- Konu Sahibi Pimpirikli
-
bence matematikten sıkılıp bırakma matematiği olmayan bu sınavdan yüksek puan alamıyor malesef.öss ya da oks çözümlü matematik kitabı al bence.inadına dene.üstüne düşünce oluyor inan ki.
benim de çok iyi değil matematik ve geometrim ama iyi olanlardan neyimiz eksik?sadece vaktiyle üstüne düşüp temel atmamışız şuan zorluk yaşıyoruz.
ben şuan güvender öss çözümlü kitabına çalışıyorum yaklaşşık 400 sayfa bitirdim ama oturmadı konular sınava kadar tekrar tekrar bitiricem öyle ki aynı soruları göre göre oturacak artık kafamdazemuszemusyani inşallahkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar,
Başakcım canım bende dün iyi çalışamadım ve çok sinirliyim bu duruma.. Gene misafir geldi ve bu defa samimiyetim tam olmadığı için gidinde diyemedimÖzellikle çat kapı gelen (samimi olmadan ) kişilere çok kızıyorum . belki uygun değilim belki evde yokum değilmi ! YOKKK ama canan kesin evdedir ders çalışıyor nasıl olsa !!! Birde bunu diyorlar ! Ders çalıştığın için evde olduğunu biliyorduk iyi yapmışız vallahi ..... !!!!!!! Diyecek söz bulamadım, oskara aday bir rolle gülen ev sahibini oynadım durdum ...
Saat 6 gibi deldiler 11 de gittiler saolsunlar. Daha otururlardı ama Allahtan yarın okul var diye eşim esnemeye başladı :)))
Planımda aksama yok ama ilerde olmama rağmen dahada ileri gidebilirdim .. Sağlık olsun
KIZLARR özellikle yeni katılan arkadaşlarım lütfen kendinize gelin ve planlarınızı uygulamak için gayret gösterin. Unutmayın bu sınav yata yata kazanılmıyor ....
Şimdi derse gidiyorum akşama görüşürüz ...
Günaydın kızlar,
Başakcım canım bende dün iyi çalışamadım ve çok sinirliyim bu duruma.. Gene misafir geldi ve bu defa samimiyetim tam olmadığı için gidinde diyemedimÖzellikle çat kapı gelen (samimi olmadan ) kişilere çok kızıyorum . belki uygun değilim belki evde yokum değilmi ! YOKKK ama canan kesin evdedir ders çalışıyor nasıl olsa !!! Birde bunu diyorlar ! Ders çalıştığın için evde olduğunu biliyorduk iyi yapmışız vallahi ..... !!!!!!! Diyecek söz bulamadım, oskara aday bir rolle gülen ev sahibini oynadım durdum ...
Saat 6 gibi deldiler 11 de gittiler saolsunlar. Daha otururlardı ama Allahtan yarın okul var diye eşim esnemeye başladı :)))
Planımda aksama yok ama ilerde olmama rağmen dahada ileri gidebilirdim .. Sağlık olsun
KIZLARR özellikle yeni katılan arkadaşlarım lütfen kendinize gelin ve planlarınızı uygulamak için gayret gösterin. Unutmayın bu sınav yata yata kazanılmıyor ....
Günaydın kızlar,
arkadaşlar ben de türk dili ve edebiyatı bölümü mezunuyum.
şu anda tezsiz yüksek lisans yapıyorum.
ayrıca kpss'ye hazırlanmam lazım ama bi türlü başlayamıyorum.mafoldumben
umarım sizden gaz alırım birazkaydirigubbakcemile3
cnm hosgeldn aramıza bende felsefe bölümü mezunuyum bende bu sene bırtdm tezsız yuksek lısansımı.bence gec kalmdan basla
bana yardım edecek kımse yok muuuuuuuuuuu????????merhaba kizlar bende bu sene 2010 kpssye hazirlanmayi dusunuyorum fakat elimde ne bi kitap ne bi kaynak hic bisey yok ne yapmam gerek nereden baslamam gerek hangi kitaplari almaliyim hic bilmiyorum lutfen banada yardimci olur musunuz?
bana yardım edecek kımse yok muuuuuuuuuuu????????
bana yardım edecek kımse yok muuuuuuuuuuu????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?