2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsucum neden öyle söylüyorsun
sınavım güzel geçmedi diye illa sorularımı suçlamalıyım
ben özeleştiri yapıyorum kendi hatamdı diyorum
çok deneme yapmadığım için ve heyecandan zamanı mı kontrol edemedim
ayrıca ben çalışmaya çok ara verdim biliyorsunuz benim bu kadar bile umudum yoktu

başakcım dünde yazdım ama gitmiş sanırım mesajım. dün sitenin sürümünü yükseltmeyi denediler galiba. gözetmenler benim bildiğim kadarıyla kağıtları tekrar gözden geçiriyorlar. yanlış işaretlesen bile onlar düzeltmiştir. için rahat olsun

berry merhaba canım
çok sevindim senin adına
bende sorulara baktım yayınlanmış
şimdi topa tutan çok olucak ama o kadar kolay dediğim içinkaydirigubbakcemile3
85 netim var
yerleşme hayal oldu artıkın bidahada hazırlanmayı düşünmüyorum
kısmet değilmiş napalımkaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar ben çalışmayı aylar önce bırakınca hiç topiğede uğramaz olmuştum
şimdi netlerime baktım 81 eğitim 75 gk gy netim var başakcım senin nasıl geçti sınavın başka eğitim yapan arkadaş var mıydı eğitim ne kadar zordu yaa tarih ve anayasa keza öyleydi yine işime yarayacak bi snuç alamııcam galiba offf ((

cesaret edemiyorum yaa. ben öss dede bakmamıştım.

bende bakmıyorum,bakmayacağım:lepi: şimdi tatil zamanı

hemen ümidinizi kesmeyin

sonuçlar açıklanmadan ümitsizliğe kapılmayın

az nete çok puan da gelebilir, çok nete az puan dasositososito

o kadar çalıştınız şimdi 1 ay tatil zamanıalkisalkisalkis

berry intden hesapladım yaklaşık olarak 82.5 puan geliyor
oda yerleşmeme yetmez
zaten bide sadece adana ankara mersin yazacam

bende yetiştiremedimmm...sınavdan beri ağlıyorum gözlerim şiştiimafoldumben

vatandaşlık kpss tarihinin en zor ve en saçma vatandaşlığıydı.....

tarih ve coğrafya kpss tarihin en kolayıydı,kızmayın ama çalışan için öyleydi bence..

türkçede kastırmışlar resmen....ama ben salaklık yapıp türkçeyi sona bırakmasaydım yetiştirebilseydim çok farklı olurdu...son 3 sorum boş kaldı zaman yetmediği için....

1 soru zaten iptal olmuş türkçeden...

o kadar yıkıldım ki anlatamam...normalde geçmiş yılların sorularında 89-90 net yapan ben bu sınavda 73-74 net anca çıkardımmmmafoldumben

barajı geçebilirmiyim bilmiyorumm...mafoldumben

berry intden hesapladım yaklaşık olarak 82.5 puan geliyor
oda yerleşmeme yetmez
zaten bide sadece adana ankara mersin yazacam
arkadaşım benimde 87.5 netim var bende kpssuzmanından hesapladım ama 80 küsur puan geliyo tabi 2008e göre çünkü sınav 2009 ayarı değildi..

arkadaşım benimde 87.5 netim var bende kpssuzmanından hesapladım ama 80 küsur puan geliyo tabi 2008e göre çünkü sınav 2009 ayarı değildi..

evet mavli bide o var canım ben 2009 a göre söylüyorum
bak bunu hiç hesaba katmamıştım
bu puanı beğenmezken o bile gelmeyecekmafoldumben

merhaba kızlar... bizim burda fiber optik kablolar kopmuş, ancak tamir edebildiler herhalde...
sorular bence de kolay gibi görünüyordu ama zorlayıcıydı. şöyle ki, hem zaman açısından zorlayıcıydı hem de sorular beklediğimiz tarzda değildi.
yalnızca matematiğe kolay denebilir bence....

kızlar herkese geçmiş olsun ..umarım istediğiniz puanların çok çok üstünde gelir puanlarınız..türkçeden hangi soru yanlışmış ,birde yanlış soru olunca türkçeden net hesaplaması nasıl olacak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…