2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Bence Genel Yetenek Genel Kültür gerçekten kolaydı...
Özellikle Türkçe. Full yapmışım.
Matematiğin hepsine sürem kalmadı vatandaşlığa bakmaktan ama aradan en kolaylarını seçip yaptım zaten kolaydı.
Güncel sorular çok saçmaydı...:sinifsinif:

Pazar günkü alan sınavları berbattı. akannehir Kendi alanımı sorgulamama sebep oldu resmen. Uluslararası İlişkiler yani...Alakasız sorularla doluydu.benneyaptımki
Anladım ki KPSS hukuk sorularıyla dolu bir sınav.
ÇEKO komple İş hukuku.
Anayasa soruları çoğunlukta zaten...
Alan dışı da yaptım...İşletme, Maliye gibi...
İlk oturumun dil kısmı feci zordu. eyvahedigeldismile Şapşırıp kaldım. GYGK deki kolaylığın acısını dilden çıkarmışlar...alsanaalsanasmile

Hiç çalışmadan sadece denemek için girdim sınava ve ortalama geçtiğini söyleyebilirim.
Çalışıp girersem, iyi bir net yapacağımı düşünüyorum...

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar...
opuyorumnanaktan

bu türkçeden iptal edilen soru, ne olacak kızlar, dogrumu kabul ediyo ösym herkesinkini, yoksa 29 soru üzerindemi hesaplanıyo türkçe

kızlar bölüm mezunu olup öğretmenlik mezunu olanlara bir şey danışacağim.

şimdi benformasyonu olan bir ingiliz dili mezunuyum.sınav giriş kağıdımda bölüm: ingiliz dili ve edebiyatı yazıyordu. daha önce form dolduruken bitirdiğiniz lisans gibi bir soru vardı ya onu ing dili yapmıştım. haliyle o yazıyor.
formasyona dair bir bilgi yok. formasyonu tercih yaparken mi belirtiyoruz?
formasyonsuz muamelesi görüp gümbürtüye gitmeyelim.

biz şimdi 2011 e girip puan yükseltebilirmiyiz illa 2010 puanıylamı tercih yapılıyor
tek rakamlı yıllarda normal memurluklara giriş yok. alan ve eğitimciler giriyor. 2010 puanınla tercih yapacaksın yani.

kızlar herkese geçmiş olsun ..umarım istediğiniz puanların çok çok üstünde gelir puanlarınız..türkçeden hangi soru yanlışmış ,birde yanlış soru olunca türkçeden net hesaplaması nasıl olacak?
canım 11. soru iptal olmuş. yani imla yanlışı sorulan şıklarında herhangi, hiçbiri vs olan soru. valla bende merak ediyorum. keşke hepsini doğru kabul etseler :)

aslında vatandaşlıkta da bi soru yanlış. tamam çocuğun velisi olur ama kısıtlının vasisi olması gerekir. yani velayet de vesayet de doğru. soruda büyük bi hata var. umarım farkedilir yaaa.

Bence Genel Yetenek Genel Kültür gerçekten kolaydı...
Özellikle Türkçe. Full yapmışım.
Matematiğin hepsine sürem kalmadı vatandaşlığa bakmaktan ama aradan en kolaylarını seçip yaptım zaten kolaydı.
Güncel sorular çok saçmaydı...:sinifsinif:

Pazar günkü alan sınavları berbattı. akannehir Kendi alanımı sorgulamama sebep oldu resmen. Uluslararası İlişkiler yani...Alakasız sorularla doluydu.benneyaptımki
Anladım ki KPSS hukuk sorularıyla dolu bir sınav.
ÇEKO komple İş hukuku.
Anayasa soruları çoğunlukta zaten...
Alan dışı da yaptım...İşletme, Maliye gibi...
İlk oturumun dil kısmı feci zordu. eyvahedigeldismile Şapşırıp kaldım. GYGK deki kolaylığın acısını dilden çıkarmışlar...alsanaalsanasmile

Hiç çalışmadan sadece denemek için girdim sınava ve ortalama geçtiğini söyleyebilirim.
Çalışıp girersem, iyi bir net yapacağımı düşünüyorum...

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar...
opuyorumnanaktan

evet hepsi hukuk ağırlıklıydı bencede. hele kamu yönetimi idare ve anayasa karışımydı resmen. iktisat nasıldı ama offffff. maliye ve iktisat direk ters köşekaydirigubbakcemile hukuk ve muhasebede şaka gibi sorular vardı. ne zaman açıklanır bu sonuçlar yaa

buranın müdavimleri yokmu oldu yaaa değişik değişik arkadaşlar var!... yanlış anlaşılmasın onlara bişey demiyorumda çalışma sürecinde burda olan arkadaşlar pek uğramıyor galiba?.....

mavlıcım benım de iyi degıldı bı de egıtım de var ya benım o daha kötuydu yanı bana göre yaptıklarım dogru yanı net cevaplar yoktu

mavlıcım benım de iyi degıldı bı de egıtım de var ya benım o daha kötuydu yanı bana göre yaptıklarım dogru yanı net cevaplar yoktu
evet canım ben sadece gk gy sınavına girdim çok zor değildi sadece türkçe çok oyaladığı için matı yetiştiremedim ve cevap kağıdımı kontrol edemedim oyüzden biraz evhamdayım eğer kaydırma yapmadıysam 87,5 netim var idare eder ...... benimde ikinci bi sınava giren arkadaşlarım var biri öğretmen biri maliye mezunu biride avukat ama ortak bişey söylüyorlar ikinci sınavlar çok zordu..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ama eğer herkese zorsa puanlarda ona göre olur merak etme canımvereliniortak

kayboldu herkess tabii mavlimmm çalışma sıktı hepimizi kendimizi sokaklara attık ondandır yani en azından ben öyle yaptımmm kaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar.... henüz uyanabildim. onca zamanın yorgunluğunu çıkarıyorum yani :))
inşallah hepimiz istediğimiz puanları alırız, ama bakıyorum da gk-gy çok kolaydı diyenler bile öyle acayip netler yapmamış. yani sonuçta bu bir sıralama sınavı. kendi netlermiz kadar rakiplerin de ne yaptığı önemli...

canım 11. soru iptal olmuş. yani imla yanlışı sorulan şıklarında herhangi, hiçbiri vs olan soru. valla bende merak ediyorum. keşke hepsini doğru kabul etseler :)

aslında vatandaşlıkta da bi soru yanlış. tamam çocuğun velisi olur ama kısıtlının vasisi olması gerekir. yani velayet de vesayet de doğru. soruda büyük bi hata var. umarım farkedilir yaaa.

ya biz onca konu ezberliyoruz..aylarca çalışıyoruz adamlar daha soru sormayı beceremiyor..bu nasıl iş ya :oklava:

selam kızlar patiska, gülsu haklısın canım herkes kendini dışarlara attı ama acayip bir nimetmiş ya vicdan azabı çekmeden gezmekhihoyyyt

merhaba kızlar, sınavım cok kötü geçtiği için yani 78 net falan onun gibi bişey, matematik cvplarını hatırlayamadıgım için tahmini bir net rakam buda, daha kötüde olabilir yani, bu da kötü tabi, atanmak sıralamada şanslı olmam 4001 için çokzor. üzgünüm oyüzden.

sınav kolaydı diyen arkadaşlar inşallah atanırlar.

neyse görüşürüz:(

Back