2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar... ben hastayım yatak döşek yatıyorum vallahi ama ders çalışmayı ihmal etmiyor kitap elimde altını çize çize devam etmeye çalışıyorum ... not alamıyorum kendimde mütiş bi reksiklik var ama halim olmuyor bazen ... başım fır fır dönünce oturup kalıyorum öle ... bugün biraz daha iyiyim ...

başak şekerim ne güzel geçmişsin konuları vallahi hiç durma sen bir de öğretmenlik yapıyosun canım ne kadar azaltırsan cumartesi pazar konuları hafta içi o kadar rahat edersin ....

pikocum senide tebrik ederim şekerim ... istikrarlı bir şekilde devam ediyosun vallahi allah emeklerini karşılıksız koymasın

özgecim şekerim sende baya bir düzene koyacaksın :))

hadi bakalım durmak yok bitsin şu konular biran önce ben şimdi derse geçiyorum akşam girmeye çalışacağım gene

Canancım çok geçmiş olsun.. Umarım yakın zamanda ayaklanır bomba gibi olursun arkadaşım. Ama buna rağmen çalışıosun tebrik ederim..
Ben pztsi günü çalışmamı yaptım.. Bakalım bugün neler yapıcaz zemuszemus

Kızlar Mrh.Bende Bu Yıl Kpss ye lisans düzeyinde gireceğim.bende aranıza katılmak istiyorum.
dershaneye yazıldım dershanem kasımın ılk haftası baslıycak.bende bu arada bos durmamak ıcın datanın tarıh kıtabını aldım.tarihten bayagı eksıklerım var cunku calısmaya basladım ama duzenlı calısamıyorum sızınle bu guruba katılırsam belkı faydasıolur ve duzenlı calısırım dıye dusundum.
Benide aranıza alırmısınız:)
Hoşgeldin aramıza kuseyy a.s. benim bir arkadaşım yargı ve ihtiyaç yayınlarına düzenli çalışarak 95 puan aldı geçen dönem, ben de moral olsun diye o yayınları almayı düşünüyorum kendime kaydirigubbakcemile3 ama alıp içine bakmış değilim, naçizane önerimdir, hangi yayını alacağın yine sana kalmış tabiki..

slm kızlar ...
öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ..
gelelim bana acayip bir çalışma temposu var üzerimde nerdeyse herşeyi boşledım akşamdan beri ne televizyon ne internet deleler gibi ders çalışıyorum...
kaynakları tarıyorum konumla ilgili ve planım harika devam ediyor..

sizlerde ( çalışmayanlar için diyorum ) kendinize gelin lütfen başakçımında dediği gibi keşke dememek için çalışalım arkadaşlar 8 ay ay ay sonra özgürüz elimizde maaşımız yeni bir çevremiz ... ama 8 ayy sıkmamız lazım dişimizi hadi bakemmm herkes derse...

cnm benım nerelerdesn sen bızı terkettın sandm valla.bence hıc de erken degıl calısmak için zaman cok hızlı gecıo sonradan KEŞKE dememek için düzenlı calşmamız gerekıyor.bende bı yandan ücretlı ogretmenlk yapıyorm bıyandan da kendm calısıyorm kurs daha baslamadı.benım bölum felsefe ben egıtımden basladım

Tşk ederim başakcım:1hug: dün akşam 2 saat falan çalıştım, şimdi yine başlıycam çalışmaya, bi de bugün odamı bi güzel temizleyip, dekor değişikliği falan da yapmayı düşünüyorum, ders çalışmamı kolaylaştıracak beni daha çok motive edicek bi ortam hazırlıycam kendime, yarından itibaren okula da gidicem, yeni bi düzen ve disiplin oturtmanın zamanı geldi artık, benim dersanem de 2 hafta sonra açılıcak bakalım hayırlısı, çalışan herkese kolay gelsin, Allah bize çalışabilme azmi versin:Saruboceq:

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.henüz üniv. 3. sınıfım ama mühendislere sadece çift yıllar sınav oldugu için mecburen bu sene giriyorum kpss ye..bende sizi gördüm gaza geldim dün tarihin ilk konusuna calıstım bugün testimi cözdüm ,bugün matematige de baslıyorum...hepimize kolay gelsin..kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ...
öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ..
Gelelim bana acayip bir çalışma temposu var üzerimde nerdeyse herşeyi boşledım akşamdan beri ne televizyon ne internet deleler gibi ders çalışıyorum...
Kaynakları tarıyorum konumla ilgili ve planım harika devam ediyor..

Sizlerde ( çalışmayanlar için diyorum ) kendinize gelin lütfen başakçımında dediği gibi keşke dememek için çalışalım arkadaşlar 8 ay ay ay sonra özgürüz elimizde maaşımız yeni bir çevremiz ... Ama 8 ayy sıkmamız lazım dişimizi hadi bakemmm herkes derse...

tatlım benım ıyı olmana cok sevındm ben de okukldayım cıkcam bırazdan okulda özeti yapamıyorum gelısmden soru çözuyorm ama azcık çözdum öğrencılerden zaman bulammdm 40 sorucuk çözdum.eve gıdıncede özete devam sen nerdesın .

kızlar ya bugün hiç çalışmadım.annemi aradım beni gaza getirsin diye ne dese beğenirsiniz "senden kıymetli mi içinden gelmiyorsa ara ver" dedidelikafadulden
bu saat kadar mayıştım,mayıştım ve mayıştımmmmmmm:delphin:
şimdi geometriden açılara çalşıcam o da vicdan azabı çekmeyim diye.

Slm kızlar, bayramdan beri bende epey performans düşüklüğü var, bitürlü istediğim gibi çalışamıyorum, sizin yazdıklarınıza da baktım ama ben pek çalışamadığım için utancımdan bişey yazamadım:kedi: Bi de sizi çok yoğun çalışıyo gibi grdüm, siz daha tecrübelisiniz ama daha şimdiden bukadar yoğun çalışmak için erken değil mi, ben bu sene son sınıftayım bu süreci daha önce yaşamadım, tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce şimdiden yoğun bi şekilde çalışmalı mıyız? Yoksa günde 2-3 saat falan yeterli olabilir mi:sm_confused: Ben bugün de pek çalışmadım, şimdi çalışıcam biraz, ara verince buraya tekrar uğrarım, bi de merak ettiğim bişey daha ar şimdiye kadar hangi dersleri bitirdiniz (yüzeyselde olsa)

aslında çok düzenli bir şekilde çalşırsan günde 3 saat yeterli,tabi memur olucaksan bu sınav 2 yılda bir olduğu için riske atmamak lazım.
sahşen ben aralık sonuna kadar bütün konuları,özetleri bitirmek istiyorum.sonra işin zevkli kısmı kalıyor tekrar etmek ve test çözmek.zemuszemus

kızlar ya bugün hiç çalışmadım.annemi aradım beni gaza getirsin diye ne dese beğenirsiniz "senden kıymetli mi içinden gelmiyorsa ara ver" dedidelikafadulden

pıkocum annelr cocuklarına kıyamaz bence sen yıne de anneni dinleme olurmu:olmaz:

ya ben bir şey sormak istiyorum ben 2010 için kpss ye lise mezunları giremeycek siye duydum bu doğrumu ??? yani daha doğrusu lise mezunları için kpss kalktı deniliyor artık en az ön lisans mezunu olmak gerekiyormuş bu konu hakkında bilgisi olan bana cvp verebilir mi ?

ya ben bir şey sormak istiyorum ben 2010 için kpss ye lise mezunları giremeycek siye duydum bu doğrumu ??? yani daha doğrusu lise mezunları için kpss kalktı deniliyor artık en az ön lisans mezunu olmak gerekiyormuş bu konu hakkında bilgisi olan bana cvp verebilir mi ?

çift yıllara denk geliyor bu yıl da yani 2010 da da lise mezunları için de sınav var...lisans mezunlarının ise her yıl..başarılar..

canancım kaptırdın vala hıc ara vermeden calısıosn galıba.bende smdı bıraakıyorm baya yoruldm.sayfa 30dan 35 e kadar gelebıldm sankı az gıbı ama baya sürdu özet 11sayfa surdu bugun de 100e yakın gelısımden soru çözmuusmdur bırazını okulda bırzazını da eve gelınce çözdum cnm.ben henuz öğrenme psıkoljısınden hıc soru çözmuyorm..heee canancım sunu solıcektımsana ben bilgi yayınlarınadanda çözuyormda gelıısmden baya farklı sorular var sen de al mutlaka.öptm kızlar hepınızı.sbah erken kalkcam cıkıyım yavas yavass

pıkocum annelr cocuklarına kıyamaz bence sen yıne de anneni dinleme olurmu:olmaz:
haklısın:sinifsinif:akşam kendimi zorlayıp üçgende açılara çalıştım ve 74 soru çözdümzemuszemusisteksiz çalışıyorum ama gene de çalışmaya çalışıyorum işte:kedi:

iyi geceler kızlar.ben geldim bayram için memleketteydik daha yeni başlıcam çalışmalara.şimdi yatıcam yarın ben de ilk iş bi program yapıp çalışmaya başlıcam

Bunu bir gün birine söyleceğim hiç aklıma gelmezdi ama " Pikocum anneni dinleme canım " kaydirigubbakcemile3
Mayışmakla olmuyor bu sınavı kazanmak bir bırakırsan sonradan toparlamak zor olur devam şekerim çalıaşmaya durmak yok kötükedihüso

kızlar mrb
bende kpss ye girmeyi planlıyorum önlisans meznuyumm ayrıca açıköğretim 4.sınıfa geçtim 2 yıl içinde mezun olacaklar lisans olarak sınava girebiliyomş sanırım böyle bişey varmı tecrübelii arkadaşlar benii birazcık bilgilendirirseniz çok mutlu olurumm opuyorumnanaktan

canancım kaptırdın vala hıc ara vermeden calısıosn galıba.bende smdı bıraakıyorm baya yoruldm.sayfa 30dan 35 e kadar gelebıldm sankı az gıbı ama baya sürdu özet 11sayfa surdu bugun de 100e yakın gelısımden soru çözmuusmdur bırazını okulda bırzazını da eve gelınce çözdum cnm.ben henuz öğrenme psıkoljısınden hıc soru çözmuyorm..heee canancım sunu solıcektımsana ben bilgi yayınlarınadanda çözuyormda gelıısmden baya farklı sorular var sen de al mutlaka.öptm kızlar hepınızı.sbah erken kalkcam cıkıyım yavas yavass

Canımmm :) ben gayet iyiyim evet bu sıralar internete pek girmiyorum çünkü dikkatimi dağıtıyor . Kadınlara bir giriyorum çıkmak bilmiyorum en az 1 saatim gidiyor . o nedenle günde bir kere girmeyi uygun buluyorum .

Öğrenme psikolojisi konusu iyi gidiyor baya bir yol katettim programın üzerindeyim. Çok büyük bir hırs oluştu bende Başakcım. Böyle 7/24 çalışmak istiyorum. Çalışma masamıda yatağın yanına duvara koydum gözümü açınca ilk kitapları görüyorum.

Başakcım bu hafta biraz zorlanırsın okulun ilk günleri. Ama daha sonradan kendine geleceksindir ben öyle düşünüyorum . Bu hafta bir otursun heşey ardından daha hızlı bir tempo tutturacaksındır. Birde ilk günler çok yorgun olur insan. Bu arada sakın okuldan gelince çok yorgunum az uyuyayım deme. Buna alışınca insan eve gelince hemen küt uyuyor 1-2 saat . (bakınız : cananın eşi : )

Akşama gene görüşürüz girersem olmadı yarın görüşürüz kızlar. Şimdi gidip öğrenme konusunu parçalarına ayırıp toplamam lazım sonradan da :)

HADİ BAKALIM DURMAK YOK 1- 2 , 1-2- hihoyyyt
ÇALIŞINNNN ÇALIŞINNNN

Back