- 25 Mayıs 2009
- 4.933
- 5
- 158
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
Ayy een burdamıydın dünyalar güzeli :) Bende okuldasın sanıyordum. İyiyim canım sen ne yapıyosun
canan, başak kutluyorum siziopuyorumnanaktanazminize hayranım kızlar bana henüz gaz gelmiş değil ama sürünerekte olsa çalışıyorum.sabahtan beri geometriden 48 soru çözdüm.şimdide tarihten özet çıkardığım yerleri tekrar edicem kızlar.
zoia yardımcı olmak isterdim ama bir bilgim yok o konu hakkında,yardımcı olabilicek biri çıkıcaktır
şuan hep evde olduğumdan gevşedim sanırım.okul başlasın tezime bir başlayıp o zaman gaza gelirim.nedense yoğun olunca daha planlı ve hırslı oluyorum ben:umursamaz:ne tuhaf bişiyim ya.pikocum yapma boyle sen de cok ıyı gıdıosun gelcek ole arda calsmama ıstegı ama cabukk gerı gonder onu tamma mı cnm.bak ben okuldayım 100 soruya yakın çözdm özetımı getrmedm yapcak bısı bulmaıom smdı.
ben de gelişim ile öğrenmeyi bitirdim okuyaraktan,öğrenmeden bi 500 soru var onu çözüp rehberliğe gecicem,matematiğe sıkılınca bakıyorum 2 ,3 soru çözmeye calışıyorum ama bazen nafile çünkü olmuyor
arkadaşlar hangi programa göre çalışıyorsunuz bende bakmak ve katılmak istiyorum,bilgilendirirmisiniz rica etsem.
bence matematikten sıkılıp bırakma matematiği olmayan bu sınavdan yüksek puan alamıyor malesef.öss ya da oks çözümlü matematik kitabı al bence.inadına dene.üstüne düşünce oluyor inan ki.
benim de çok iyi değil matematik ve geometrim ama iyi olanlardan neyimiz eksik?sadece vaktiyle üstüne düşüp temel atmamışız şuan zorluk yaşıyoruz.
ben şuan güvender öss çözümlü kitabına çalışıyorum yaklaşşık 400 sayfa bitirdim ama oturmadı konular sınava kadar tekrar tekrar bitiricem öyle ki aynı soruları göre göre oturacak artık kafamdazemuszemusyani inşallahkaydirigubbakcemile3
kızlar azminize hayran kaldım valla.bende önlisans-dış ticaret mezunuyum.ilk girişim bu yıl.hedef 90+ bende 2-3 gün içerisinde başlıyorum çalışmaya çünkü kaynak temin etmeye çalışıyorum.sizlerin sayesinde en iyi yayınlar hangileri öğrendim.alıcam yarın inşallah.bu arada kursada yazılmak istiyorum.ortalama bi fiyat verebilirmisiniz bana? evliyim ama çoluk çocuk yok kursa gitsem en azından düzenli çalışırım diye düşünüyorum.yardımlarınızı bekliyorum..
teşekkür ederim..
herkse bol şans..
cnm aramıza hoşgeldinopuyorumnanaktanhepimiz kendimiz belirliyoruz programımızı sonra buraya hedefimizi ve günlük ne yaptığımızı yazıyoruz.
örnek vereyim: mesela ben bugün geometriden açılar konusundan soru çözdüm.şimdide tarihtem osmanlı kültür uygarlığı bitirip soru çözücemkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımız var ... birinci sayfayı dikkatle okumalarını tavsiye ediyorum onlara sonradan kesin bir karar bildirsinler.. kii bence buyurun gelin yanıbaşımıza hepbirlikte yol alalım .)
dün akşam misafir geldi sabah iyi çalıştım ama aman allahım misafir varkeniçimi kurtlar kemirdi vallahi...
kalkıpta çalışmak istiyordum gitmelerini sitiyordum ... en sonunda arkadaş anladı durumu biz kalkalım canancım sen çalış dedi ahh yaa dedim tatil günümü bekleyin söz telefi edecem simdi gidin hadii dedim.. gülüyorlar.:) allahtan yabancı değiller :)) nese gittiler ama gittiklerinde saat 11 e geliyordu neye tyarar .... biraz gün boyu çalıştıklarımı tekrar ettim sonra yatağa uzanıp romanımdan 10-15 sayfakadar okuyup uyudum ...
şimdi kahvaltımı yapıp tekrardan başlayacağım çalışma tempoma ... hadi bakalım sizlerde kendinize gelin ...
pikoo kız ne dicem sakın annenlere gidipte dersi askıya alayım deme .... bak unutma burda bir grubun var hesap vereceğin ve en önemlisi bir sınavın var halletmen gerekn .. iki haftada ne konular biter :))
kazasız belasız git gel şekerim.... ve çalışmayı elden bırakma ....[/QUOTt
tatlım gunaydın ben dun cok kotu bısı yaptım okul cıkısı dıger rehberlkcını yanına gttım ordan dısarda ısım vardı onu hallettım 7de evdeydm sonra yorgundm bı uyumuusm sabah klaktım.özur dılrrımm bugun yanımda özetımı getrdm ama burda yapıcam.sanada kolay gelsın ttalım bırazonce grdm foruma canana yazayım bısıler dıe düşündum saate baktım daha erken kalkmamıstr demstm
günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımız var ... birinci sayfayı dikkatle okumalarını tavsiye ediyorum onlara sonradan kesin bir karar bildirsinler.. kii bence buyurun gelin yanıbaşımıza hepbirlikte yol alalım .)
dün akşam misafir geldi sabah iyi çalıştım ama aman allahım misafir varkeniçimi kurtlar kemirdi vallahi...
kalkıpta çalışmak istiyordum gitmelerini sitiyordum ... en sonunda arkadaş anladı durumu biz kalkalım canancım sen çalış dedi ahh yaa dedim tatil günümü bekleyin söz telefi edecem simdi gidin hadii dedim.. gülüyorlar.:) allahtan yabancı değiller :)) nese gittiler ama gittiklerinde saat 11 e geliyordu neye tyarar .... biraz gün boyu çalıştıklarımı tekrar ettim sonra yatağa uzanıp romanımdan 10-15 sayfakadar okuyup uyudum ...
şimdi kahvaltımı yapıp tekrardan başlayacağım çalışma tempoma ... hadi bakalım sizlerde kendinize gelin ...
pikoo kız ne dicem sakın annenlere gidipte dersi askıya alayım deme .... bak unutma burda bir grubun var hesap vereceğin ve en önemlisi bir sınavın var halletmen gerekn .. iki haftada ne konular biter :))
kazasız belasız git gel şekerim.... ve çalışmayı elden bırakma ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?