işe yarar sende de :))

sağol canım yardımın için.hemen yarın başlıyorum:1hug:
peki son bi soru sorcam.bazı sitelerde ünv.mezunu olarak girmeyn sınava diyolar ortaöğretm mezunu olarak girin diyolar
nasıl yapcam?

kızlar merhabalr nasıl gıdıo calısmalar canancım nasılsn naptın basaldnmı calısmaya ben de dınlendım sonra calıstım 4satte yakın calıstım galıba tabı aralkılı arada dızı de ızledm kafam dagılsn dıe.yrgıdan sayfa 72ye geldm bırazdan da yatrım yarın erken kalkıcam ya öptum hepnızı ıyı gecelr

:Saruboceq:amin inşallah şanslı gelir bebişlerimiz :emir_bebek: biraz korkuyorum bebişim geldikten sonra nasıl olur çalışırmıı falan diye ama önemli olan o sağlıkla gelsin hayatıma:CüvCüv:
kitaplarım dün akşam geldi ve bugün tarihin ilk konusuna çalışmaya başladım önce okuyorum bikere sonrada özet çıkararak tekrar ediyorum ensonda sorular

aynen canım ben de senin gibi çalışıyorum.
inş.bebişler doğduktan sonra Allah ta yardım eder bi güzel çalışır kazanırız

canım kendini strese sokma bence bu kadar. olduğu yere kadar programını yap yetişmezse ertesi güne.insanın günü gününe uymazki.rahat ol bence:dilcikar::dilcikar:

iyi gecelr kızlar.bugün çalışcağım konuyu bitirdim tarihti ama soruları çözmedim daha. uykumda geldi belki yatarım yarın bakarım

Kendini bu kadar sıkacak, bu kadar kötü hissettirecek kadar uğraşmazsan daha kolay yaparsın gibime geliyor.. Bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum ama ben bir sınav hakkında ne kadar sıkılırsam o kadar başarısız oluyorum ama takmayıp sadece yapmam gerekeni yaptığımda, sadece çalıştığımda daha başarılı oluyorum. Aslında zor sadece çalışmaya konsanter olmak ama başarırsan bu sınavı da başarırsın.. Bende de bugünlerde bir çalışma azmi başladı :) Çalışmaya çalışıoruz hayırlısıyla kazanıp yerleşiriz hepimiz umarım.
Buarada dün denklem konusunun bitirip 1 tane test çözdüm. Bugün de testleri bitirip kitabı bitirmiş olucam.. Hepinize iyi çalışmalaaaaarr..

NOT: Canancım bi daha duymiim ağladım üzüldüm diye!! Sen çalış olmazsa dünyanın sonu değil... Bazen yıllar sonrasında anlıyor insan çok istediği bişey olmayınca daha da iyi şeylerin hayatına girdiğini..

herkese günaydın.
dün gece tarih konusunu bitirdim 2 tane de test çözdüm.bugün de başka bi kaynaktan bakıp soru çözcem.sonra coğrafyaya bakmam gerekiyo.hatta programa göre bi de vatndaşlık.
vatandaşlığı yetiştiremem heralde.çünkü öğleden sonra da dışarı çıkmam gerekiyo işim var.
şimdi hemen derse oturuyorum.

eğitimin yarısını okudum bitti tekrar yapıp soru cözücem,biraz da vatandaşlığa bakayım
bugünlük yeter :)

Back