- Konu Sahibi Pimpirikli
- #9.821
..............
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu türkçeden iptal edilen soru, ne olacak kızlar, dogrumu kabul ediyo ösym herkesinkini, yoksa 29 soru üzerindemi hesaplanıyo türkçe
tek rakamlı yıllarda normal memurluklara giriş yok. alan ve eğitimciler giriyor. 2010 puanınla tercih yapacaksın yani.biz şimdi 2011 e girip puan yükseltebilirmiyiz illa 2010 puanıylamı tercih yapılıyor
canım 11. soru iptal olmuş. yani imla yanlışı sorulan şıklarında herhangi, hiçbiri vs olan soru. valla bende merak ediyorum. keşke hepsini doğru kabul etseler :)kızlar herkese geçmiş olsun ..umarım istediğiniz puanların çok çok üstünde gelir puanlarınız..türkçeden hangi soru yanlışmış ,birde yanlış soru olunca türkçeden net hesaplaması nasıl olacak?
Bence Genel Yetenek Genel Kültür gerçekten kolaydı...
Özellikle Türkçe. Full yapmışım.
Matematiğin hepsine sürem kalmadı vatandaşlığa bakmaktan ama aradan en kolaylarını seçip yaptım zaten kolaydı.
Güncel sorular çok saçmaydı...:sinifsinif:
Pazar günkü alan sınavları berbattı. akannehir Kendi alanımı sorgulamama sebep oldu resmen. Uluslararası İlişkiler yani...Alakasız sorularla doluydu.benneyaptımki
Anladım ki KPSS hukuk sorularıyla dolu bir sınav.
ÇEKO komple İş hukuku.
Anayasa soruları çoğunlukta zaten...
Alan dışı da yaptım...İşletme, Maliye gibi...
İlk oturumun dil kısmı feci zordu. eyvahedigeldismile Şapşırıp kaldım. GYGK deki kolaylığın acısını dilden çıkarmışlar...alsanaalsanasmile
Hiç çalışmadan sadece denemek için girdim sınava ve ortalama geçtiğini söyleyebilirim.
Çalışıp girersem, iyi bir net yapacağımı düşünüyorum...
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar...opuyorumnanaktan
herkesinki 29 üzerinden hesaplanacak canım.sanki türkçede 29 soru varmıs gbi..
mavlıcım günaydın ben burdayım yenı kalktım daha
sınav bıttı kader ortaklarımız kayboldu sankı
evet canım ben sadece gk gy sınavına girdim çok zor değildi sadece türkçe çok oyaladığı için matı yetiştiremedim ve cevap kağıdımı kontrol edemedim oyüzden biraz evhamdayım eğer kaydırma yapmadıysam 87,5 netim var idare eder ...... benimde ikinci bi sınava giren arkadaşlarım var biri öğretmen biri maliye mezunu biride avukat ama ortak bişey söylüyorlar ikinci sınavlar çok zordu..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ama eğer herkese zorsa puanlarda ona göre olur merak etme canımvereliniortakmavlıcım benım de iyi degıldı bı de egıtım de var ya benım o daha kötuydu yanı bana göre yaptıklarım dogru yanı net cevaplar yoktu
canım 11. soru iptal olmuş. yani imla yanlışı sorulan şıklarında herhangi, hiçbiri vs olan soru. valla bende merak ediyorum. keşke hepsini doğru kabul etseler :)
aslında vatandaşlıkta da bi soru yanlış. tamam çocuğun velisi olur ama kısıtlının vasisi olması gerekir. yani velayet de vesayet de doğru. soruda büyük bi hata var. umarım farkedilir yaaa.