2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar valla nasıl gectı hıc bılmıyorum. zaten gece hıc uyuyamdım matemtıkten daha fazla yapardım dıe düşünuyordum cıkınca agladım bı

egıtım cok sacmaydı dogru düzgun program gelıstrme sorusu bıle yoktu.sorular cok eksıktı sankı. bıde cogu sık dogru ama en dogru hangısı gıbıydı

sonucalar hıc bakmıcam süprız gelcek ama umudum yookkk

kızlar ya bısı sorcam ben egıtımde tc kımlıgı kodlarkan 1 yerıne 0 ı kodlamıısm farkettım düzelltıım sonra acaba dedım boyle bı hatayı sabahkınde de yaptım mı. sonucta o kagıt benım adıma düznlenmıs demı ısmım yazıyo

yanı sınavım falan gecersız sayılmaz demı

sımdı ben bıde buna takarım yaa

ecesu çooook geçmiş olsun, çok şükür sağ salim gidip geldinizolumunekankayizsmile
walker o dediğin konulardan çok soru gelmiyor zaten.yerinde olsam diğer konuları iyice pekiştiriridim, ben öyle yaptım açıkçası.tabi vaktin varsa çalış derim.
başakcımbence sorun olmaz, üzerinde adıma düzenlenmiştir yazıyor. belki doğru kodlamışsındır.
fotoscumvben de plates lastiği alıyorum. aslında zayıfım ama vücudumun çoook sıkılaşmaya ihtiyacı var. selilütlere savaş açtımkötükedihüsoinşallah plates işe yarar.

arkadaşlar bişey soracam
Osmanlı imparatorluğunda 17 yy.da gerileme dönemine girilmesi, bu gerilemenin ....... duraklama döneminden sonra yıllar geçtikçe hızlanması;
Bu hızlanmayla birlikte Osmanlı İmparatorluğunda;
I. Sınırlar
II. Nüfus
III. Teokratik yapı
konularından hangilerinde değişme olmuştur?
bu soru değişme olmuşturmuydu olmamıştırmıydı

bu sorunun cevabı hepsimi olucaktı? ben öyle yaptımeyvahedigeldismile

başakcım sanada geçmiş olsun canım
sabahkinde sanmıyorum yapmamışsındır aynı hatayı ikikere yapman zor gibi
bişey olmaz heralde dediğin gibi adına düzenlenmiş sonuçta
eğitime herkez zor diyor
sabahki nasıldı

pikolata ben nevea cdsini yapıyorum
bende çok kilolu değilim ama
benden ayrılmak istemeyen göbeğim varalsanaalsanasmile

Başakcım üzme canım kendini, henüz benim eğitimim iyiydi diyene rastlamadım...
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

pikolata ben nevea cdsini yapıyorum
bende çok kilolu değilim ama
benden ayrılmak istemeyen göbeğim varalsanaalsanasmile

evet gördüm şimdi yanlış yapmış.
benimde vucudum hiç sıkı değil:kedi:valla annem çok tombiş ama taş gibikaydirigubbakcemile3tek istediğim vucudumun diri olması. böyle lıpır lıpr olmaktansa kiloyu tercih ederdim:umursamaz:nivea body cd sini nereden bulabilirim?

eğitimi neden aynı gün yaparlar anlamıyorum:oklava: sabahki sınavdan sonra insanda kafa mı kalıyor, bir de kaç saat bekleyince insanın canı çıkıyor.

pinkycim nerelerdesin?

yarın verirler mi soruları sizce kızlar ya,yarınki sınavla birlikte pzts verirler diye düşünüyorum ama,versinler lütfenn:a015:

kizlar kpsscafe sorularin cogunu, egitimi falan aciklamis ama sanki sorularda bi abukluk var
bazi doorudur die dusunduum sorulara yanlis dioalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
sağolun kızlar...yarın yine gidicem alan dersleri var
bende sorulara baktım hiç iç açıcı değil
coğrafya 2 yanlış vat 2 yanlış ama tarih berbat
mattan da 15 tane yapabildim zaten
hiçbir şey beklemiyorum artık

ecesu şimdiden başarılar canım. ben de gidicem...
üzme şimdiden kendini, bi açıklansın puanlarımız hele bir..

pikolata geçmiş olsun canım
bugünki sınava giren herkezede tabi
nevea body cdsini bu siteden arklar yazmış ordan indirmiştim

Back