2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Günaydın kızlar,
Başakcım canım bende dün iyi çalışamadım ve çok sinirliyim bu duruma.. Gene misafir geldi ve bu defa samimiyetim tam olmadığı için gidinde diyemedim Özellikle çat kapı gelen (samimi olmadan ) kişilere çok kızıyorum . belki uygun değilim belki evde yokum değilmi ! YOKKK ama canan kesin evdedir ders çalışıyor nasıl olsa !!! Birde bunu diyorlar ! Ders çalıştığın için evde olduğunu biliyorduk iyi yapmışız vallahi ..... !!!!!!! Diyecek söz bulamadım, oskara aday bir rolle gülen ev sahibini oynadım durdum ...
Saat 6 gibi deldiler 11 de gittiler saolsunlar. Daha otururlardı ama Allahtan yarın okul var diye eşim esnemeye başladı :)))

Planımda aksama yok ama ilerde olmama rağmen dahada ileri gidebilirdim .. Sağlık olsun

KIZLARR özellikle yeni katılan arkadaşlarım lütfen kendinize gelin ve planlarınızı uygulamak için gayret gösterin. Unutmayın bu sınav yata yata kazanılmıyor ....

Şimdi derse gidiyorum akşama görüşürüz ...

tamam cnm saol üzerine gidicem daha cok calışıcam inş başarırız..
ben de size katılmak isterim ama herzaman giremiyorum nete unuturum :)
rehberliğe başlıcam bugün,türkçeyi bitirdim ikinci tekrarda sdc soru cözüyorum,
arada matematiğe bakıyordum şimdi daha çok bakıcam,
tarih ve vatandaşlıgıda okusam ii olur CADIARZU

tamam canım.beni de yaz sen gruba tüm kurallara uyucam dediğin gibi yata yata çalışılmıyo..sabahtan pek çalışamadım hafif bulantım vardı malum bebekten ama şimdi oturcam bende.tarih ilk konuya başlıyorum. önce özet çıkarıp , sonra da soru çözcem.konuyu bitirmeden de yatmıcam.akşam görüşürüz kolay gelsin herkese :sm_cool:

merhaba kizlar bende bu sene 2010 kpssye hazirlanmayi dusunuyorum fakat elimde ne bi kitap ne bi kaynak hic bisey yok ne yapmam gerek nereden baslamam gerek hangi kitaplari almaliyim hic bilmiyorum lutfen banada yardimci olur musunuz?

canım ya sen benim yaşadıklarımı anlatıyorsun.ben buraya üye oldum ertesi gün taşınma işi çıktı.yeni evime yerleştim .dün sabah komşum 10 da gelmiş ben uyuyordum eşim acmış gitmiş.sürekli böyle nasıl yapıcam yani ne desemde insanları kırmasam diye düşünmekten bitap düştüm.bir de ben ev hanımıyım yani her durumda evdedir diye geliyorlar.

tatlım benım bırazcık aksattım calısmayı ama telafı edıcem buna emınım.bence eşin geldıkten sonra zil çalarsa SAKINNNNN açma kesın misafırdirkaydirigubbakcemile3
sen baya ilerlednmı.bugunde dersneden aradılar pazargunu sabah sınav varmıs deneme sınavıı

arkadaşlar ben de türk dili ve edebiyatı bölümü mezunuyum.
şu anda tezsiz yüksek lisans yapıyorum.
ayrıca kpss'ye hazırlanmam lazım ama bi türlü başlayamıyorum.mafoldumben
umarım sizden gaz alırım birazkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben çalışıyordum ama pes ettim
neden diye soracak olursanız benım giricem sınav eylül ayında ben önlisans mezunuyum bana
şimdi başlamak çok erken geldi
böyle olunca içimde de çalışma şevki kalmadı
ama günümüz şartlarında kpssnin şart oldugunu gördüm
özelde zaten iş yok olsada garantisi yok
bende düzenli bir şekilde çalışmaya yannı tekrar çalışmaya karar verdim anlayacağınız
çalışan arkadaşları tebrik ediyorum ve inş. emekleri boşa çıkmaz.
benim gibi önlisanstan kpss hazırlanan arkadaşlar iletişime geçelim

cnm hosgeldn aramıza bende felsefe bölümü mezunuyum bende bu sene bırtdm tezsız yuksek lısansımı.bence gec kalmdan basla

cnm hosgeldn aramıza bende felsefe bölümü mezunuyum bende bu sene bırtdm tezsız yuksek lısansımı.bence gec kalmdan basla

hoşbuldum canım...
çok doğru söylüyosun bi an önce başlamam lazım ama bi türlü kendimi veremiyorum..
bi gün baksam biraz...sonra bi kaç gün bakmıyorum
çok kızıyorum kendime klava:
inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır:Saruboceq:

iyi geceler herkese.ben bugün fazla çalışamadım açıkcası biraz ağrım vardı.tarihten ilk türk devletlerinde kültür ve medeniyet özet çıkardım tam bitmedi.zaten cumartesi pazar tekrar günüm.yarın devam edicem.şimdi de bugünküleri tekrar edip yatıcam

merhaba kizlar bende bu sene 2010 kpssye hazirlanmayi dusunuyorum fakat elimde ne bi kitap ne bi kaynak hic bisey yok ne yapmam gerek nereden baslamam gerek hangi kitaplari almaliyim hic bilmiyorum lutfen banada yardimci olur musunuz?
bana yardım edecek kımse yok muuuuuuuuuuu????????

hangı duzeyde gırecegını belırtmemıssın canım..
kursa gıtmeyı dusunuyormusun?
hayır eger evde calısıcam dıyorsan sıkı bır maraton senı beklıyor..
yasam duzenını de goz onune alıp bır plan yapmanı tavsıye ederım..lmaz:
kaynak olarak yargı data ıhtıyac nobel guvender yedııklım onerırım..
kolay gelsın :kedi:
baska bır sorun varsa severek cevaplarım..opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar zemuszemuscanancım dün aksam baya calıstım kitaptan 7sayfa özetım de 16sayfa oldu klasık kosullanma surecının engellerındeyım gölgeleme de sen neler yaptın cnm

canım ben kendi kullandığım ve beğendiğim kitabı söyleyim bu kitapta önerilmişti bana. yargının kitabına çalışıyorum ben bide güvender var bende.
yine de sen bilirsin tabi.onları al konu konu çalış bol soru çöz.kolay gelsin

kızlar bende çok kararsızım acaba başlasam mı çalışmaya diye.
bankadan haber bekliyorum,ona umut bağladığım için bakmıyorum.tarihim kötüdür.diğerlerinden soru çözmem bana yeter ama şu tarihe acaba ufaktan başlasam mı diyorum.arkadaşlarım üniwersiteye hazırlık kitaplarından çalış dedi tarihe.ewde yargının kpss seti war.iyice kararsızım ama içime de sinmiyor böyle boş oturmak...

selam bayanlar bnde önümzdeki kps sınavına gircem kısmet olursa aöf öğrencisiyim ama lise düzeyinde gircem sanırım.ve ben henüz hiç bir başlangıç yapmadım nasıl çalışıyosunz siz ben kursa filanda gidemicem malesef evde kendi imkanlarımızla nasıl başarıcaz iyi bi önerinz tavsiyelerinz varmı .mesela öss hazırlık kitabı var elimde bu işime yararmı yoksa özel bi kaynak kitapmı almalıyım lütfen yardım istiyorum bu konuda herkese başarılar şimdiden

arkadaşlar kursa giden var mı aranızda? haftaya kurs başlıyor ve ben kararsızım halafisfisfis offf ne yapsam nasıl hazırlansam bilmiyorum geçen sene evde çalıştım 76 aldım kafayı yedirecek bu sınav bana sonundaaa-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…