2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ayy kızlar sınav bıttı ama ben hıc rahatlamdım bıraz once yıne agladım strelıyım hala

su sey kafama takıldı hala ya sınavım gecersız sayılırsa. ya nsıl karamasar bı ınsanım ya egııtımde yapptım hatayı düzelttım aynı seyı sabahta yapmısmıyımdr dıe nasıl aklıma gelıyor kı

başakcım çok kafana takıyorsun ben yapacağını sanmıyorum
2 kere üstüste olmaz hem adına düzenlenmiş zaten sanmıyorum bişey olmaz
sınavı atlattık stresten kurtulduk derken sen dahada streslendin rahat ol birazopuyorumnanaktan

yetiştiremedimmmmsenağlamasenağlamasenağlama

türkçeyi en sona bıraktım salak gibiiiii.....28.sorudayken zaman bittiii.....son 3 soru boş kaldıııı.....sınavdan çıkınca çok ağladımmsenağlama

sınav çok kolaydı aslında...vatandaşlık hariçççç...belirleyici vatandaşlıkla türkçe olmuş bence....türkçede kastı epey ama zamanım yetişseydi yapardım bişiler yine...vatandaşlıktan boş bıraktım bi sürü...o neydi öyleee....

tarih çok kolaydı en çok ondan korkuyodum ama kolaydı.....ama yetişmedi işte yaaa offff....en iyi yapacağım şeyi en sona bıraktım ne salağım yaaaa.....kendime öyle kızıyorumki dünden berii....matamatik zaten yapamıyodum fazla neden sona onu bırakmadımkiiii halbuki evde hep öyle yapıyodumm...offffffffffffffffsenağlama

başakcım çok kafana takıyorsun ben yapacağını sanmıyorum
2 kere üstüste olmaz hem adına düzenlenmiş zaten sanmıyorum bişey olmaz
sınavı atlattık stresten kurtulduk derken sen dahada streslendin rahat ol birazopuyorumnanaktan

ayy canım haklısın sankı hic sınava grmemıs gıbı streslıyım hiç sevmıyorum şu huyumu kafama takcak bişeyı bulurum ılladelikafadulden

merhaba kızlar, of erken kalkıp ders çalışırdık yahep:(( uyuyamadım yine alışmışım kalktım.

benim sınavım çok kötü geçti, hiç umudum yok bir yere giremicem.

dün de istemeye geldiler beni çok şükür atlattım bu merasimide, 3 hafta sonrada kısmetse nişan canlarım.

öyle işte sınavda kötü dediğim gibi, 2012 ye hazırlanırım herhalde. taa 2 yıl var daha:( of ama eminim yani çok kötü bi puan alıcam çünkü biliyorum yani iyi değildi.neyse geçmiş olsun hepimize.

pinky geçmiş olsun canım
çokmu kötü geçti sınavın hiç kimse tam olarak memnun değil
hayırlısı olsun artık napalım
bu arada hayırlı olsun atlatmışsın zor kısmını:))

pinkycım fatosbrn gunaydın canlarım benım de moralım bozuk boyle bı garıbım hala sınav stresım var sankı ben de hıc umutlu degılım olmaz yanı.

bızde yoldayız ananeme gıdıyoruz yolda gırıyorum nete.
pinkycım ben bu hafta ankaraya gelıyorum cumartesı arkadsımın düğünu var gazı üniversıtesınde. sonrada annemın arkdsı var orda kalcam bıraz gezeyim aslında görusebılırz sana da uyarsa

başakcım günaydın canım
benimde hiç umudum yok artık
sınavdan sonra hiç rahatlama olmadı bende de
bende 2 hafta sonra gidecem ankaraya iyi yolculuklar canımcım

fatoscum teşekkür ederim rahatladım atlattım çok şükür, ama yine yeni bir telaş başladı bu defa.evet cok kötü geçti, türkçede çok zorlandım 45-50 dk da yaptım nerdeyse diğerlerine v akit kalmadı, matematiğe zatenson yarım saat kala baktım 14-15 tane işaretleyebildim, kötüydü, hele türkçede hiç böle zorlandıgımı hatırlamıyorum hiç, tarihte zorladı hele vatandaşlık şok oldum, bi ara kaçmak istedim sınavdan, olmucak zaten çek git dedi içimden biri.

başakcım buraya gelmene cok sevindim, bu haftasonu müsait olursam bende tabiki görüşmek isterim cnm, güzel olur.

günaydın benim karnım ağrıyor sınava tam girerkende ağrıdı ilaç içmeme rağmen içmesem mahvolcaktımm offf bu sınav çok faklıydı diğer yıllardan zamann azzzz kahvaltımı yapıyorm öğlende bağa gitcez yaşasınn özgürlükkkkkkkk kaydirigubbakcemile4

evet gülsucum kolay diyenler vardı memurlar nette. hatta en kolay kpss sınavıymış falan filan. bence cok zordu cok dikkat gerektiriyordu bazı sorular, sınav stresiyle beraber felç oldu resmen beynim sınavda, türkçe sorularına hele deli oldum, ne yapacaklarını hangi kelime oyunları yapacaklarını şaşırmışlar artık:((

hiç umudum yok aslayani.

kızlar kızmayın ama bence kolaydı
vatandaşlık hariç(tam anlamıyla faciaydı benim için resmen benim sınavı batırdı)
ben hiç soru çözmediğim için başalrda yavaş yavaş çözdüm zaman kaybım oldu
yetiştiremedim
mat mesela grafik hariç diğer sorular güzeldi işçi havuz permütasyon eşitsizlik soruları yoktu
tarih çok detay ayrıntı yoktu
türkçe hakkında çok yorum yapamıyorum cevaplara bakmadım ben çok zorlanmadım ama çok vakit kaybettirdi o kesin(belkide çok yanlışım çıkar bilmiyorum)
benim çok güzel geçmedi ama bu tamamen benden kaynaklandı sorulardan değil bana göre
tabi bunlar bana göre
benim için en kötü yanı zamanı kullanamamam oldu ona üzülüyorum
keşke dediğiniz gibi zor olmuş olsa puanlar yükselse

eğitimi neden aynı gün yaparlar anlamıyorum:oklava: sabahki sınavdan sonra insanda kafa mı kalıyor, bir de kaç saat bekleyince insanın canı çıkıyor.

pinkycim nerelerdesin?

sen öyle diyosun da. ben alandan girdim. ctesi sabah ve ingilizce. pazar sabah ve öğleden sonra toplam 7 saat. yaa :bbo:

merhaba kızlar, of erken kalkıp ders çalışırdık yahep:(( uyuyamadım yine alışmışım kalktım.

benim sınavım çok kötü geçti, hiç umudum yok bir yere giremicem.

dün de istemeye geldiler beni çok şükür atlattım bu merasimide, 3 hafta sonrada kısmetse nişan canlarım.

öyle işte sınavda kötü dediğim gibi, 2012 ye hazırlanırım herhalde. taa 2 yıl var daha:( of ama eminim yani çok kötü bi puan alıcam çünkü biliyorum yani iyi değildi.neyse geçmiş olsun hepimize.

heheh bu sabah bende uyuyayım diye düşünüyodum ama zorladım uyuyamadım erken kalkmaya alıştı bünye tabi.

ya zor olmasa bile kolayda deildi farklıydı soruların tarzı hiç bi sene çıkan sorulara benzemiyor kolay demek için çok yüksek almak lazım bence
pinky hayırlı olsun tatlışşş başağımla buluşcakmısınız başağımm ordan niğde ye geliverr kuşumm 4buçukk saatcikkk....

hele bı de egıtımı görsenız kızlar cok sacmasapan bi sınavdı

bence türkce de zordu.bennce sınav kolay gıbı görunup zor bı sınavdı. valla cok calsmaya da bakmıyor galıba. calısmalar bosunaymıs gıbı

hatta ne düşünuyorum bılıyormuusnz bence bu sınavı calsmayanlar kazancak

kızlar kızmayın ama bence kolaydı
vatandaşlık hariç(tam anlamıyla faciaydı benim için resmen benim sınavı batırdı)
ben hiç soru çözmediğim için başalrda yavaş yavaş çözdüm zaman kaybım oldu
yetiştiremedim
mat mesela grafik hariç diğer sorular güzeldi işçi havuz permütasyon eşitsizlik soruları yoktu
tarih çok detay ayrıntı yoktu
türkçe hakkında çok yorum yapamıyorum cevaplara bakmadım ben çok zorlanmadım ama çok vakit kaybettirdi o kesin(belkide çok yanlışım çıkar bilmiyorum)
benim çok güzel geçmedi ama bu tamamen benden kaynaklandı sorulardan değil bana göre
tabi bunlar bana göre
benim için en kötü yanı zamanı kullanamamam oldu ona üzülüyorum
keşke dediğiniz gibi zor olmuş olsa puanlar yükselse

aynen sınav hakkındaki yorumlarım benim de böyle canım.
vatandaşlığa gelince; ben alancıyım ve o kadar anayasa hukuku bilmeme rağmen vatandaşlıkta zorlandım. bir de şu güncel sorular, acaba o üyelikleri normal bi insan nasıl ezberleyebilir, hem bunları dış işleri bakanı bile bilmiyodur. bu nasıl saçmalıktır ya. hem bize ne avrupa merkez bankası başkanından. niçin kendi gündemimizden soru sormuyorlar? mesela ben olsam gazze olayını vs sorarım. :oklava:

gülscum ne cabuk gttın yaa karsılasamdık. gülsucum sen gel denızlıye

pikycım bu arada hayırlı olsun. ben cuma falan gelırım galıba

aynen sınav hakkındaki yorumlarım benim de böyle canım.
vatandaşlığa gelince; ben alancıyım ve o kadar anayasa hukuku bilmeme rağmen vatandaşlıkta zorlandım. bir de şu güncel sorular, acaba o üyelikleri normal bi insan nasıl ezberleyebilir, hem bunları dış işleri bakanı bile bilmiyodur. bu nasıl saçmalıktır ya. hem bize ne avrupa merkez bankası başkanından. niçin kendi gündemimizden soru sormuyorlar? mesela ben olsam gazze olayını vs sorarım. :oklava:

dimi yani hala vatandaşlığı düşününce tansiyonum fırlıyor

Back