2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

slm kızlar beni soranlar olmuş tşk ederim gerçi görüşüyoruz ya olsun,son sıralar girmedim bazı arkadaşlara dert olmuş benim çözdüğüm sorular dedim sınav öncesi stres olmasınsempatiksalakcinnisınava gelince zaman problemi yaşadım bende boş bıraktığım sorular oldu,vatandaşlık değişiikti,aslında geçmiş yıllara bakınca kpss ye benzemiyordu sanki, 2 vattan 2 de mattan yanlışım var 110 netim var :Saruboceq:çalışmama değdi şükürler olsunzemuszemuspikocum özelden yazdım sana canım düğün ne zaman bakalımkaydirigubbakcemile5

bu arada inşşlh herkes istediği puanları alır,gerçi şans da lazım sadece puan almakla olmuyor hakkımızda hayırlısı artıka.s

ececik çok sevindim canım
süpersin tebrik ediyorum seni:nazar:
kime dert olmuş çözdüğün sorular şekerim ben bişeymi kaçırdım:sinifsinif:

selam kızlar sınavlar iyi geçmniştir umarım ben 3 haftadır yoktum izne çıktık yeni geldik.
sınava izmirde girdim arkadaşımın düğünü vardı o gün çünkü.
benim sınav kötü geçti..
yani şöyle diyeyim matematiğin 2 sorusunu ısrarla yanlış okumuşum başa defalarca dönmeme rağmen.onlar bide grafikte uğraştım..bırakıp geri döndüğümde yaptım.matematik full çok şükür.standart sapmada çok etkisi var diye bırakamadım zaman kaybetsemde uğraştım..bi baktım 50 dk var ve ben çok az türkçeyle mat yapmıştım..acaip zaman harcamışım..
bir anda hızlı hızlı okumaya başladım.ilk doğru olarak gördüğümü hemen işaretledim.bir daha bakma şansım yoktu.her soruyada bakamadım zaten.hemen souyu şöyle gördüm fikrim yok gibiyse geçtim.vatandaşlık hiç çalışmamıştım zaten zamanım olupta bakamdımda 3 tane işaretledim galiba.
coğprafyadanda çok boşum var galiba.neyi işaretlediğimi bile bilmiyorum jet hızıyla yapmaya çalıştım..
millet sorular kolaydı diyor ben yorum bile yapamıyorum..kolay zor diyecek kadar farkında olamadım hiç soruların..mat dışındakileri hayalet gibi yaptım..
aman zaten ne bekliyorum ki son aylarda hiç çalışmadım bildiğimide unuttum.70 alırsam öpüpte başıma koyarım.soru cevaplara hiç bakmadım cesaretim yok zaten bakamam oldum olası..

ecem canım benim başından beri sana inanıyordum ben..çok çalıştın,çok çaba sarfettin emeğinin karşılığını alcaksın elbet..çok sevindim senin adına.

ececik canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun.

kızlar lys sonuçları açıklandı. 383 almışım bu puanla bir yere yerleşilir mi acaba?

cok sevindim ececik. benim rezalet:(((

üşütmüşüm bende çok rahatsızım kızlar.yatıyorum dün akşamdan beridir.üzüntüden hasta oldum:((
görüşürüz

4001 için umudum kalmadı 105 netten aşağı çok zor :-( kendi branşımdada netler 100 civarında mafoldumben

arkadaşım ben sizin topiğinizden değilim ama kpss ye girdim öle herkesin çok netler söylediğine pek bakma sonuçlar 2008 sonuçlarına benzer bence kafa karıştırıcı sorular vardı ben çıktıktan sonra bu soruları nasıl yapamadım dedğim oldu. senin ne mühendisliği 95 nette kötü değil bence umudunu yitirme

merhaba kızlar, giremedim bir türlü sınavdan sonra, hemen çıkıcam yazılanları okuyamadım umarım herkesin iyidir sınavı. inşallah gönlünüze göre olur. a.s.

pinky geçmiş olsun..

ecesu ben yeni sistemden bişey anlamıyorum 3 yıldır takip etmediğime.hatta 4 oldu neredeyse..neler değişti nasıl yerleşiliyor bilmiyorum valla.

berry 4001 dediğin 4 yıllık üniversite mezunlarının bölüm gözetmeden girebildiği memurluklar eğilmi..bence 95 net gayet iyi canım sıkma canını..millet 70 küsürlerle atandı hep sen 95 netlemi atanamayacaksın.

ececik bu arada senin netlerine göre tahmini alacağın puana baktım 94-98 puan arası. yıllara göre değişiyor süpersin canım yaa:lepi:alkisalkisalkis:dance:Şeniz

bende bakmıyorum,bakmayacağım:lepi: şimdi tatil zamanıkaydirigubbakcemile4

hemen ümidinizi kesmeyin

sonuçlar açıklanmadan ümitsizliğe kapılmayın

az nete çok puan da gelebilir, çok nete az puan dasositososito

o kadar çalıştınız şimdi 1 ay tatil zamanıalkisalkisalkis

canım ümideni kesme diyosun da memurlar nete bakıyorum millet coşmuş, 110 netler havada uçuşuyo. 90 dan başlayacak bu gidişle.offfff

ya biz onca konu ezberliyoruz..aylarca çalışıyoruz adamlar daha soru sormayı beceremiyor..bu nasıl iş ya :oklava:

hakkaten ne iştir bunlar. o vatandaşlık sorularını anayasa hukukçularının hazırladığına inanmıyorum. bu sene bi tuhaflık var.

2012 ye daha cok var ben napıcam ozamana kadar:((((( of cok kötüyümm:(((((

bi tek 4001 e girebiliyordum zaten , herkes kolay kolay diyip duruyor anlamadım ki ben mi aptalım, evet yapabileceğim sorularıda yapamamışım heyecandan ama:(( aptal gibi hissediyorumkendimi daha 2 yıl var.

birde şunu sorucam bilen arkadaşlar varsa cevap verebilrimi. kpds ye girebiliyormu isteyen, memur olmadan önce girilip, memur olduktan sonra yabacı dil tazminatı alabiliyormuyuz. bi şekilde işimize yararmı yani , yoksa memur olduktan sonra mı girebilirim tazminat almak için. kademe atlamak için.

cevap bekliyorum kızlar.

anayasada yasama yoktu yürütme yoktu bir tuhaftı hukuk temel kavram yoktu o kadar da çalışmıştım:kızgın:ben de kpds kursuna gidicem ing için...seneye gircem sınava yaşım sınırda ama belki uzmanlık olur hukuk ing ve iktisat lazımmış mühendislere.hukuğa şimdiden başlıcam tavsiye edeceğiniz hukuk ve iktisat için kaynak varmı?

öylede cnm benim öle iktisat hukuk vs gibi bi ölümden mezuniyetim yok, sadece 4001 e girebiliyorum memurluktada. yani memurların 657 ye tabi olanlarına yabancı dil tazminatı veriliyomuş, sınavdan öncegirsem, memur olursam eger tabi 2012 de yerleşirsem işime yararmı ozaman? bu 657 sayılı memur dediği nedir, her memur için geçerlimidir ki

internetten söle bi bilgi buldum

Peki KPDS'ye kimler girebilir? KPDS'ye yabancı dil tazminatı almak isteyen memurlar girebilir. Memurlar bu sınava girerek, belli bir puanı aldıkları takdirde maaşları artar. Bütün memurların maaşı elbette aynı oranda artmaz. Maaş artışı memurun bulunduğu statüye, kurumuna bağlıdır. MEB'de çalışan yabancı dil öğretmenleri de KPDS'ye girerek yabancı dil tazminatından yararlanabilirler. Ayrıca yüksek lisans yapmak isteyen adaylar da bu sınava girebilirler. Bir çok üniveristede adaydan yüksek lisans için belli bir KPDS puanı isteyebilir. Özel kurumlarda, dersanelerde çalışmak isteyen adaylar için de KPDS puanı gerekli olabilir. Bazı özel kurumlar eleman çalıştırmak için KPDS'den yüksek puan alınması şartı koyabilirler.

o zaman memur olmadan öncede girilse, 2 yıllıkgeçerliliği var o 2 yıl içinde de atanırsam bu maaşı etkilermi, sizce? tazminat alınırmı yine.

bazı kamu kuruluşları alırken düz memurlukta olsa kpds isteyebiliyor.mesela türk dil kurumu sanırım kpds c düzeyi ingilizce şartı koşmuştu tercih için.kpds çok zor bir dil sınavı bu arada advance değilsen çok zor c bile.Ben başladım araştırmaya kurs benim bölümüm ing maden müh Hacettepe ama zor.2012 mayısa hazırlanıcamfisfisfis

anladım berry yani 4001 den tercihlerimi yazarkende kpds isteyenler oluyormu onlarıda yazabilirmiyim ozaman? sınava girmiş olursam yani. yani hem 4001 isteyip hem kpds de istiyorlar? doğru mu? bu yerleşmemizi daha kolaylaştırırmı ?

Back