2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende 11de kalktım cnm 12 gıbı basldm calısmaya 2bucuk saat falan calıstım bugun bıtrmem gereken yerı özetledm.sonra dısarı cıktım dersneye ugradm bırazonce geldm aksamda yarınkı calısmam gereken yere baslsıcam cananla aynı gıdıyoruz onla plan yaptık ögrenmme psıkoljoınden benım okul varya hafta sonub bıraz ılerleteyım gerı kalmıyım dedm

senın egıtım derdın yok demı cnm
evet tek genel kültür-genel yetenek yapıcam

kızlar ben de bugün cümlede anlamı bitirdim birazdan 152 soru çözmüş olucam bir de 2 saat tarihten özet çıkardım.
hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar:1rolleyes:

merhaba arkadaslar birkaç sorum olacak gruplarla ilgili;bende çalışma grubuna katılmak isterim ama kitaplarımı 30una kadar alıcam;kredi kartımın kesime girmesini bekliyorum;ve dergilerim postalandıgında baslıcam çalışmaya;buraya hergün girme konusunda bi sıkıntı yok çünkü;zaten her akşam işten gelince mutlaka bakıyorum kk'ya..her pazar haftalık çalışma programı bildirme nasıl olacak;örnek var mı bu konuyla ilgili..birde bizim bulundugumuz ilçede sık sık eletrik kesiliyor;hele yagmurlu havalarda bunun sıkıntısını çok yaşıyoruz;bazen bi kaç gün sürebiliyor;bu durumda nasıl bir açıklama yapmamız gerekiyor;gruba katılmayı çok isterim ama durumumu izah etmek istedim..teşekkür ederim şimdiden cavap için

canım hoşgeldin aamıza ... kitaplarını alır almaz çalışmaya başlayınca sende pazar günleri girer planını bizimle paylaşırsın ... iyi olacağına inanıyorum .. diğer sayfalarda yaptığımız haftalık planlarla ilgili yaazıları görebilirsin.. pazar günü oturuyoruz bu hafta ne yaparım ne çalışırım diyip bir plan hazırlıyoruz diğer pazar gününe kadar ve ardından grubumuza bunu bildiriyoruz hepsi bu kadar ve günlük girip palnımın bugünkü kısmını hallettim gibilerinden yada bugün çalışamadım gibi rapor veriyoruz :)) tekrardan hoşgeldin aramıza

günaydın kızlar... ben hastayım yatak döşek yatıyorum vallahi ama ders çalışmayı ihmal etmiyor kitap elimde altını çize çize devam etmeye çalışıyorum ... not alamıyorum kendimde mütiş bi reksiklik var ama halim olmuyor bazen ... başım fır fır dönünce oturup kalıyorum öle ... bugün biraz daha iyiyim ...

başak şekerim ne güzel geçmişsin konuları vallahi hiç durma sen bir de öğretmenlik yapıyosun canım ne kadar azaltırsan cumartesi pazar konuları hafta içi o kadar rahat edersin ....

pikocum senide tebrik ederim şekerim ... istikrarlı bir şekilde devam ediyosun vallahi allah emeklerini karşılıksız koymasın

özgecim şekerim sende baya bir düzene koyacaksın :))

hadi bakalım durmak yok bitsin şu konular biran önce ben şimdi derse geçiyorum akşam girmeye çalışacağım gene

günaydın kızlar... ben hastayım yatak döşek yatıyorum vallahi ama ders çalışmayı ihmal etmiyor kitap elimde altını çize çize devam etmeye çalışıyorum ... not alamıyorum kendimde mütiş bi reksiklik var ama halim olmuyor bazen ... başım fır fır dönünce oturup kalıyorum öle ... bugün biraz daha iyiyim ...

başak şekerim ne güzel geçmişsin konuları vallahi hiç durma sen bir de öğretmenlik yapıyosun canım ne kadar azaltırsan cumartesi pazar konuları hafta içi o kadar rahat edersin ....

pikocum senide tebrik ederim şekerim ... istikrarlı bir şekilde devam ediyosun vallahi allah emeklerini karşılıksız koymasın

özgecim şekerim sende baya bir düzene koyacaksın :))

hadi bakalım durmak yok bitsin şu konular biran önce ben şimdi derse geçiyorum akşam girmeye çalışacağım gene

tatlım benım gecmıs olsun.dıkkat et kendıne kafana hıcbıseyı takma oldumu allah saglık verdkten sonra hersey hallolur.okuldayım cnm smdı.pek yogun degıl bende özet cıkarmıyorm ama gelişim psıkoljısınden soru çözyorum öptum sekerımm

canan geçmiş olsunopuyorumnanaktandikkat et kendine bitki çayı falan iç ve bol bol dinlen. inan hastayken çalışmak işkence gibi oluyor,çok zorlama kendini.
ben de bugün 1 saat tarihten özet çıkardım,şimdide mutlak değere bakıyorum matemetikten.
ya kızlar insanın içinden gelmeyince ne zor oluyor çalışmak:delphin:o kadar ıkına sıkıla çalışıyorum ki anlatamam. Ramazan da sahurdan sonra 4 saat özet çıkartırdım,matemetik çalışırdım...banamısın demezdim.
şimdi zorla yapıyorum.
sizde de aynısı oluyor mu?hep hevesli mi çalşıyorsunuz yoksa arada çalışma isteğinin kaçması normal bir durum mufisfisfis

canancım bırazdaha ıyısndr ınsallh ben de bugun okulda 144 tane gelıısmden soru çözmusum.özete hıc bakmadm daha bugun eve geldm dınlencem bıraz aksma baslarım öğrenme psıkoljısınden özetıme de öpyrm senı.

pikocum cnm tabı arada ole calısma isttegı gıdıo ama zorla getrtıyorm

Kızlar Mrh.Bende Bu Yıl Kpss ye lisans düzeyinde gireceğim.bende aranıza katılmak istiyorum.
dershaneye yazıldım dershanem kasımın ılk haftası baslıycak.bende bu arada bos durmamak ıcın datanın tarıh kıtabını aldım.tarihten bayagı eksıklerım var cunku calısmaya basladım ama duzenlı calısamıyorum sızınle bu guruba katılırsam belkı faydasıolur ve duzenlı calısırım dıye dusundum.
Benide aranıza alırmısınız:)

kızlar kimse bana cevap yazmadı offff neyse arık napalım kendı basımızın caresıne bakıcaz o halde

her dakika formu takip edemiyoruz sabırlı ol accıksositososito
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktanbende de data nın tarihi var memnunum.

Slm kızlar, bayramdan beri bende epey performans düşüklüğü var, bitürlü istediğim gibi çalışamıyorum, sizin yazdıklarınıza da baktım ama ben pek çalışamadığım için utancımdan bişey yazamadım:kedi: Bi de sizi çok yoğun çalışıyo gibi grdüm, siz daha tecrübelisiniz ama daha şimdiden bukadar yoğun çalışmak için erken değil mi, ben bu sene son sınıftayım bu süreci daha önce yaşamadım, tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce şimdiden yoğun bi şekilde çalışmalı mıyız? Yoksa günde 2-3 saat falan yeterli olabilir mi:sm_confused: Ben bugün de pek çalışmadım, şimdi çalışıcam biraz, ara verince buraya tekrar uğrarım, bi de merak ettiğim bişey daha var şimdiye kadar hangi dersleri bitirdiniz (yüzeyselde olsa)

Slm kızlar, bayramdan beri bende epey performans düşüklüğü var, bitürlü istediğim gibi çalışamıyorum, sizin yazdıklarınıza da baktım ama ben pek çalışamadığım için utancımdan bişey yazamadım:kedi: Bi de sizi çok yoğun çalışıyo gibi grdüm, siz daha tecrübelisiniz ama daha şimdiden bukadar yoğun çalışmak için erken değil mi, ben bu sene son sınıftayım bu süreci daha önce yaşamadım, tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce şimdiden yoğun bi şekilde çalışmalı mıyız? Yoksa günde 2-3 saat falan yeterli olabilir mi:sm_confused: Ben bugün de pek çalışmadım, şimdi çalışıcam biraz, ara verince buraya tekrar uğrarım, bi de merak ettiğim bişey daha var şimdiye kadar hangi dersleri bitirdiniz (yüzeyselde olsa)

cnm benım nerelerdesn sen bızı terkettın sandm valla.bence hıc de erken degıl calısmak için zaman cok hızlı gecıo sonradan KEŞKE dememek için düzenlı calşmamız gerekıyor.bende bı yandan ücretlı ogretmenlk yapıyorm bıyandan da kendm calısıyorm kurs daha baslamadı.benım bölum felsefe ben egıtımden basladım

istanbulda oturan kızçeler

kitaplarınızı nerden temin ediosunuzz

bayazıta falan mı gitmem gerekio yoksa netten mi alıyımm

her istediğim yayınevini bulamıorum kitapçılarrrrrdaa

anlatımlı tarih ve coğrafya kitabı tavsiye edersiniz sevinirimmmm

selam kızlar bende işletme mezunuyum.dershaneyede yazıldım.şimdi evde çalışmaya başlıyorum.okuduğum kadarıyla siz baya tecrübelisiniz.eşim lisans yayınları diye bir yayından bana kitaplar almış.ama ben bunlardan başka hangi kaynaklardan yararlanabilirim.tarih konu anlatımlı ,coğrafya konu anlatımlı , birde matematik çözümlü sorular olan bir yayın tavsiye edermisiniz.
bu arada ben eğitim bilimleri çalışmıyorum ama aranıza katılmak isterim.

bende iyice saldım sadece 1 hft çalıştım düzenli
şimdi ise
içimden gelmiyor çalışmak özelde iş bulamıyorum
dev. yerleşeyim bari
ama kpssye çalışmak gelmiyor içimden kızlar ya
daha çok erken gibi geliyor
önlisans mezunuyum snv taaaaaaaaaa eylülde:)

canancım ben bugunku özetlemem gereken yerde 32 ye degıl 30 e gelebıldm bırakcam smdı sacımı falan yapcam sabah erken kalkıyom ya yapıp da yatcamzemuszemus. sen nasıl oldun tatlım.

Back